konya da burun estetiği

arkadaşlar ben de hakan çepni yi düşünüyorum ama, kararsızım, acaba gerçekten iyi sonuç alabilir miyiz. benim derdim sadece burun şekli değil, aynı zamanda rahat nefes alıp vermek.

ben bir ay önce hakan çepni'ye ameliyat oldum..korkacak bişe yok.ağrı falan olmuyo ameliyattan sonra.morluklara da bakıp gülüyosunuz..dayak yemiş gibi ama ağrımayan morluklar..bana çok yakışmıştı ameliyat sonrası 48 saat çok iyi buz uygulamak gerekiyomuş.narkozun etkisi geçince doktorum kontrole geldiğinde benim buzlar olması gereken yerde değildi.güsel güsel rica etti buzlar yerinde olsun morarmasın die..ameliyatı hakan bey yapacaksa ameliyattan korkmak yersiz.bunu bütün kalbimle söylüyorum..ameliyat sonrası güzel olup olmaması göreceli bir konu..1 ay geçti burnum çok güsel de diyemiyorum çirkin de diyemiyorum..zaman geçsin bakıcaz artık..olmassa artık ameliyattan korkmuyorum ikincisini yani revizyon ameliyatı olmaya koşa koşa giderim hakan beye.ameliyat korkumu yendim :76:

arkadaşlar ben de hakan çepni yi düşünüyorum ama, kararsızım, acaba gerçekten iyi sonuç alabilir miyiz. benim derdim sadece burun şekli değil, aynı zamanda rahat nefes alıp vermek.

merhaba ben hakan cepniye ameliyat oldum şekil sorunum hemde nefes sorunum vardı burunda kemigim eğriydi ameliyattan sonra cok rahat ettim ne ağrı ne sızı yaşadım . Ayrıca ben buruna konulan tampon olayından cok korkuyodum ama küçücük bir tampondu hakan beyi şiddetle tavsiye ederim

merhaba ben hakan cepniye ameliyat oldum şekil sorunum hemde nefes sorunum vardı burunda kemigim eğriydi ameliyattan sonra cok rahat ettim ne ağrı ne sızı yaşadım . Ayrıca ben buruna konulan tampon olayından cok korkuyodum ama küçücük bir tampondu hakan beyi şiddetle tavsiye ederim

siz ne zaman ameliyat oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…