- Konu Sahibi rehberiniz
-
selam kızlar konya da bildiğiniz iyi bir estetik uzmanı var mı burun ameliyatı olmak istiyorum
hakan çepni var numunede. yaptığı burunları görmüştüm güzeldi.
selam kızlar konya da bildiğiniz iyi bir estetik uzmanı var mı burun ameliyatı olmak istiyorum
arkadasım hakan cepnıye amelıyat oldu burundan.çokta memnun.bende göğüs için onu düşünüyorum bakalım yaza...
arkadasım hakan cepnıye amelıyat oldu burundan.çokta memnun.bende göğüs için onu düşünüyorum bakalım yaza...
ozimelis seninle yazın da konumşmuştuk. canım sana bi şey sorucam arkadasın burnundan çok ağrı,sızı çekmiş mi? morluğu çok muydu?
ozimelis seninle yazın da konumşmuştuk. canım sana bi şey sorucam arkadasın burnundan çok ağrı,sızı çekmiş mi? morluğu çok muydu?
morlugu coktu canım ya walla be sok olmustum.onun burnunda kemıkte vardı onuda aldırı.belkı ondandır bılemıyorum.agrısıda oldu sureklı soyluyodu.ama sımdı cok memnun.
morlugu coktu canım ya walla be sok olmustum.onun burnunda kemıkte vardı onuda aldırı.belkı ondandır bılemıyorum.agrısıda oldu sureklı soyluyodu.ama sımdı cok memnun.
korktum bir an :)
ozlele msj atamıyorum canm ben :8 sen oldun mu amelıyat nasıldı..msn at ozleıme konuısalımkorktum bir an :)
arkadaşlar ben de hakan çepni yi düşünüyorum ama, kararsızım, acaba gerçekten iyi sonuç alabilir miyiz. benim derdim sadece burun şekli değil, aynı zamanda rahat nefes alıp vermek.
arkadaşlar ben de hakan çepni yi düşünüyorum ama, kararsızım, acaba gerçekten iyi sonuç alabilir miyiz. benim derdim sadece burun şekli değil, aynı zamanda rahat nefes alıp vermek.
merhaba ben hakan cepniye ameliyat oldum şekil sorunum hemde nefes sorunum vardı burunda kemigim eğriydi ameliyattan sonra cok rahat ettim ne ağrı ne sızı yaşadım . Ayrıca ben buruna konulan tampon olayından cok korkuyodum ama küçücük bir tampondu hakan beyi şiddetle tavsiye ederim
karamel, sen ameliyat olmayacak mıydın hakan çepni ye ne oldu?
olacağım ama çalıştığım için şu anda uygun bir boşluk denk gelmedi. ilk fırsatta umarım... sen ne yaptın?
ben de henüz olmadım canım ameliyat.
ben zaten hakan çepni ye olmıycam.
bakalım yaza düşünüyorum inş.
sen niye hakan beyden vazgeçtin canım?
cnm daha önce nedenlerini yazmıştım ama silindi.
olumsuz bişi yazılmasına burda pek izin verilmiyor sanırım.
anladın galiba dediklerimi
sen ne düşünüyosun? olucak mısın?
karamelcim msj sayım 100 olmadığı için özelden msj yazamıyorum canım.en kısa zamanda yazacam işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?