Konut uzerinde dron ucurmak?

Kizlar iyi geceler birsey danisacagim kisaca
Iki gundur geceleri evimin uzerinde dron ucuruyor birileri
Terasa cikmistim biraz oturup hava almaya yarim saat once
Balkonuma kadar yaklasti iyice
Bende viledanin sapiyla vurmaya calistim ama uzaklasti.
Bu saatte bu aletleri ucurmak yasak degil mi bir konutun uzerinde ve bu kadar yakininda
Sonucta kamerali bir alet ve iki gundur resmen rontgenleniyor gibi hissediyorum
Polisi arasam islem yaparlar mi? Rahatsiz oldum fazlaca

Sikayet edebilirsiniz. Bulurlar sahibini.

Vileda sapi gozlerimden yas getirdi :KK70:

Çok afedersiniz ama güldüm bi anda :olamaz:

Kameradan izleyenleri düşününsene,viledanın sapıyla mücadele eden bir kadın. Ve ordan oraya kaçırmaya çalışıyorlar. Bi isabet etse kaç milyarlık makine güm :KK70:

Sabah sabah gözümden yaş geldi ahahaha koptum yaa çok güzel :KK70::KK70:Viledanın sapıyla mücadele eden kadın :KK70:

Ya acaba şuan o vileda sopasiyla kovalayisinizi izleyip izleyip guluyorlar midir, gozumde canlandi kikirdeyip duruyorum:KK45:
2018 youtube fenomeni olursunuz vallahi:KK31:

Konu sahibi yorumlarda samimiyetini görünce yazmadan edemedim. Öncelikle rahatsız edici bir durum olduğunu söylemeliyim şikayet edin mutlaka .

Ama ya gece okumaya başladım kıkır kıkır gülme krizi geldi bana istemsizce bi an gözümde canlandı .

Can havliyle kapadım konuyu yoksa eşimi uyandiracaktim gülmekten .

Şimdi tekrar açınca bu yorumu da görünce yine tutamadım kendimi . Ama öyle bişey yapacaklarını sanmam cezası var diye biliyorum .

Sorununuzu ciddiye almamak olarak algılamayın lütfen ama gülmekten öldüm gözümde canlanınca o sahne:KK45: viledayla vurmaya çalışan birisi gerçekten komik olmuş. İşin diğer yanına gelince baya sinir bozucu bir durum gözetliyor da olabilir orada oturanları

Drone aşığı biri olarak yazayım, muhtemelen nasıl ve nerede kullanacağını bilmeyen biri kullanan kişi. SHGM' ye kayıt edilmesi gerekiyor şikayet edebilirsiniz, kayıtlı değilse sahibi sorun yaşar. Arayıp bölgenizin uçuş yasağı bölgesi olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Örneğin havaalanı yakını, askeri bölgeler kesinlikle yasak olan bölgeler.

Kizlar iyi geceler birsey danisacagim kisaca
Iki gundur geceleri evimin uzerinde dron ucuruyor birileri
Terasa cikmistim biraz oturup hava almaya yarim saat once
Balkonuma kadar yaklasti iyice
Bende viledanin sapiyla vurmaya calistim ama uzaklasti.
Bu saatte bu aletleri ucurmak yasak degil mi bir konutun uzerinde ve bu kadar yakininda
Sonucta kamerali bir alet ve iki gundur resmen rontgenleniyor gibi hissediyorum
Polisi arasam islem yaparlar mi? Rahatsiz oldum fazlaca

Bence şikayet + su tabancası olabilir.

Back
X