Konut uzerinde dron ucurmak?

S
Ohhhh ellerine sağlık çok iyi yapmışsın:halay:
Buradan Bi arkadaş 15 bine aldığından bahsetmişti bi ara :eek:
itede oturuyoruz
Esimde diyor burdan biri ucursa biliriz yasaklanir dedi
O zaman uzaktan gonderiliyor
Ucuzlari var fakat onlar cok hzaklasip havalanamiyormus
Esimde pahalidir o dedi buna dayanarak

Drone'lar birkaç sınıfa ayrılıyor ve bazıları için uçuş izni gerekiyor. Ticari amaç için kullanılanlarda uçuş izni gerekiyor sanırım. İzin alınmadan uçurulursa cezası var.
İzin gerektirmeyen bir drone olsa bile konutun dibinde uçuramaz diye biliyorum. Sonuçta kayıt alan bir cihaz. Polisi ararsanız işlem yaparlar büyük ihtimalle. Cihazı nasıl tespit ederler, uçuş iznine tabi olmayan drone ise yine de kayıt altında mı onu bilmiyorum.

S

itede oturuyoruz
Esimde diyor burdan biri ucursa biliriz yasaklanir dedi
O zaman uzaktan gonderiliyor
Ucuzlari var fakat onlar cok hzaklasip havalanamiyormus
Esimde pahalidir o dedi buna dayanarak
O zaman yönetime bi duyursun bakalım belki başkaları da rahatsız olmuştur takip etmişlerdir nerden geliyor diye.

Drone'lar birkaç sınıfa ayrılıyor ve bazıları için uçuş izni gerekiyor. Ticari amaç için kullanılanlarda uçuş izni gerekiyor sanırım. İzin alınmadan uçurulursa cezası var.
İzin gerektirmeyen bir drone olsa bile konutun dibinde uçuramaz diye biliyorum. Sonuçta kayıt alan bir cihaz. Polisi ararsanız işlem yaparlar büyük ihtimalle. Cihazı nasıl tespit ederler, uçuş iznine tabi olmayan drone ise yine de kayıt altında mı onu bilmiyorum.
Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadim
Cunku uzerinde sonuc olarak bir plaka vs bulunmuyor
Yani sikayet etsemde ne diyecegim
Burasi bkraz muamma

Belli bir gramaj ağırlığın üzerindekileri uçurmak için izin alınması gerekiyor diye biliyorum. İzin de emniyetten çıkıyor ve plaka gibi bunların da ruhsatları kimlikleri oluyor. Oturduğun semtteki drone sayısı bellidir polise/jandarmaya şikayet edersen bulabilirler. Özel hayatı ihlale girdiği için bir yaptırımı olur.

O zaman yönetime bi duyursun bakalım belki başkaları da rahatsız olmuştur takip etmişlerdir nerden geliyor diye.
Hafif bir helikopter tarzi sesi var
Dun mutfaktan duydum baktim isigi gorunuyordu ufak bir sekilde
Bugunde terasta denk geldim
Beni gorunce yanasti yani demek ki canli goruntu aliyor
Cunku vurmaya yeltendigimde aniden geri cekti kendini
Yarin bir soracagim bakalim komsulara

Annemlere yakın oturuyoruz, tam da geçen gün bunu dedim.
Alalım da anneme falan bakarım( rahatsız bu ara) dedim güldüm.
Eşim söyledi, belirli bir menzil sonrası ve yaşam alanlarında kullanmak kanunen yasakmış.
Şuan anladım niye yasak olduğumu, özel hayat ve konut dokunulmazlığı ihali imiş.
Röntgencilikçe çığır açma bir nevi.

Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadim
Cunku uzerinde sonuc olarak bir plaka vs bulunmuyor
Yani sikayet etsemde ne diyecegim
Burasi bkraz muamma

Bence bir arayın. Her cihazın kayıt zorunluluğu var mı bilmiyorum. Uçuş izni gerektirenler uçurulduğunda tespit edilebiliyor sanırım. Belki hafif olanlar da tespit edilebiliyordur. Siz arayınca onlar bilgi verirler bence.

Annemlere yakın oturuyoruz, tam da geçen gün bunu dedim.
Alalım da anneme falan bakarım( rahatsız bu ara) dedim güldüm.
Eşim söyledi, belirli bir menzil sonrası ve yaşam alanlarında kullanmak kanunen yasakmış.
Şuan anladım niye yasak olduğumu, özel hayat ve konut dokunulmazlığı ihali imiş.
Röntgencilikçe çığır açma bir nevi.
Gunduz ucurulanlar ve konutlara yaklasmayanlar neysede
Boyle alin yazimizi okuyacak kadar yaklasanlar toplanmali bence

Back
X