Konya///42

saat 1 de adesede olsun ama neresinde yada 1 erken derseniz 2 yapalım

ya kızlar ozaman 2 de adesede neresinde peki

ok saat 2 olsun,kule site adese değilmi,sinemanın öünde buluşalım
ok

Buluşma olmuyo yine yaa :çok üzgünüm:

ya olcek inşallah canım olmazolurmu,ben elif abla büyüğümüz yer ve zamanı o belirlesin diye pek karışmamıştım lafa :))) yani gelcez,kulede sinemanın orası ii olur derim ben,en yakın masaya oturur bekleriz,ben gelince ararım elif ablayı ,buluşuruz.ok
:dance:

kızlar kesin bişey söylemiyosunuzki hasta yatıyodumn sırf söz verdim diye size bakmaya geldim şölendede olabilir giriştede dirşahın dediği gibi sinemanın önüde olabilir niye hep organizasyon sorunu çekiyoruzki

Şükür gelmiş herkes tmm saat 2 de sinemanın önünde buluşalım.

:dance:niye organizasyon sorunu yaşıyomuşuz bakiim,kararlaştırdık işte,elifablacım aldım telefonunu,bende sarımelek e verdim numaramı,buluruz birbirimizi orada,sorun olmaz

:dance:niye organizasyon sorunu yaşıyomuşuz bakiim,kararlaştırdık işte,elifablacım aldım telefonunu,bende sarımelek e verdim numaramı,buluruz birbirimizi orada,sorun olmaz

Sonunda ayarlandı buluruz birbirimizi :)

peki bulalım bakalım sinemanın önü 2 de:)

ilahi elif abla öldüm gülmekten,çok tatlısın yaaa:)),yok ablacım kule sitenin içine gir yürüyen merdivenlerden falan 2 kat çık,pizza pizza,burgerking,özsüt vs. bisürü yerler var orada,orda sinemaya en yakın yerde otururuz,ok,PAMUKŞEKERCİM NERELERDESİN YAVVV,ORGANİZASYONU YAPTIK SEN YOKSUN PİYASADA :)) görüşmeküzre arkadaşlar..gelemeyecek olan bildirirse çok ii olur dimi

hehe geldim ben buluştuk işde sıla ben dirşah sarımelek 4 kişi ama olsun pamuk hanım gelmediler sıla ve dirşar konuştu biz dinledik genelde:)a.s.

`