konya da doğuma eş girebilen hastane

erobet

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
143
7
318
37
Konya
arkadaşlar sanırım spinal sezeryanla doğum yapacam. ama doğuma eşim de girsin istiyorum. daha önce eşi doğumuna giren var mı? hangi hastane ve doktor olduğunu söylerseniz sevinirim teşekkürler

arkadaşlar sanırım spinal sezeryanla doğum yapacam. ama doğuma eşim de girsin istiyorum. daha önce eşi doğumuna giren var mı? hangi hastane ve doktor olduğunu söylerseniz sevinirim teşekkürler

benim bi cok tanidiklarimin esi doguma girdi ve esininde girmesi daha iyi diyorlar. bencede esinin doguma girmesi iyi, cunku yaninda olmasi ve sana destek vermesi onemli bence. ben hamile degilim ama ins bi gun hamile oldugumda esiminde yanimda olmasini cokkk isterim:)) bu arada tebrik ederim:)

slm şekerim.doğuma eşinin de girmesini istemişsin.bence doğuma eşlerin girmesine karşıyım.çünkü o doğum anında sancılar hadi neysede o kanlı görüntüler kordon görüntüleri eşlerde tiksinti oluşturabilir.buda ilersi için sorun oluşturabilir.bu yüzden tedbirli olmak lazım.:80:

slm şekerim.doğuma eşinin de girmesini istemişsin.bence doğuma eşlerin girmesine karşıyım.çünkü o doğum anında sancılar hadi neysede o kanlı görüntüler kordon görüntüleri eşlerde tiksinti oluşturabilir.buda ilersi için sorun oluşturabilir.bu yüzden tedbirli olmak lazım.:80:

haklısın canım. ben sezaryen düşünüyorum. ama zaten eşim yerine benim gibi sağlıkçı olan çok yakın bir dostum var onu doğuma sokmayı düşünüyorum.

huu huu peliiiiii seni arıyorum elimle koymuşgibi buluyorum:)) ne dicem sitede karbonatla test yazıyodu...idrarını bi kaba yapıp üstüne karbonat koyuyomuşun....köpürürse hamilesin dibine çökerse değilmişsin...kısss sen hamişsin bi yapsan diyom.....

bende sırf bahsettiğin nedenlerden dolayı eşimin doğuma girmesini asla istemiyorum, o halde beni görmesinden çok rahatsız olurum sancılar çekerken birde onu düşünmeyeyim :)

Back
X