- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Ne şansı be adam ayaklı yalan makinası hala şans diyorsun bırak kaç internetten elli bin tane adam bulursun kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sadece fotoğraf olsa ben de kendini beğenmedi, çekindi der geçerdim. Her şeyi yalan. Engelliyorum. Hep farklı hesaplardan ekliyor. Açtığı hesaplar da şu şekil: (Benim adım X olsun)
benidinlelutfenX
Xcevapver1111
yardımetX1111
1 hafta falan konuştuk. Saplantılı olabilir mi?
Evet sadece fotoğraf olsa ben de kendini beğenmedi, çekindi der geçerdim. Her şeyi yalan. Engelliyorum. Hep farklı hesaplardan ekliyor. Açtığı hesaplar da şu şekil: (Benim adım X olsun)
benidinlelutfenX
Xcevapver1111
yardımetX1111
1 hafta falan konuştuk. Saplantılı olabilir mi?
Merhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Neyse konuştuğum adama söyledim. İtiraf etti. Gerçek fotoğrafını gönderdi. Adım a değil b, yaşadığı yer y değil c, okuduğu bölüm x değil d. Yani her şeyi yalan. Gerçek tipi de yakışıklı değil. Neden yaptın diye sorduğumda özgüveni yokmuş, hiç sevilmemiş, mutsuzmuş. E ben fark etmesem kandıracaktın beni dedim. İtiraf edecektim dedi. Ben engelledim.
Sonra değişik hesaplardan mesaj isteği, takip isteği falan göndermeye başladı. Muhabbetimiz güzeldi aslında. Arkadaşça bir şans versem mi? Çekincede kaldım açıkçası.
Şuan seninle konuştuğu için sana yapıyor ama sen değil başkası olsa onada aynı olurdu. Yani özellikle sen diye yapmıyor kaybetme korkusu diyelim b de olsa c de olsa ona da yapardıSadece bana mı yapıyor bunu da düşünüyorum.
Merhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Neyse konuştuğum adama söyledim. İtiraf etti. Gerçek fotoğrafını gönderdi. Adım a değil b, yaşadığı yer y değil c, okuduğu bölüm x değil d. Yani her şeyi yalan. Gerçek tipi de yakışıklı değil. Neden yaptın diye sorduğumda özgüveni yokmuş, hiç sevilmemiş, mutsuzmuş. E ben fark etmesem kandıracaktın beni dedim. İtiraf edecektim dedi. Ben engelledim.
Sonra değişik hesaplardan mesaj isteği, takip isteği falan göndermeye başladı. Muhabbetimiz güzeldi aslında. Arkadaşça bir şans versem mi? Çekincede kaldım açıkçası.
Bence de.Bu kişi büyük ihtimalle o fake hesapla birçok kadına yazdı.
Bilmiyorum. Korkuyorum hastalıklı biriyse diye.Şevkin kaldı mı tanımaya?
Doğru. Muhabbete devam etsek bile hep bir şüphe olacak. Arkadaşlık bile kurmak zor.Babamın bi lafı vardır çok sevdiğim, köpek b.k yemekten vazgeçmez diye. Yalana alılmış biri yalancıdır, doğru olan ne bekliyorsunuz ki? Şahsen ben muhabbeti bile acaba beni kafalamak için mi diye düşünürdüm.. hiçbir konuşması tavrı hareketi, söylediği, anlattığı, düşüncesi bana doğru gelmez hep bir acaba derdim. Böyle biriyle de görüşmezdim.
Bu kadar keskin olma sebebim de düğünüme 2 ay kala nişanlı olduğum herifin evli çıkmasıydı. Tıpkı size söylenen yalanlar bana da söylenmiş, o yüzden ağzım çok fena yanmıştı. Eşime de bu sebepten aylarca şans vermemiştim emin olana kadar 2.5 yıla yakın zaman geçmişti![]()
Yok. Çok özelimi anlatmadım. Muhabbet ettik sadece.Açıkçası biraz tehlikeli buldum saplantılı şekilde sürekli yazmasını umarım çok detaylı bilgi vermediniz, bence umursamayın bir süre sonra bırakacaktır.
bukadar yalan dolu bir arkadaşlığa nasıl güveneceksin..yakalanmadığı sürece her konuda yalan söyleyebilir diye düşünürdümMerhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Siz de mi kandırıldınız?Aşırı tanıdık bir hikaye... Birebir aynısını yaşamıştım, yıllarıma mal oldu, neyse...
Sakın ha iletişime geçme aman aman diyeyim
Sakın
Sakın
Evet yakalanmasa devam edecekti buna.bukadar yalan dolu bir arkadaşlığa nasıl güveneceksin..yakalanmadığı sürece her konuda yalan söyleyebilir diye düşünürdüm
Çıkradım.Ay sapık mıdır nedir bence hemen arkadaş listenden çıkra