Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.bende konyada selçuklu hastanesinde 3 kez yaptırdım sonuç negatif.sen nerde yaptırdın?bende başlıyacam korkuyorum .mrb benim 3. denemem 10 eylül test günüm
sizlerle basımızdan gecenleri burada paylasalım
canım öncelikle inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.bende konyada selçuklu hastanesinde 3 kez yaptırdım sonuç negatif.sen nerde yaptırdın?bende başlıyacam korkuyorum .
mrb benim 3. denemem 10 eylül test günüm
sizlerle basımızdan gecenleri burada paylasalım
ben selçukluda aşılama yaptırırken,tüp bebek yaptıran bi bayana sordum raporlu fiyatı dahi bana pahalı geldi
runne eorofertil dogal tüp bebek yapıyomu hiç sordunmu canım,tüp bebek sonuçları olumsuz olan kişilere öneriyolar bunu,bazıları ilaca tepki veriyomuş
ilk selçuklu hastanesinde ikisinide euro fertilde yaptırdım
selçuklu hastanesinde nile gittim ben
sen kime yaptırdın korkacak bişey yok k,i ya bismillah deyip baslıycaksın allah yarcımcın olacak ve sende anne olacaksın iyi, düşün ii olsun
ilk selçuklu hastanesinde ikisinide euro fertilde yaptırdım
selçuklu hastanesinde nile gittim ben
sen kime yaptırdın korkacak bişey yok k,i ya bismillah deyip baslıycaksın allah yarcımcın olacak ve sende anne olacaksın iyi, düşün ii olsun
demetcim
runne çok az kaldı inanki bende sonucunu heyecanla bekliyorum içimden bir his bu sefer olacak diyor senin tedavilerinin arasında kaç ay var cnm
bbir ay var
duruşah hayırlı olsun ,aşılama derken tüp bebege karar vermişsin inşallah olur canımmerhaba kızlar...bende dün başadım tüp bebek tedavisine...bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
evet bi tanem ya...selçukluda nil hanıma devam ediyordum biliyorsn...nedense o kadaın bana hiç güven vermedi...eurofertile aşılama tedavisi için başvurdum dün...ama fiyat konusunda anlaşırken birde baktıkki biz tüp bebekte anlaşmışız...senin sonuç negatifmi çıktı canım...şu an ne yapıyorsun...yada ne yapmayı düşünüyorsun...gel senide bekleriz eurofertile:)))duruşah hayırlı olsun ,aşılama derken tüp bebege karar vermişsin inşallah olur canım
canım benim olmadı aşılama,bir süre dinlenmeyi düşünüyorum sonra tüp bebege geçicem ama karar veremiyorum merkez konusunda eurofertil yada gatada düşünüyorum bakalım hayırlısıevet bi tanem ya...selçukluda nil hanıma devam ediyordum biliyorsn...nedense o kadaın bana hiç güven vermedi...eurofertile aşılama tedavisi için başvurdum dün...ama fiyat konusunda anlaşırken birde baktıkki biz tüp bebekte anlaşmışız...senin sonuç negatifmi çıktı canım...şu an ne yapıyorsun...yada ne yapmayı düşünüyorsun...gel senide bekleriz eurofertile:)))
bilmemki kısamı uzunmu...o nasıl bişey...fark varmı aralarında...sonuç bakımından yanicanım benim olmadı aşılama,bir süre dinlenmeyi düşünüyorum sonra tüp bebege geçicem ama karar veremiyorum merkez konusunda eurofertil yada gatada düşünüyorum bakalım hayırlısı
bence merkezi degiştirme konusunda iyi yapmışsın inşallah güzel haberini alırız ,sen kısa protokollemi başladın?
ben de çok iyi bilmiyorum ama uzun protokol 1 ay öncesinden başlanıyo dogum kontrol hapı artı yumurta baskılıyıcı ilaçlar kullanılıyo adet sonrasıda yumurta geliştirici ignelere başlanıyo diye biliyorumbilmemki kısamı uzunmu...o nasıl bişey...fark varmı aralarında...sonuç bakımından yani