Aşılama Konya da aşılama yaptıran var mıııııı???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Ben Konyadayim
Ve şuan Vakif Hastanesine Gidiyorum.emine Hanimi Tavsişe Edebilirim
Sana Ama Aşilama Yaparmi Bilmiyorum .ama Gerekeni Yapacağina Eminim.mümkünse Oraya Git.

Canim Ben Konyadayim
Ve şuan Vakif Hastanesine Gidiyorum.emine Hanimi Tavsişe Edebilirim
Sana Ama Aşilama Yaparmi Bilmiyorum .ama Gerekeni Yapacağina Eminim.mümkünse Oraya Git.

Saol canım :teytey: şöle başarılı biri olmalı,çok endişeliyim ben.Aşılama olmazsa tüp bebek olacak çünkü.Korkuyorum.Gerçi bu Allah'ın işi ama emin ellerde olmak istiorum.
İi bi jinekolog olmalı,Emine Hanım iyimidir ki bu konuda?

Canim Ben 1 Yil önce 5 Aylik Düşük Yaptim Akademi Hastanesine Gidiyordum.doktoruma Rahatsizliklarim Var Düşük Riski Varmi Dediğimde Oladabilir Olmayada Bilir Dedi.tekrar Büyükşehir Belediyesine Gittim Bebek Istiyorum Tekrar Diye 1 Sefer Aşilama Oldum.aşilama Sonucu Kasiklarimda Ağrilar Oldu.gece Acile Gittim Ilgilenmediler Bana Apandis şüphesi Var Dediler.eşim Hastaneyi Birbirine Katti.ordada Tedaviyi Yarida Kestim.umutsizdim Yaklaşik Bütün Hastanelerde şansim Olmadi.benim Teyze Kizida Ikinci Bebek Istiyordu.emine Hanimda Tedavi Sonucu şu An Ikiz Bebişleri Var Yaklaşik 20 Günlükler.çok Iyi Bir Doktor Diyorlar.bende şu An Onda Tedaviye Başladim Allahin Izniyle Inşallah Ben Bebeğime Kavuşurum.sende Git Tavsiyem

canım sen kaç yıllık evlisin ve doktorlar ne diyorlar.

Canım ben 3 yıllık evliyim,hiç korunmadım sebepsiz infertilite var,hormonlarım ve diger testlerim normal,eşiminkilerde öyle.5 ay klomen ve prengly iğne kullandım,olmadı.Sonra geçtiğimiz ay purogen ve ovitrelle kullandım ve doğal yollarla denedik,çok ümitliydim olmadı malesef.doktorum ara ver dedi.ben de ağustosa kadar dinleneyim dedim,çünkü psikolojim berbat oldu.Tabi ister istemez doktorla mı alakalı dedim.Saçma belki ama bilmiyorum canım yaa.Öyle umutsuzum ki...Öyle çok istiyorum ki anne olmayı.ama malesef benim elimde deil.Keşke günlerce çalışacağım,uykusuz kalacağım bi şey olsa,çıldırana kadar çalışsam falan,ama tamamen Allah'a kaldı işim..
İşte bi araştırayım dedim ii birini bulursam ona giderim diyorum.
Bakalım ağustosa kadar senin de haberlerini takip ederim olmazsa Emine Hanım'a gideyim...
İlgin için saol..

herkese mrb. yeni başlık açmak yerine buradan yazmayı uygun buldum ama umarım soruma güncel muhattaplar bulabilirim. yakın zamanlarda Konya'da aşılama yaptıran var mı acaba aranızda? nerde yaptırdınız, memnun kaldınız mı, doktorun başarı oranı ne, yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.:KK15:

evet bende merak ediyorum bunu kimler var konya da aşılama yaptıran

Bir Konyalı olarak cevap veriyorum. Bundan 8 yıl önce ablam ALİ ACAR diye bir doktora önce aşılama sonra tüp bebek yaptırdı.o zamanlar Meram Tıp fakültesindeydi. Ablamı ben götürmüştüm.o kadar çok hastası vardı ki. Şimdi nerde bilmiyorum. Ablamın tüp bebeği tuttu. B

Back
X