konya da kadin dogum doktoru önerisi yardimmm

ikinci annelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
10
2
1
36
Merhaba arkadaşlar.ben konyadayim ilk Doğumum ozel hastanede sezeryan oldu üzerinden 4 sene geçmesine rağmen agrilarim var.o yüzden bu sefer tedbirli olmak istiyorum. Beyhekimde rukiye özçelik e gidiyorum. İlgili biri ama sezeryanda nasıl bilgisi olan var mi

Merhaba arkadaşlar.ben konyadayim ilk Doğumum ozel hastanede sezeryan oldu üzerinden 4 sene geçmesine rağmen agrilarim var.o yüzden bu sefer tedbirli olmak istiyorum. Beyhekimde rukiye özçelik e gidiyorum. İlgili biri ama sezeryanda nasıl bilgisi olan var mi

canım ben de konyadayım ve Rukiye Özçelik tepe gercekleştirdi dogumumu.sezaryenle aralık sonu aldım kucagıma yavrumu. sorunu da tesadüf gördüm. rukiye hanım ile ilgili detaylar doğum öykümde.ayrıca hastaneyi de çok sevdim. sağlıkla al yavrunu kucagına. hep mehmet bardakcıya gittim kontrole.beyhekimdeki kadın dogum doktorlarını görünce parama yazık olmus dedim.özel hastanden farkı yok sadece sıra bulmak zor.vaktin varsa beklemeye değer.

dğum hikayelerinde balık bu :
devlet hastanesinde spinal sezaryen ilk bebek,ilk heyecan

Çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için renklisemsiye ama doğum öykü linkini bulamadım daha yeni olduğum için.link verebilirsiniz çok mutlu olurum

Konya hospitalde aysel kamer de seseryan doğum yaptım 20 ay önce bilgisi ve alakasıyla çok iyi bir doktordur tavaiye ediyorum şu an konyada değilim sonraki doğumumu kendisinden hapayacak olmama üzülüyorum

Back
X