Konuya isim bulamadim...

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Nasil anlatsam bilmiyorum.Benim cok uzun yillar önce bir sevdigim adam vardi.Aramizda azda olsa birseyler yasandi.Sonra bir sure bir birimizi görmedik ben ona karsi sogudum oda bana karsi öyle yani aramiz sogudu.en son ne zaman onu gördugumu onunla ne konustugumu bile hic hatirlamiyorum.Bir birimize yakin yerlerde oturmamiza ragmen yillardir onu hic görmedim onunla ilgili ne konustum nede hic birsey duymadim.Epey zaman gecmis benden yasca buyuktu belkide evlenmis cocuk sahibi olmus yada uzeredir.Hic bilmiyorum.Bilmekte istemiyorum.3 hafta önce uzaktan onu gördum yada o sandim arkadasiyla konusuyordu.Ve o gunden sonra gecmisim beni rahat birakmiyor.Kendimi alt ust hissediyorum.Hep onu dusunuyorum ona asik oldugum zamanlarda hic onu bu kadar dusunmuyordum.Onu dusunmek istemiyorum epey zaman gecmis ondan bana ne?Bide aklima o simdi evli cocuklu fln geliyor iyice sinirleniyorum kendime.Onunla yillardir karsilasmadik ama simdi karsilasiriz diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Genelde bu boyledir.Cok uzun zamandir birisini gormedigimiz,onunla ilgili hic bisey bilmedigimiz zaman bi anda biseyi karsimiza ciktiginda eskiler aklimiza gelebilir.Arkadas olsun,sevgili olsun.Yasadiklarimiz aklimizdan gecer soyle bi...Bundan dolayi bence suan onu sik sik dusunmeniz.Zamaninda yarim kalmis biseyin getirdigi merak,vs..Belki de bunlara takilmadan hayatiniza devam etmeniz en iyisi.

Nasil anlatsam bilmiyorum.Benim cok uzun yillar önce bir sevdigim adam vardi.Aramizda azda olsa birseyler yasandi.Sonra bir sure bir birimizi görmedik ben ona karsi sogudum oda bana karsi öyle yani aramiz sogudu.en son ne zaman onu gördugumu onunla ne konustugumu bile hic hatirlamiyorum.Bir birimize yakin yerlerde oturmamiza ragmen yillardir onu hic görmedim onunla ilgili ne konustum nede hic birsey duymadim.Epey zaman gecmis benden yasca buyuktu belkide evlenmis cocuk sahibi olmus yada uzeredir.Hic bilmiyorum.Bilmekte istemiyorum.3 hafta önce uzaktan onu gördum yada o sandim arkadasiyla konusuyordu.Ve o gunden sonra gecmisim beni rahat birakmiyor.Kendimi alt ust hissediyorum.Hep onu dusunuyorum ona asik oldugum zamanlarda hic onu bu kadar dusunmuyordum.Onu dusunmek istemiyorum epey zaman gecmis ondan bana ne?Bide aklima o simdi evli cocuklu fln geliyor iyice sinirleniyorum kendime.Onunla yillardir karsilasmadik ama simdi karsilasiriz diye korkuyorum.

çok normal canımç hemen hemen hepimizde vardır bu yani sadece eski sewgili değil eski bi kız arkadas dost olsa bile uzun zaman sonra görünce geçmiş gözüünün önünden geçer hep aklına gelir durur bi süre. sewgilinde de öyle ben neler yasadım ebnm elimi tuttu bana bunu yaptı şimdi baskasıylamı o kadın nasıl ki onumu daha çok sewdi şimdi mutlumu bana güldüğü gibi onadamı gülüyor... beni görse ne yapar oda beni düşünüyormuki vs :) binbiir soru kurcalar insanın aklını ama geçicidr merak etme:)

Muhtemelen boşluktasın, hayatında kimse yok, bir de onu görünce eskiyi yad edip ona yönelmeye başlamışsın
Bence küllerin yeniden alevlenmesine izin verme..

o senin geçmişinde kalan okunmuş bir kitap, şimdi neden tozlu sayfaları karıştırmak istiyorsun,
bence o kitabı hiç açma....

Boşlukta olduğundandır. Şöyle düşün, işe yarar bir ilişki olsaydı, sürmesi gerekseydi zaten sürerdi. Olmadığına göre olmaması kesinkes hayırdandır. Kendinle ilgilen, meşgaleler edin, kitaplar, filmler, bir hobi... Aklına bile gelmez olur yine.

Kizlar hepiniz dogal onu bu kadar dusunmem,insan eskiden takildigi arkadaslarini iliski yasadigi insanlari cok sonra gördugu zaman bu kadar dusunebilir dediniz.Ama onu göreli 3 hafta olmus ve o gunden bu yana 3 haftadir onu dusunuyorum.Bunaldim artik.Sanki bugunu yasamiyorum da gecmise döndum orda sakli kaldim.Siz benim gibi böyle bir duruma dustunuz mu?Ne kadar devam etti bu durum?

Bilmiyorum ben düşmedim ama sen bence yaşayamadıkların tamamen bitmediği için pişmansın olabilirsin ve uzun süredir bir ilişkin yoksa böyle şeyler hissetmiş olabilirsin. Ben eskiye dönmektense geleceğe yeni sayfalar açmayı öneriyorum.

Bilmiyorum ben düşmedim ama sen bence yaşayamadıkların tamamen bitmediği için pişmansın olabilirsin ve uzun süredir bir ilişkin yoksa böyle şeyler hissetmiş olabilirsin. Ben eskiye dönmektense geleceğe yeni sayfalar açmayı öneriyorum.
Ilk cumleni tam anlayamadim ama cok haklisin bende yeni sayfalar acmak istiyorum hayatimda.Bu cok önceler yasanmis bisey.Yasandi bitti.O zamanlar ergendim cocukluk aski diyebilirim ona.Bana göre simdi dusundugumde yasananlar cok cocukca aptalca birseydi.Ama problem su ki,ben bir kac hafta haftada bir defa onun calisdigi yere gitmek zorundayim.Ben zaten 3 hafta önce onun calisdigi yere giderken cikista gördum yada o sandim.Bilmiyorum hala orda calisiyormu yoksa yok epey zaman olmus.Orda calisanlarada hic birsey sormadim ondan bana ne.Ben onu gördugum gunden bu yana hep aklimda ve her hafta calistigi yere gittigim zaman icimde bir korku var simdi karsilasiriz diye.Ben onunla karsilasmak hic istemiyorum.Insan birini uzun yillar görmeyince ne tepki verecegini,karsindaki insandan ne tepki görecegini bilmiyor.Eskiden birseyler yasadigin insanla karsilasdigin zaman sanki bir anlik gecmisiyle yuz yuze kaliyorsun.Onun bizim eve yakin oturmasina ragmen hic karsilasmadik ama simdi onun calistigi yere gidip geliyorum ve her an karsilabiliriz((Ben simdi onu bu kadar dusunuyorum ya onunla karsilasirsam eski duygularim yeniden alevlenir diyede korkuyorum.

Son düzenleme:
Kesin o mu değil mi bilmiyorsun zaten bu kafanda uzun süre soru işareti bırakacaksa gidip araştırıp sormalısın ne olacağını bilmeden yaşama git onu görebiliyorsan gör ve kendinle yüzleş umarım istediğin gibi gider herşey :)

Back
X