- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Herkese iyi geceler güzel kadınlar.
Oglum 5 yasin da , konuşurken kekeleme gibi degil de takılmalari oluyor bazen , şu sıralar daha çok gözüme batmaya başladı, örnek vermek gerekir ise , Anne ogretmenim im im beni çağırdı, bazen cümlenin sonuna in in ii ii koyuyor böyle tam kekeleme diyemem takilma gibi bir şeyuzamana gidin diycek olacaksanız suan götürüp onu etkilemek istemiyorum kendisi farkında değil çocuğu küçükken böyle olup geçenler ne zamana kadar böyle sürer konuşmaya çok erken başladı ayrıca lütfen konumu taşımayın diğer forum larda kimse görmüyor msjlari ondan buraya açtım
Uzmanına gidin diyeceğiz tabiki. Ya dahada ilerler ise? Başkasının çocuğunun ki geçmiştir sizinki gecmezse? Böyle şeylerin dikkate alınmasının taraftarıyım. Yoksa o yola paradan çok psikolojinizide dokersiniz arkadaşım kaç yıldır uğraşıyorHerkese iyi geceler güzel kadınlar.
Oglum 5 yasin da , konuşurken kekeleme gibi degil de takılmalari oluyor bazen , şu sıralar daha çok gözüme batmaya başladı, örnek vermek gerekir ise , Anne ogretmenim im im beni çağırdı, bazen cümlenin sonuna in in ii ii koyuyor böyle tam kekeleme diyemem takilma gibi bir şeyuzamana gidin diycek olacaksanız suan götürüp onu etkilemek istemiyorum kendisi farkında değil çocuğu küçükken böyle olup geçenler ne zamana kadar böyle sürer konuşmaya çok erken başladı ayrıca lütfen konumu taşımayın diğer forum larda kimse görmüyor msjlari ondan buraya açtım
Linç geldi hemen , geçer diye bekledim çünkü oyle göze batmıyor . Hani tik gibi şeyleri görmezden gelin uyarmayin diyorlar ya uzamanlar o şekilde düşündüm , hani üstünde durmazsak hatirlatmazsak gecer diye düşündüm için goturmedimUzmana giderseniz, etkileneceği gibi saçma bir düşünceye nasıl kapıldınız? Düşünceniz hiç mantıklı değil. Mutlaka bir konuşma terapisti ile görüşmeniz gerekiyor. 5 yaş böyle bir şey için doktora, bir uzmana görünmek için kusura bakmayın geç bile.
Paranın bi önemi yok sağlığın yanın da , diğer arkadaşa da söyledim, tikleri görmezden gelin diyolar ya uzamanlar o şekilde düşündümUzmanına gidin diyeceğiz tabiki. Ya dahada ilerler ise? Başkasının çocuğunun ki geçmiştir sizinki gecmezse? Böyle şeylerin dikkate alınmasının taraftarıyım. Yoksa o yola paradan çok psikolojinizide dokersiniz arkadaşım kaç yıldır uğraşıyor
Takilma mi kekeleme mi bunu uzman ayirt edebilir sadece. Bunun neresi linc?Linç geldi hemen , geçer diye bekledim çünkü oyle göze batmıyor . Hani tik gibi şeyleri görmezden gelin uyarmayin diyorlar ya uzamanlar o şekilde düşündüm , hani üstünde durmazsak hatirlatmazsak gecer diye düşündüm için goturmedim
Herkese iyi geceler güzel kadınlar.
Kekeleme daha belirgin değilimidir dışarıdan fark edile bilir. Oğlumun ki fark edilmiyor çünkü uzun uzun sohbet etmek gerekiyor anlamak için sürekli olan bir şey değil çünkü, ama kekelemek daha belirgin anlaşılır degilmidir. Yanlış mı biliyorumTakilma mi kekeleme mi bunu uzman ayirt edebilir sadece. Bunun neresi linc?
Nasil biraz örnek verirmisiniz , dıştan biri anlaya bilir mi meselaBenim oğlum 5 yaşında, takılmaları var, 2 tane uzmandan destek alıyoruz biri online biri yüzyüze
Hanımefendi tabiki sağlığın yanında paranın önemi olmaz. Ama bir seans ücretinden de umarım haberiniz vardır böyle şeyler ne kadar geç fark edilirse okadar düzelmesi uzun sürer. Size herturlu zor olduğunu anlatmaya çalıştım. Tikmi takilmami kekelememi bırakın buna uzman karar versin hem dizinde içiniz rahatlamış olur sordugunuz sorunun cevabını burada bulamazsinizParanın bi önemi yok sağlığın yanın da , diğer arkadaşa da söyledim, tikleri görmezden gelin diyolar ya uzamanlar o şekilde düşündüm
Merhaba uzman değilim başıma da gelmedi ancak çevremde tam da bu şekilde konuşan insanlar oldu (osmanlınınnnınının tarihi eskidir gibi) Bahsettiğim kişiler 30 lu yaşlarında belli ki müdahale edilmemiş kişiler. Günlük hayatı oldukça etkiliyor. Çocuğunuzun konuşmasını videoya çekin önce isterseniz. İlk olarak online destek almaya çalışın. Hem daha ekonomik olur hem de çocuğunuz gerilmez.Herkese iyi geceler güzel kadınlar.
