Konuşsam mı Sussam mı Bilmiyorum

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Merhaba kızlar belki önceki konularımı bilen bilir bilmeyenler icin ozet verip konuya geceyim

İş yerinde benden hoşlandığını düşündügüm biri vardı ilk zamanlar anlatamayacagım kadar ilgili alakaliyken sonradan birden bire o halinden eser kalmadı taki yakın bir erkek arkadasımla birkac kere gorunceye kadar aslında bu arkadasim benden kucuk abla kardeş gibiyiz hatta bana abla der ama o kisi bunj bilmiyor

Ve bu kisiyle karsilasmalardan sonra tekrar eskisi kadar olmasada ilgili alakali hallerine dondu acikcasi artik eskisi gibi umrumda degil çünkü bende çok şey kırılıp döküldü hicbirşey eskisi gibi olnayacagi gibi beninde ona olan ilgim sönüp gitti detaylara girersem konu uzayacak o yuzden kısa kesip konuya gireyim

Bu kişi gecen bir arkadasla beraber otururken yemege davet etti ucumuz beraber olunca ben ikimizide davet ediyor zannedip olur dedim yanimdaki arkadasa Nehir gideriz degil mi dedim oda arkadasin yanında Nehiri neden karıştıròyorsun ki ben ikimiz basbasa gidelim istedim Nehirde gelsin istesem Nehiride davet ederdim falan dedi sakayla gulerek falan olur dedim niyeyse sonradan pisman olsamda

Normalde sozlestiginiz tarih yarindi ve oncedende konusuruz dedi o ara telefonunada not aldi arkadasada unutursam dilinden kurtulmam dedi

Sonra baska bir arkadastan ogrendim ki yarin sehirdısına gidecekmis yani burda olmayacakmis ama bu saat oldu ne haber verdi ne ozur diledi daha haberim yok diye biliyor ama arayip yada mesaj atip bi aciklama ihtiyacinda bile bulunmadi
Aslında bende son zamanlarda aramizda giren mesafeden dolayi sonradan kabul ettigime pişman oldum bi an bi bahane uydurup vazgectigimi soylesem vdiye bile dusundum ama sonradan ayıp olur diye vazgectim ama simdi onun haklı nedenide olsa gelemeyisinin hala aramamasına cok kırıldım

Sehirdısından geldikten sonra ya iste aksilik oldu falsn diye baslayacagi bi konusma yapacak belkide hic soz vermemis gibi davranacak

Benimde suan bir yanim o gun ona kinayeli bir cumleyle cevap ver hatasini anlasın bir yanimda hic lafını bile etme bisey dersede hic onemli de gec diyor ne yapacagimi bilmiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz bu arada yapım geregi illa bi laf soyleyip hatasını anlasın istiyorum ...

ben olsam laf sokardım
insan umut edip heveslenip yari yolda bırakılınca zoruna gidiyor..
şahsen benim giderdi ve yumuşak davranamazdim asla
Benimde agrima gitti cunku sonradan oisman olmama ragmen neyse ayıp olmasın diye bi bahane uydurup vazgecebilecekken vazgecmedim birde tum islerimi hafta sonuna sıkıstırdım ki o gun osim olmasin onada ayip olmasin

Onun vazgecmis olmasinada kırılmıyorum kırıldıgım sey su saat oldu daha habdr vermrmis olması

belli ki umursamaz bi tip. ciddiyetsiz bir davetmis. ben "a öyle bi plan vardı di mi unutmuştum ben onu" derdim. beklemis bozulmuş gibi görünmemek için.

Benimde agrima gitti cunku sonradan oisman olmama ragmen neyse ayıp olmasın diye bi bahane uydurup vazgecebilecekken vazgecmedim birde tum islerimi hafta sonuna sıkıstırdım ki o gun osim olmasin onada ayip olmasin

Onun vazgecmis olmasinada kırılmıyorum kırıldıgım sey su saat oldu daha habdr vermrmis olması

birşey yazarsa sende
çok önemli bir işim çıktı haber veremeyecek kadar meşguldum. zaten istesem de gelemezdim dersin .. :KK34:

hiç açma konuyu.

eğer o açarsa, sahi ya unutmuştum. en azından boşuna beklememiş oldun derdim.

sonra da selamı sabahı keserdim.

Ben olsam

Zaten ben arkadaşlardan duymuştum sen bana söylemesen de, o yüzden başka arkadaşlarımla plan yaptım. Şehir dışına gitmemiş olsan da zaten ben iptal edecektim.
Derdim.

Bence düşünsün ve utansın.
Ben olsam hem yaptığı salaklığı yüzüne vurup hemde paşa gönlün bilir’e getiririm.
Yine de sen bilirsin.
Aslında daha oncede yaptigi hatalar oldu hep kinayeli sekilde laf dokundurarak icimi doktum

Yani tahminen asagi yukari benden boyle bir cevap bekliyor diye dusunuyorum ama bu sefer haniefendi bi uslup takinip onu sadirtmak istiyorum belki hic umursamayacak ama brnce basinda amalarla dolu bi dolu aciklamayla gelecek onun hazirladigi o aciklamalara karsilik onemli degil deyip hazirladigi tum cumleleri agzinda birakmak en guzel cevap olacak sanki

Back
X