- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi 1impossiblelove
400tl ye var toyz shop’ta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklıma ilk olarak terlik fırlatmak gelirdi :)))Basima dogru yaklasan bir cisim vardi
Refleks iste
Keske terligimi cikarttip cat diye ezseydim![]()
polise evimin önünde drone uçuruyorlar derseniz onlar bulurlar plakaya gerek yok :)Iki gundur geliyor
Beni gorunce yaklasti ben harekete gecince kendini geri cekip yukseldi bu yuzden rahatsiz oldum
Sikayet edecegim ama araba degil ki plaka alayim
Yaklastigi sekli gorseydiniz birde keskeTerastayım, kahve içiyorum vallahi kahveyi püsküttüm![]()
Huysuz yaşlı bi teyze vardı ben küçükken. Ne zaman sokakta bağıra çağıra oynasak balkondan bize terlik, saksı, faraş falan fırlatıyordu. O canlandı gözümde![]()
Canim mesafe ve yukseklige gore degisiyormus sanirim fiyatlariAyrıca bu dronlar oyuncakçılarda satılıyor. Geçen yaz oğlum az vızıldamamıştı istiyorum diye. Öyle pahalı da değil yani 500-1000₺ arasıydı. Hatta üstüne kamera taktıranlar da varmış. Gayet siteden biri de olabilir.
Perdelerim kapali genelde ama balkonlarim acik dogal olarakSouth Park dizisinde böyle bir bölüm vardı o aklıma geldi, çocuklar kendilerine bir drone alıp komşuların yatak odasını gözetliyorlardıBir daha gelirse video kaydına alın ve savcılığa şikayette bulunun.
Perdelerim kapali genelde ama balkonlarim acik dogal olarak
Yani cok sicak deyip gece actigimda oluyor
Pencere vs.
Simdi iyice tirstim piserim ama acmam
Cogunlugu stor zebra malesefTırsmayın da diyemiyorum yani art niyetle geldiği belli onun artık kimse çocuk mudur yetişkin midir? Dikkat edin, olmadı tül perde kullanın tam içeriyi göstermeyen.
Ay demeyinYa acaba şuan o vileda sopasiyla kovalayisinizi izleyip izleyip guluyorlar midir, gozumde canlandi kikirdeyip duruyorum
2018 youtube fenomeni olursunuz vallahi![]()
Ben de senin zank diye drona yapışmanı gözümde canlandırıp gülüyorumYa acaba şuan o vileda sopasiyla kovalayisinizi izleyip izleyip guluyorlar midir, gozumde canlandi kikirdeyip duruyorum
2018 youtube fenomeni olursunuz vallahi![]()
Ahahaha şuan ben de baya güldümBen de senin zank diye drona yapışmanı gözümde canlandırıp gülüyorum![]()
Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadim
Cunku uzerinde sonuc olarak bir plaka vs bulunmuyor
Yani sikayet etsemde ne diyecegim
Burasi bkraz muamma
nereden kontrol ediliyor öğrenin bence sonra şikayet edin polise ki gidip uyarasınlarKizlar iyi geceler birsey danisacagim kisaca
Iki gundur geceleri evimin uzerinde dron ucuruyor birileri
Terasa cikmistim biraz oturup hava almaya yarim saat once
Balkonuma kadar yaklasti iyice
Bende viledanin sapiyla vurmaya calistim ama uzaklasti.
Bu saatte bu aletleri ucurmak yasak degil mi bir konutun uzerinde ve bu kadar yakininda
Sonucta kamerali bir alet ve iki gundur resmen rontgenleniyor gibi hissediyorum
Polisi arasam islem yaparlar mi? Rahatsiz oldum fazlaca