Konuştuğum çocuk :( help

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
merhaba arkadaşlar yeni biriyle tanıstık.1ay oldu konuşalı .Telefondada konuşuyoruz arada.Ama bugün bi sorun oldu sevgılı degılız daha ama sevgılıymısız gıbı oluyordu konuşurken samımıyet artığı ıcın oylemı hıssedıyoruz ne.Neyse bu arada bazen kız eklıordu hesabına bende açıkça söyledım sıldıı kızları sonra bu kaç gün geçınce yöne başladı bılerek kıskandığımı anladı bılerekmı yapıyor bılmem bende neyse bısey demıcem daha kendı bılır bende ona göre konuşmaya devam edıcektım ama bugün bende bırını ekledım bilerek resmî çekip atmış bana kudurdu resmen ekledım dıye baya hemde daha bugün konuşmuştuk güzel güzel telefonda.Baya sınırlendı bu benim hassas noktam sana ıkıncı de uyarmam denmiştim vs dedi.ilk eklediğimde survevırdan biri yanı onu bıle kıskanıooo .
Kafamı bozma canım sıkkın zaten(işle ilgili sıkıntıları var)git eklee ben seni bi kere uyardım 2.uyarmam dedim en hassas olduğum konu .bitti gitti devam şimdi kafana göresin artık dedi .bende ona göre cevap verdım sinir oldum ya kudurdu resmen.Napmalıyım yazmam aslaa o yazar mı .? İnstagramındada bılerek resım paylaşmış göndermeli söz hemen durumuna da yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe yazmış.bana inat yaptığı bıkıyorum yoksa huyu degıl böyle .Cok uğraştı çok dil döktü beni beğendi konuşmak ıstedı pesımde koştu ben kabul etmedim ilk.Sizce napımmm yazar mı o.Yakında görüşecektik te evlilik amaçlı cıddı olarak konuşuyorduk ama görüşünce karar verecektık.Sizce napımmm .....?....

Bi sakin olun yiğitler daha sevgili bile değilsiniz ! Her şeyden önce bir ilişkiye başlayacaksanız saygılı olmayı öğrenin. Kimse kimsenin hayatına karışamaz bitti nokta.
Evet ama karıştık işte maalesef sonu böyle oldu .Demıstım sevgılı degılız oyuzden karışma YÖK dıye ama konusunca sevgılıymıs gribi olunca dozu kaçıyor kaçırıyoruz sanırım

Of çok ergen muhabbeti gibi olmuş kusura bakmayın ama. Hem daha görüşmemişsiniz bile nasıl evlilik odaklı konuşuyorudunuz anlamadım. Genç bir kızsın kendini geliştir lütfen olgunlaş biraz. Böyle olmaz bu kafayla ileride de mutsuz olursun. Daha başından çok sağlıksız bir ilişki tipi olmuş bu birbirine inat kız erkek eklemeler filan. Lütfen güvenmeyin görmeden tanıdığınız insanlara. Son olarak 23 yaşında bir insana kıskanıoooo , helpp gibi konuşmalar yakışmıyor bence.

Evet ama karıştık işte maalesef sonu böyle oldu .Demıstım sevgılı degılız oyuzden karışma YÖK dıye ama konusunca sevgılıymıs gribi olunca dozu kaçıyor kaçırıyoruz sanırım
Kendini geri çek bence ve müdahale ettirme. Kendine fazla anlam yükledikçe hayatına daha çok karışma hakkı bulabilir

Ben anlamiyorum erkek kız ya da kız erkek ekleyin ve ne oluyor. Niyetin kötü olsa eklemeden de girer bakarsın. Yeni nesil tartışacak daha ciddi şeyleri kalmadığı için mı acaba bu kadar basit şeyleri büyütmeye basladi. Sevdiğin insana guvendikten sonra bu kadar sosyal medyayı didiklemenin ne anlamı var. Ortada şüphelendiğiniz birşey olur anlarım da. Daha adı bile konulmamış bir ilişki için bu kadarı fazla gibi geliyor.

Hele bir soluklan yeğenim. Tribiniz cakallari ürkütüyor hele bismillah ortada fol yok yumurta yok daha sevgili bile olmamışsiniz konuşmalara bak. Konuşacak daha ciddi şeyleriniz yok mu sizin? Daha sevgili olmadan yüz göz olmuşsunuz. Kısıtlamalar şart koşmalar. Bilemiyorum hiç tarzım olmayan şeyler. Okudukça daha çok şaşırıyorum.

Huyu değil demişsin de .... oooo ooooo daha ne huylar göreceksin . 1 ay da tanıdım mı sanıyorsun ? Gerçekten çocukca muhabbetler

Arkadaslar konusmayı kestım ama bana gonderme yapıo yazmamı ıstıo sanırım.Instgrmda kahve içerkn paylasmıstım oda hesabında bızde bılırdık starbucks da kahve içmesini die gulmus. odun mu ya ‍

Şu fotoyu iliştirerek söyleyeyim ya sanal hayatta o onu eklemiş bu bunu takip etmiş bunu kıskanmak kısıtlamak nedir ikiniz için de söylüyorum ya daha sanal da böyleyse ileride camdan baktırmazsınız herhalde birbirinize hayatınızı yaşayın ya

Arkadaslar konusmayı kestım ama bana gonderme yapıo yazmamı ıstıo sanırım.
Instgrmda kahve içerkn hikaye paylasmıstım oda hesabında hikayede kendını cekıp bızde bılırdık starbucks da kahve içmesini die gulmus. odun mu ya gönderme yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…