Konuya başlık ne seçeyim bile bilmiyorum..

canım senin moralini biraz yüksek tutması için uzun bir yazı yazdım vede sildim çünkü sana kısacası diyebileceğim şey sürekli kendime diyorum çok uzakta olsada bir gün inşallah gelecek bebeğin için mutlu mutlu mutlu mutlu mutlu olman lazım

sevgili günay,

umut her zaman vardır. şuan sana söyleyeceklerimiz eminim yetersiz ve boş geliyor. seni hangi kadın anlamaz ki? acıların en büyüklerinden birisini yaşamışsın. ama şöyle düşün, sağlıklı olmayan bebekler düşüyor, bu senin hatan değil. doğa bu şekilde kodlamış kendisini. sağlıklı gebelikler doğuma erişiyor. inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur ve kucağına almayı nasip eder allah. dua etmekten başka yapabileceğin birşey yok canım. benim de dualarım seninle... allah acını hafifletsin...

Her birinize birer birer teşekkür ediyorum kızlar.Çok iyisiniz yazdıklarınız çok iyi geldi.Umarım çok kısa sürede beklemediyimiz bir anda tanrım sevindirir her birimizi..

Her birinize birer birer teşekkür ediyorum kızlar.Çok iyisiniz yazdıklarınız çok iyi geldi.Umarım çok kısa sürede beklemediyimiz bir anda tanrım sevindirir her birimizi..

Günaycım çok şaşkınım. Bebeğini kaybettiğini bilmiyordum, Aralık anneleri forumunda da yazışıyorduk hatırlarsan, Seni göremedim uzun zamandır merak etmiştim. Çok üzüldüm gerçekten, yaranı deşmek gibi olmasın ama nasıl oldu, sebep ne, kaç haftalıktı. Allah sabır versin

canımmmmm:sinifsinif:
kendını toparlamaya calıs bıtanem :sinifsinif:
ne dıyecegımıde bılemıyorumkı :gitme:

10 haftalık kayb ettim canım.Hiç müayeneye gittim.HEr şey gayet normaldı.Ama kalp atışları yoktu.Ben doktora gittiyimde kalb atışları yeni durmuştu.Yani durumu ölçüsü her şeyi haftasına uygundu.ama kalp atışı yoktu.Rahimimde hemotom vardı.O yüzden arada kanamalarım oluyodu.Ondan kaynaklanmısdır.eylulde tekrar Istanbulda Alman hastanesindeyim..Aralık annesı olmak kısmetımde yokmus.Oysa bayram gunu doğurucaktım belkide..

Sevgili Günay seni anlıyorum kötü günler gerçekten bende 2 kez üst üste düşük yaptım ikiside tüp bebekti çok zor. Bende hemşireyim çalışıyordum devlet memuru olarak düşüklerden sonra istifa ettim biraz mesleğimi suçladım onkoloji hemşiresiydim çünkü şimdi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum hemde 5. denemem olacak Allah yardımcımız olsun

Nasılda iki satırda yazıverdim dimi ama yaşadıklarımız zor şeyler hissetiklerimi anlatmak zor

Nasılda iki satırda yazıverdim dimi ama yaşadıklarımız zor şeyler hissetiklerimi anlatmak zor

Evet canım çok haklsısın.Ben de doktorum branşım aynı senin gibi onkoloji.Kendimi toparladım diyorum ama arada oluyor işte.Yanlız kaldığım günler daha kötü oluyor..İnşallah bir gün bizim de yüzümüz güler ne diyeyim..

Benimde eşim doktor çocuk cerrahı terzi kendi söküğünü dikemiyo işte. Tekrar başlamayı düşünüyormusun:içelim:

bebeğini kaybettiğini bilmiyordum Gunay, çok çok üzüldüm ama sabır... eninde sonunda bizler de meleklerimize kavuşacağız birbirimize destek olarak, birbirimizi yalnız bırakmayarak..kendini nolur yalnız hissetme bak burada kaç kişiyiz beraber bekliyoruz beraber paylaşıyoruz bu konudaki tüm dertlerimizi... sıkıldıkça buradaki arkadaşlar destek oluyor birbirine.. yalnız değilsin...

Tesekkür ederim canım.Çok haklısın.İyi ki varsınız.Tanrım aklımızı sağlığımızı elimizden almasın inşallah.İstediyi bir zamanda sevindirsin bizleri..

inşallah Günaycım inşallah.. ne zamandır burda yazışıyoruz hep birbirimize destek oluyoruz benim umudum tüm buradaki ekibin seneye annelik bölümünde yazışmaya devam etmesi:) inşallah

mrb günaycım. bende yeni öğreniyorum bebeğini kaybettiğini arkadaşım.çok üzüldüm ya ilkbaşta yanlış anladım zannettim. Rabbim sabır versin canım. eylül ayına tekrar deneycekmişin inan zaman çok çabuk geçiyor bende tam 1 yıldır bekliyorum 2. tedavi için. uzun bir yıldı benim için ama şimdi düşünüyorum çok çabuk geçti diyorum. ınşallah zamanda senin için hemen geçer ve tekardan anne adayı olursun. ben hamileliği hiç tadamadım elbette bebeğin olacağını öğrenip kaybetmek daha zordur ama hamile kalabildiğini bilmek te insana daha bi umut verse gerek diye düşünüyorum.dondurulmuş embriyon var ise daha kolay olur. inşallah 2. de bebişlerin seni yalnız bırkamazlar. şimdi biz senin yanındayız.

Teşekkür ederim canımcım.Malesef dondurulmuşum kalmamış.Eylülde inşallah sil baştan başlıycam bir tanem.Yanımda olduğun için çok tesekkür ederim canım..

günaycım cnm inş bu sefer olur üzülme cnm bebeklerinin düşmesinin polikistik overle bi alakası varmıymış sordunmu

günaycım cnm inş bu sefer olur üzülme cnm bebeklerinin düşmesinin polikistik overle bi alakası varmıymış sordunmu

.Yok canım PCO yla bir ilgisi yok.İnşallah bu sfer de hamiş kalırım ya.Umudum gittikce azalıyo.Gecen sefer hamile kalmam bir mucizeydi zaten.17 yumurtadan 7 tanesi olgundu onlardan da 4 tane embriyo gelişiyordu 3ü kaldı.Onları da transfer ettiler..Dondurulmusum kalmadı yani.Gelen sefer ne olucak bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…