• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konut kredisi yapılandırma acil bilgi lazım

Kredinizi yeniden yapılandırabilir hatta başka bir bankaya bile taşıyabilirsiniz. Yalnız bu konuda ısrarcı ve gerekiyorsa tartışma yaratabilecek durumda olmanız gerekebilir; her banka çalışanı konuya aynı özen ve hassasiyetle yaklaşmıyor ne yazık ki... http://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/ adresinden bazı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bir not daha; yeniden yapılandırma konusunda sanıyorum 2 gibi bir sınır var; yani 2 kereden fazla yeniden yapılandırma olmuyor gibi... Ama bendeki bu bilgi eski; bankanıza danışmanızda fayda var.

Ziraat yılda 1 yapılandırma hakkımız olduğunu söylemişti ve sanırım tüm bankalar için geçerli demişti.

Ödemeye gücüm yetmiyorsa ne yapıcam yani, öyle saçma şey mi olur.

Kredinizi yeniden yapılandırabilir hatta başka bir bankaya bile taşıyabilirsiniz. Yalnız bu konuda ısrarcı ve gerekiyorsa tartışma yaratabilecek durumda olmanız gerekebilir; her banka çalışanı konuya aynı özen ve hassasiyetle yaklaşmıyor ne yazık ki... http://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/ adresinden bazı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bir not daha; yeniden yapılandırma konusunda sanıyorum 2 gibi bir sınır var; yani 2 kereden fazla yeniden yapılandırma olmuyor gibi... Ama bendeki bu bilgi eski; bankanıza danışmanızda fayda var.

yılda 2 kez yapılandırma hakkı var

Merhaba bende krediyle ev alanlardanım. Bankalar yapılandırma yapıyorlar ama şöyle, faizler sizin aldığınız faizin altına düştüğünde yapılandırma talebinde bulunabiliyorsunuz ya da 10 yıllık çektiğiniz bir krediyi 5-6 yıla düşürebiliyorsunuz. Onun dışında taksit sayısını maalesef ki yükseltmiyorlar. Eğer faizler sizin çektiğiniz dönemdekinden düşükse aynı taksit sayısıyla belki bir miktar daha az ödeme kolaylığınız olabilir.

özel mesaj atarak destek olan arkadaşlara teşekkkür ederim.

0,98 faiz oranı ile kullanmıştım geçen yıl haziran ayında
aynen bende 0,99 dan almıştım yine hazıranda
ama benım bankam refinansman daha ınmedı dıyor yapılandıramayız dıyor.
siz yapılandırınca faız ne olacak pekı konuştunuz mu
ne zaman yaparsanız bana haber verır mısınız
ben konu açtım ama kimsenin bir bilgisi yok

aynen bende 0,99 dan almıştım yine hazıranda
ama benım bankam refinansman daha ınmedı dıyor yapılandıramayız dıyor.
siz yapılandırınca faız ne olacak pekı konuştunuz mu
ne zaman yaparsanız bana haber verır mısınız
ben konu açtım ama kimsenin bir bilgisi yok
konunuzu görmedim demekki yoksa kesin ilgimi çekerdi
ben Vakıfbanktan kullanmıştım valla bu sabah hesaplattım 200 TL farkediyor dedi bankacı bayan .Faiz oranını sormadım .Düşmüş olmalı ki hesapladı istersem yarın yapılandıracak

Şuan en uygunu Garanti mi kızlar? Maaşım Akbanka yatıyor ama o uçuk sanırım:KK43: Ev bulduk faizler yüzünden vazgeçtik

konunuzu görmedim demekki yoksa kesin ilgimi çekerdi
ben Vakıfbanktan kullanmıştım valla bu sabah hesaplattım 200 TL farkediyor dedi bankacı bayan .Faiz oranını sormadım .Düşmüş olmalı ki hesapladı istersem yarın yapılandıracak
200 lira aşağı iniyor değil mi abla. ben şu kadını bir arayıp fırçalamak farz oldu artık.

Back
X