Her birinize birer birer teşekkür ediyorum kızlar.Çok iyisiniz yazdıklarınız çok iyi geldi.Umarım çok kısa sürede beklemediyimiz bir anda tanrım sevindirir her birimizi..
Günaycım çok şaşkınım. Bebeğini kaybettiğini bilmiyordum, Aralık anneleri forumunda da yazışıyorduk hatırlarsan, Seni göremedim uzun zamandır merak etmiştim. Çok üzüldüm gerçekten, yaranı deşmek gibi olmasın ama nasıl oldu, sebep ne, kaç haftalıktı. Allah sabır versin
Nasılda iki satırda yazıverdim dimi ama yaşadıklarımız zor şeyler hissetiklerimi anlatmak zor
canımmmmm:sinifsinif:
kendını toparlamaya calıs bıtanem :sinifsinif:
ne dıyecegımıde bılemıyorumkı :gitme:
Evet canım çok haklsısın.Ben de doktorum branşım aynı senin gibi onkoloji.Kendimi toparladım diyorum ama arada oluyor işte.Yanlız kaldığım günler daha kötü oluyor..İnşallah bir gün bizim de yüzümüz güler ne diyeyim..
Benimde eşim doktor çocuk cerrahı terzi kendi söküğünü dikemiyo işte. Tekrar başlamayı düşünüyormusun:içelim:
bebeğini kaybettiğini bilmiyordum Gunay, çok çok üzüldüm ama sabır... eninde sonunda bizler de meleklerimize kavuşacağız birbirimize destek olarak, birbirimizi yalnız bırakmayarak..kendini nolur yalnız hissetme bak burada kaç kişiyiz beraber bekliyoruz beraber paylaşıyoruz bu konudaki tüm dertlerimizi... sıkıldıkça buradaki arkadaşlar destek oluyor birbirine.. yalnız değilsin...
Evet canım haklısın.Evet canım eylül gibi tekrar başlıycam Alman hastanesinde.Peki sen canım?
mrb günaycım. bende yeni öğreniyorum bebeğini kaybettiğini arkadaşım.çok üzüldüm ya ilkbaşta yanlış anladım zannettim. Rabbim sabır versin canım. eylül ayına tekrar deneycekmişin inan zaman çok çabuk geçiyor bende tam 1 yıldır bekliyorum 2. tedavi için. uzun bir yıldı benim için ama şimdi düşünüyorum çok çabuk geçti diyorum. İnşallah zamanda senin için hemen geçer ve tekardan anne adayı olursun. ben hamileliği hiç tadamadım elbette bebeğin olacağını öğrenip kaybetmek daha zordur ama hamile kalabildiğini bilmek te insana daha bi umut verse gerek diye düşünüyorum.dondurulmuş embriyon var ise daha kolay olur. inşallah 2. de bebişlerin seni yalnız bırkamazlar. şimdi biz senin yanındayız.
günaycım cnm inş bu sefer olur üzülme cnm bebeklerinin düşmesinin polikistik overle bi alakası varmıymış sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?