- 31 Ocak 2018
- 285
- 333
- 18
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Valla sen işi garantiye al bence video filan .. Hepsi kolay işler .. Canlı canlı kamara ile konuş bence .. Emin ol öyle olduğundan ... Ve kendini küçümseme sakın neden çirkinmişsin sen ?hehe iyi fikir :)
Videoda ismimi söylemisti ve hep konular hakkinda konusuyorduk. aktüel seyler vardi hep videoda konusurken yani o evetValla sen işi garantiye al bence video filan .. Hepsi kolay işler .. Canlı canlı kamara ile konuş bence .. Emin ol öyle olduğundan ... Ve kendini küçümseme sakın neden çirkinmişsin sen ?
Arkadaşına felan cektirtebilir. Siz yine de güvenmeyin. İkibinde birdir belki internetten doğruyu konuşan erkek.Videoda ismimi söylemisti ve hep konular hakkinda konusuyorduk. aktüel seyler vardi hep videoda konusurken yani o evetben de galiba özgüven yok ya :/
cok tesekkür ederim bu tatli yorumunuz ricin :)Görüntüye değil de,aynı görüşü,duruşu,yaşam enerjisini önemseyen insanlar da hala var..
Kendinizi dış görünüş olarak mükemmel bulmayabilirsiniz ama onu size çeken bişeyler hatta harika şeyler belli ki var..
Kendinizi hafife almayın,herkes içi kadar güzeldir
Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın..
Mutluluklar
ahahaha :) yani aile yapisi ortak noktasina deginmistim daha fazlasini da anlattimOrtak noktalarınız annelerinizin sizi doğurduğu yaş ve yeğenlerin yası mı.
Duyduğum en değişikortak nokta
haha ucuyormusum onu fark ettim yorumunuzu okuduktan sonra :)) tesekkür ederim önerileriniz icin :)))
evet ya biraz daha sakinlesmeliyim benim yapim maalesef böyle mutlu olunca yerimde duramiyorumaslinda gözüme sevimli göründü ama biraz daha sakin olmalisinGörüsme sansiniz yokmu?
evet ya biraz daha sakinlesmeliyim benim yapim maalesef böyle mutlu olunca yerimde duramiyorumgörüsme sansimiz var aslinda ben istanbula gittigimde anca ya da o buraya gelirse gezmeye fln ama anlicaniz cok yok :)
anliyorum aslinda bende duygularini ucta yasayan bir insan(dim) ama benim yas geldi 30a bitti artik o drumlarIstanbula gitme imkanin varsa görüsebilirsin ama yinede sen temkinli ol kötü zamanlardayiz
iste ben de tipik bir yengecim !bir yengeç olarak size diyorum ki
"özgüven".
malesef tipik yengeç burclarinda özgüven sorunu vardır genelde.ve karşıdakini abartma
bunun dışında gersini akışına bırak.
ayrıca yengeçler seksi değil tatlı oluyor malesef genelde
iyi mi kötü mu bilemiyorum ama sempatik olduğumuz kesin
cok gec artik galibaEminim çocuk anlattığınız kadar yakışıklı değildir ve eminim siz anlattığınızdan daha güzelsinizdir. Ondan hoşlanıyorsunuz diye
size olduğundan daha yakışıklı geliyor. Bu durumu ona belli etmeyin.
ya sacmalamayin ne olmus 30 a geldiyseniz icinizden geldigi gibi yasayin, sevinin :) bi daha gelmeyeceksiniz dünyaya:))) evet cok dikkat etmek gerek kulagima küpe eyledim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?