Konya anneleri

HAVVACIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
20
1
36
Konya
Konyadaki anneler, bu grubta toplanalım, etkinlikleri, konyadaki yenilikleri birbirimizle buradan paylaşalımmm, bebeğimiz ve çocuklarımız için

Konyadaki hamile annelere sesleniyorum, ben geçengün arkadaşımın bebeği için bebek şekeri araştırıyorduk. Tesadüf zaferde gezinirken, bir mağaza gördük, yeni açılmış. özsüt pastanesi yanından girince arka ikinci sokakta kokossh adında bir mağaza, arkadaşımın doğacak bebeği için, çok güzel bebek şekerleri yaptırdık, sizede şiddetle tavsiye ediyorum. Gidin görün. Hatta doğumgünü içinde şeker yapıyorlarmış. Bende oğlumun 6 yaş doğumgünü için dolap süsü olarak doğumgününde dağıtmalık şekerler yaptırcam. Birde doğum fotografı çekiyorlarmış , mutlaka görün derimmm, farklı birşeyler arıyorsanız konyada , mutlaka gidin ve görün

GÜZELİM 1,25 TL den başlıyo dedi bayan, biz 2,00 tl lik bir ürün beğendik, ama 1,25 olanlarıda çok güzeldiii, hele o sepetler falan bir harikaa, konyada hiç görmemiştim ben böyle güzel bir mağaza ,oğlumun sünnet şekerlerinide burdan yaptırcam çok güzeller, mutlaka git derim hamileysen eğer ... kaçırmaa

tamam tatlımmm aklımda muhakkak uğrrıycam oraya çok teşekkürler bende hiç yer yok die netten sipariş veririm die düşünüodum ii olduu

zaten bir ay falan olmuş orası açılalı, bizde arkadaşıma netten bakıyodukk, sonra bi arkadaş yaptırmış ordan çok beğendikk, çokta cici bir yer, sahibide bir anneymiş zaten , çok şekerb i bayan, valla bir daha doğurasım geldi ama , kasımda oğlumun doğumgününü yapıcam, onun içinde doğumgünü şekeri yapıyolarmış onlardan yaptırıp, gelen misafirlere dagıtmayı düşünüyorum, işte anneanne,babanne,teyzeler,dayılar,amcalar falan hatıra kalsın diyee, tekrar hayırlı olsunn sanada , sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alman dileğiylee

Back
X