Konya///42

iyiyim canım bende nolsun öyle oturuyorum akşam bi yürüdüm geldim bişey de yapmadım canım sıkılıyor ders çalışmam lazım puff, kpssye çalışıyorum da..

bnmde yaaaa
ama calsımıyom nsıl olcakkmafoldumben

bnmde yaaaa
ama calsımıyom nsıl olcakkmafoldumben

bilmiyom valla gerçi daha çok zaman var ben bütüün yazımı feda etmeye karar verdim bi tek kpss kaldı zor ama napalım yapıcam bi şekilde.. Allah yardımcısı olsun herkesin

bilmiyom valla gerçi daha çok zaman var ben bütüün yazımı feda etmeye karar verdim bi tek kpss kaldı zor ama napalım yapıcam bi şekilde.. Allah yardımcısı olsun herkesin

AMİN CNM İNSALLAH OLURRR:Saruboceq:

A aaaaa.. ben bu ba$ligi yeni gordum ama ki$laaaar bende gonya liyimmmmm opuyorumnanaktan

A aaaaa.. ben bu ba$ligi yeni gordum ama ki$laaaar bende gonya liyimmmmm opuyorumnanaktan

H.G BİTANECİM BIZDE KONYALILARIN GÖRMESINI İSTIYORZ DAHA FAAZLAAA NERSINDEN NELR YAPARSIN ANLAT BAKALIMMopuyorumnanaktan

slm ben yurt di$inda ya$iyorum, bozkirliyiz ama merkeze ykin oturuyoruz
ayyy çooooooook ozledim yaaaa

aa gitti galiba :gitme:
kizcagiz beni begenmedi :dance:

slm ben yurt di$inda ya$iyorum, bozkirliyiz ama merkeze ykin oturuyoruz
ayyy çooooooook ozledim yaaaa

KIZ NEDEN BEGENMIYIM CALSIYORUM BİRAZ GEC YAZABILIRIM ONDAN zemuszemusÖZLENMEZMİ YA YURTDISINDA NERDESIN CNM

selamlar...hepinize güzel bir gün diliyorum...opuyorumnanaktan

günaydın sekerlerrr hayırlı cumaopuyorumnanaktanlarrrr

mrhb asli cım kusura bakma uzun zamandır giremedim nete cevap yazamadın ben kule site civarında çalışıyorum canıım sen çalışıyormusun?

ayrıca sanada hayırlı cumalar olsun.......

evet cnm özel bi şirkette muhasebcııyım bende tatlımopuyorumnanaktan

TUBıCıM H.G. SLM SANADA NASILSINN opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN HERKESEEE ARKADASLAR

ben burdayim kzilarrrrrrrrrr kimler var bakim burda kaydirigubbakcemile4 aslicim napiyon iyimisin ?

Back
X