- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
Medovaya gittiniz mi bu doktoraEvet bizim de azosperm bende konyalıyım. Malesef konyada azosperm üzerine ihtisas yapmış iyi bir doktor bulamadım. İstanbula gitmeyi düşünüyoruz biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medovaya gittiniz mi bu doktoraEvet bizim de azosperm bende konyalıyım. Malesef konyada azosperm üzerine ihtisas yapmış iyi bir doktor bulamadım. İstanbula gitmeyi düşünüyoruz biz
Yok gitmedim kadinlar klubunden arastirdigim kadariyla Celalettin Peru uzerine karar verdikMedovaya gittiniz mi bu doktora
Bu doktorun alanı Konya da tek. Bi araştır istersenYok gitmedim kadinlar klubunden arastirdigim kadariyla Celalettin Peru uzerine karar verdik
Teşekkur ederim bir bakayımBu doktorun alanı Konya da tek. Bi araştır istersen
Aynen canım bizde gittik oraya doktor gerçekten işinin ehli bizede tüp bebek dedi esimin baş anomalisi %95 sizde ne sıkıntı varKızlar biz novafertilse Ahmet şalvarcıya gittik iyi bi doktor gibi memnun kaldı ve bize tüp bebek önerdi öncesinde baya tetkikler yaptı direk yüp bebek olmaz dedi sonra sonuclara bakınca maleser tek şansınız tüp bebek dedi.Muayene ücteti yüksek degil gibi bir görüşmenizi tavsiye ederim
Bizde 40.000 sperm var ama ileri hareketlilik 0 maalesef morfolojide hafif bozukluk var ama sorun değil sağlan olanı sececez en iyisi spermi sececez içinden dedi erkek faktörü olmayan bir kişiyle aynı seviyede tutma ihtimali dedi İnşallah ilk seferde tutarAynen canım bizde gittik oraya doktor gerçekten işinin ehli bizede tüp bebek dedi esimin baş anomalisi %95 sizde ne sıkıntı var
İnşallah canım Novafertil de mi yaptiracaksiniz tüp bebegiBizde 40.000 sperm var ama ileri hareketlilik 0 maalesef morfolojide hafif bozukluk var ama sorun değil sağlan olanı sececez en iyisi spermi sececez içinden dedi erkek faktörü olmayan bir kişiyle aynı seviyede tutma ihtimali dedi İnşallah ilk seferde tutar
Canım merhaba varikosel için hangi doktora gittiniz ameliyat oldunuz muMerhaba.Henüz gitmedik ama Novafertil de Ahmet salvarci varmış ona randevu aldık canım siz gittiniz mi
Konya Novafertil deki Ahmet salvarciya gittik kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumuz bize varikosel ameliyatı ni hiç onermedi çünkü benim.esimdr baş anomalisi vardı . Bununda tedavisi olmadigini söyledi ve bize tüp bebekti ddi . Ama size farklı söyleyebilir o doktora gidin kesinlikleCanım merhaba varikosel için hangi doktora gittiniz ameliyat oldunuz mu
Baş anomali kaç çıktı sizdeKonya Novafertil deki Ahmet salvarciya gittik kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumuz bize varikosel ameliyatı ni hiç onermedi çünkü benim.esimdr baş anomalisi vardı . Bununda tedavisi olmadigini söyledi ve bize tüp bebekti ddi . Ama size farklı söyleyebilir o doktora gidin kesinlikle
Yüzde 95 cikti. Ve varikosel içinde doktor ben tecrübesiz yıllarım da varikosel ameliyatı yaptim ama yaptiklarimin çoğu spermini kaybetti artık ben yapmıyorum kimseye de önermiyorum sizde iyiki ameliyat olmamissiniz dedi.Baş anomali kaç çıktı sizde
Siz şuan ne yaptınızYüzde 95 cikti. Ve varikosel içinde doktor ben tecrübesiz yıllarım da varikosel ameliyatı yaptim ama yaptiklarimin çoğu spermini kaybetti artık ben yapmıyorum kimseye de önermiyorum sizde iyiki ameliyat olmamissiniz dedi.
Eşim ameliyat olmadi ona evicape vitamini verdi ve bugün yumurta toplama oldu . Yani tüp bebeğe karar verdik. Sizdeki sıkıntı neydiSiz şuan ne yaptınız
Bu vitaminler fayda etti mi? Varikosel den dolayı olmuyormuşEşim ameliyat olmadi ona evicape vitamini verdi ve bugün yumurta toplama oldu . Yani tüp bebeğe karar verdik. Sizdeki sıkıntı neydi
Çokta fayda etmedi açıkçası tüp bebeği desteklemesi için vermişti bı gidip konusmanizda fayda varBu vitaminler fayda etti mi? Varikosel den dolayı olmuyormuş