Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Konya da çocuk doktoru önerisi olan

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

301114kagan

Hep sonradan gelir..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
110
128
18
35
Mrb anneler Konya da yaşıyorum oğlum 18 aylık kis boyu 5 kere boğaz enfeksiyonu geçirdi her seferinde farabi beril hanima gittim hastaneye yatisimizda oldu damardan antibiyotiklede beslendi ama nafile yine tekrarladı her seferinde antibiyotik vermek zorunda kalıyorum en son 1 art önce acilde soluğu aldık yine boğaz enfeksiyonu hep kendisini istahsizlik ve dusmeyen ateşle belli ediyor bugün sabahdan beri yine ateşli korkuyorum yine boğaz enfeksiyonudur diye :KK43: neden bukadar sik bogaz enfeksiuonu oldugunun sebebide her seferinde vucut direnci dusuk deniliyor özel muayenesi olan doktor veya baska bi hastane doktor ismi onerisi olan varsa minnettar kalacağım
Deneyimlerinizi oaylasirsaniz benimle çok sevinirim:KK52:

Canım öncelikle geçmiş olsun Prof. Dr. Hasan Koç hoca var şiddetle tavsiye ederim. Cok güzel muayene ediyor Ozel muayenehanesi var

Canım öncelikle geçmiş olsun Prof. Dr. Hasan Koç hoca var şiddetle tavsiye ederim. Cok güzel muayene ediyor Ozel muayenehanesi var
Yeri nerede acaba artık perişan oldum gün 8 tane penisilin yedi tahmini 10 gün önce bitti iğnesi ve saka gibi dün sabahtan beri ateşli ilaçla duruyor bi anne olarak okadar zor durumdayım ki neden olur açıklaması da yok vücut direnci düşük deniliyor vücut direnci arttıracak ilaclarda kullanıyorum ama yine tekrarlıyor

Yeri nerede acaba artık perişan oldum gün 8 tane penisilin yedi tahmini 10 gün önce bitti iğnesi ve saka gibi dün sabahtan beri ateşli ilaçla duruyor bi anne olarak okadar zor durumdayım ki neden olur açıklaması da yok vücut direnci düşük deniliyor vücut direnci arttıracak ilaclarda kullanıyorum ama yine tekrarlıyor
Canım yeri eski numune hastanesi var ya onun karşısında zirve iş merkezi var orda Istersen numarasını veriyim Randevu almak gerekiyor çok yoģun oluyor bazen Ben çok memnun kaldım inş sen de kalırsın Allahım şifa versin

Bir süre sonra Allah nasip eder de yavrum olursa bu başlık altındaki bilgiler çok önemli olacak benim için :/

Back
X