- 25 Mart 2015
- 158
- 33
- 298
merhaba arkadaşlar yeni biriyle tanıstık.1ay oldu konuşalı .Telefondada konuşuyoruz arada.Ama bugün bi sorun oldu sevgılı degılız daha ama sevgılıymısız gıbı oluyordu konuşurken samımıyet artığı ıcın oylemı hıssedıyoruz ne.Neyse bu arada bazen kız eklıordu hesabına bende açıkça söyledım sıldıı kızları sonra bu kaç gün geçınce yöne başladı bılerek kıskandığımı anladı bılerekmı yapıyor bılmem bende neyse bısey demıcem daha kendı bılır bende ona göre konuşmaya devam edıcektım ama bugün bende bırını ekledım bilerek resmî çekip atmış bana kudurdu resmen ekledım dıye baya hemde daha bugün konuşmuştuk güzel güzel telefonda.Baya sınırlendı bu benim hassas noktam sana ıkıncı de uyarmam denmiştim vs dedi.ilk eklediğimde survevırdan biri yanı onu bıle kıskanıooo .
Kafamı bozma canım sıkkın zaten(işle ilgili sıkıntıları var)git eklee ben seni bi kere uyardım 2.uyarmam dedim en hassas olduğum konu .bitti gitti devam şimdi kafana göresin artık dedi .bende ona göre cevap verdım sinir oldum ya kudurdu resmen.Napmalıyım yazmam aslaa o yazar mı .? İnstagramındada bılerek resım paylaşmış göndermeli söz hemen durumuna da yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe yazmış.bana inat yaptığı bıkıyorum yoksa huyu degıl böyle .Cok uğraştı çok dil döktü beni beğendi konuşmak ıstedı pesımde koştu ben kabul etmedim ilk.Sizce napımmm yazar mı o.Yakında görüşecektik te evlilik amaçlı cıddı olarak konuşuyorduk ama görüşünce karar verecektık.Sizce napımmm .....?....
Kafamı bozma canım sıkkın zaten(işle ilgili sıkıntıları var)git eklee ben seni bi kere uyardım 2.uyarmam dedim en hassas olduğum konu .bitti gitti devam şimdi kafana göresin artık dedi .bende ona göre cevap verdım sinir oldum ya kudurdu resmen.Napmalıyım yazmam aslaa o yazar mı .? İnstagramındada bılerek resım paylaşmış göndermeli söz hemen durumuna da yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe yazmış.bana inat yaptığı bıkıyorum yoksa huyu degıl böyle .Cok uğraştı çok dil döktü beni beğendi konuşmak ıstedı pesımde koştu ben kabul etmedim ilk.Sizce napımmm yazar mı o.Yakında görüşecektik te evlilik amaçlı cıddı olarak konuşuyorduk ama görüşünce karar verecektık.Sizce napımmm .....?....