Konuştuğum kişi fake çıktı. Ne yapmalı?

Merhabalar. Kısa süre önce flörtümle konuşmayı noktaladım. Konu açmıştım hatta. Bazıları hatırlar. Flörtü bitirdikten sonra instagramda bir adam bana mesaj attı. Fotoğrafları vs gayet gerçekçiydi. O ara flörtümü yeni bitirdiğim için kimseyle konuşmak istemiyordum. Bunu söyledim. Arkadaşça konuşuruz dedi. Nolucak ki diye düşünüp cevap verdim. Muhabbetimiz de uyuştu. Gülüyorduk vs. Bana x’de okuyorum, y’de yaşıyorum, adım a gibi bilgiler verdi. Yakışıklıydı da. Sonra şeytan mı dürttü naptı fotoğrafını google görsellerde arattım, yabancı bir ressama aitmiş. Ünlü biri değil. Polonyalı galiba onu tam anlamadım.
Neyse konuştuğum adama söyledim. İtiraf etti. Gerçek fotoğrafını gönderdi. Adım a değil b, yaşadığı yer y değil c, okuduğu bölüm x değil d. Yani her şeyi yalan. Gerçek tipi de yakışıklı değil. Neden yaptın diye sorduğumda özgüveni yokmuş, hiç sevilmemiş, mutsuzmuş. E ben fark etmesem kandıracaktın beni dedim. İtiraf edecektim dedi. Ben engelledim.
Sonra değişik hesaplardan mesaj isteği, takip isteği falan göndermeye başladı. Muhabbetimiz güzeldi aslında. Arkadaşça bir şans versem mi? Çekincede kaldım açıkçası.
aman uzak dur, bu kadar yalan söyleyen bir kişinin,iki gün sonra karısı da çıkar,Allah bilir evlidir..

Back