Evet hızlı düşünür, bi olayı anlatırken başka olaya geçiyor mesela bazen , Cook konuşuruz çok sohbet ederiz , hep dinlerim oglum mu , uyurken yatakta 1 saat sohbet etmeden uyumaz mesela konuşkan bi cocukOğlunuz heyecanlı , hızlı düşünüp hızlı konuşan bir çocuk mu ? Size gününü anlatmak için duyduğu heyecandan kaynaklanıyor olabilir. Oğlunuza, size anlatmak istediklerini o an anlatmazsa; unutacağından endişe edip etmediğini sorabilirsiniz.
Kendisini dinleyecek vaktiniz olduğunu hatırlatın , sözünü kesmeden dinlemeye çalışın. Basit tekerleme çalışmaları yapabilir ; cümlesi bitince yutkunabileceğini hatırlatabilirsiniz. Siz rutin ev işlerinizi yaparken de sohbet edebileceğinizi hatırlatın; zaman baskısı olmadığını anlayınca strese girmeyip rahatlayabilir.
Ama sizi tedirgin edecek boyutta ki buraya yazmışsınızKekeleme daha belirgin değilimidir dışarıdan fark edile bilir. Oğlumun ki fark edilmiyor çünkü uzun uzun sohbet etmek gerekiyor anlamak için sürekli olan bir şey değil çünkü, ama kekelemek daha belirgin anlaşılır degilmidir. Yanlış mı biliyorumyani arkadaş in soyleme tarzı pek de ılımlı değil yargılar
Şuan dışarıdan biri anlayamaz ama bizde durum dalgalı seyrediyor bazen pik yapıyor takılmalar bazen azalıyorNasil biraz örnek verirmisiniz , dıştan biri anlaya bilir mi mesela.
İyi de bunun ayirdina uzman karar verir diyorum iste, biz degil.Kekeleme daha belirgin değilimidir dışarıdan fark edile bilir. Oğlumun ki fark edilmiyor çünkü uzun uzun sohbet etmek gerekiyor anlamak için sürekli olan bir şey değil çünkü, ama kekelemek daha belirgin anlaşılır degilmidir. Yanlış mı biliyorumyani arkadaş in soyleme tarzı pek de ılımlı değil yargılar gibi
Ama sizi tedirgin edecek boyutta ki buraya yazmışsınızKekeleme daha belirgin değilimidir dışarıdan fark edile bilir. Oğlumun ki fark edilmiyor çünkü uzun uzun sohbet etmek gerekiyor anlamak için sürekli olan bir şey değil çünkü, ama kekelemek daha belirgin anlaşılır degilmidir. Yanlış mı biliyorumyani arkadaş in soyleme tarzı pek de ılımlı değil yargılar
Şuan dışarıdan biri anlayamaz ama bizde durum dalgalı seyrediyor bazen pik yapıyor takılmalar bazen azalıyorNasil biraz örnek verirmisiniz , dıştan biri anlaya bilir mi mesela.
Çocuğunuza söylemenize gerek yok önce siz gidin durumu anlatın mesela.Paranın bi önemi yok sağlığın yanın da , diğer arkadaşa da söyledim, tikleri görmezden gelin diyolar ya uzamanlar o şekilde düşündüm
Tabi ki , tedirgin oldum bizim ki ne azalıyor ne artıyorAma sizi tedirgin edecek boyutta ki buraya yazmışsınız
Şuan dışarıdan biri anlayamaz ama bizde durum dalgalı seyrediyor bazen pik yapıyor takılmalar bazen azalıyor
Ablacım ne linci? 5 yaş kocaman çocuk, kim bilir kaç zamandır bu durum var. Niye onun hayatını zorlaştırıyorsunki. Kendinde böyle için içini yiye yiye, internette uzman olmayan insanlardan fikir bekleyerek kendini yersin. Sana da yazık. Anaokulu yaşına gelmiş nerdeyse, ki bu yaşta anaokuluna giden çok çocuk var. En kısa zamanda götür çocuğu uzmana lütfen.Linç geldi hemen , geçer diye bekledim çünkü oyle göze batmıyor . Hani tik gibi şeyleri görmezden gelin uyarmayin diyorlar ya uzamanlar o şekilde düşündüm , hani üstünde durmazsak hatirlatmazsak gecer diye düşündüm için goturmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?