KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

CANIM BENİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN...İNŞALLAH EMEKLERİMİZ KARŞILIKSIZ KALMAZ...mUSTAFA bEY NASIL...MEMNUN MUSUN CANIM...BENDE EUROFERTİLE DEVAM EDİYORUM...

Tedavinin hangi aşamasındasınız?Benim 2.denemem,bu sefer daha farklı hissediyorum kendimi.İnşallah canım inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.

Tedavinin hangi aşamasındasınız?Benim 2.denemem,bu sefer daha farklı hissediyorum kendimi.İnşallah canım inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.
iğnelerde 9.günümdeyim...yarın kontrolüm var...çok heyecanlıyım..ilk denemem...zaten 1 kızım var ona kardeş istiyoruz...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşş

2,5 yıl önce 38 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim o yüzden Konyada tanınmış kadın doğum uzmanlarının nerdeyse hepsini biliyorum.Mustafa Bey gerçekten bir başka..harika bir insan..yarın sabah kontrole gidicem muhtemelen transfer gününü söylecek bakalım artık hayırlısı..

hadı bakalım hayırlısı canım ınsallah olumlu olur hersey dondurulmus daha kolaymıs duydugum kadarıyla

evet canım ilk denemeye göre çok daha rahat bir tedavi süreci geçirdim.kendimi çok daha rahat hissediyorum,hayırlısı bakalım..

Burası çok sessiz ve yalnız kalmış arkadaşlar..nerelerdesiniz..perşembe günü transferim var,ne olur dua edin...

2,5 yıl önce 38 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim o yüzden Konyada tanınmış kadın doğum uzmanlarının nerdeyse hepsini biliyorum.Mustafa Bey gerçekten bir başka..harika bir insan..yarın sabah kontrole gidicem muhtemelen transfer gününü söylecek bakalım artık hayırlısı..
canım ben 1 ay önce çolakogluna aşılama yaptırdım,işlemler sırasında kendisi şehir dışında oldugu için içime bi gıcık düştü kızılayda mustafa beye gittim,kendisi iyi bi doktor sagolsun ilgilendi benimle,orda tüp bebek yaptıran bayanlarlada konuştum çok övdüler bana inşallah senin içinde iyi olur

Burası çok sessiz ve yalnız kalmış arkadaşlar..nerelerdesiniz..perşembe günü transferim var,ne olur dua edin...

inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşş
tutar allah yardımcın olsun
bebeklerini karnında görüp kucagına alırsın inşşşşşşşşşşş

kızlar mrb ben de aranıza katılmak ıstıyorum.allahım hepınızın, hepımızın yuzunu guldursun,emeklerımızın karsılıgını versın ınsaalh.EGITIMCIMMYMIYIM canım benım ınsaalh allahım Bu kez yuzunu guldursun.ben de mustafa beyde 1 ay once tup bebek yabtrdm .embrıyo tutunduktan sonra maalesef dustu.dondurulmuslarım var benımde. allah kısmet ederse somestr tatılınde tekrar deneyecegız.banA bıraz tedavı surecını neler kullandıgını (dondurulmuslarla yanı)anlatr mısın?yanı kac kez gttın mesela doktora?.ben sehır dıısından gelecegım ıcın.konyada yasamıyorum.analatrsan sevınırım.asama asama yasadıklarını paylasrsan sevınırım canım.cunku aynı yolardan gecyrz senınle.eger senı uzmeyeceksem bebegın tam da dogacakken neden olmadı canım?kızlar hepınızın allah yardımcısı olsun

canım ben 1 ay önce çolakogluna aşılama yaptırdım,işlemler sırasında kendisi şehir dışında oldugu için içime bi gıcık düştü kızılayda mustafa beye gittim,kendisi iyi bi doktor sagolsun ilgilendi benimle,orda tüp bebek yaptıran bayanlarlada konuştum çok övdüler bana inşallah senin içinde iyi olur

Canım gerçekten Mustafa Bey çok ilgili bir doktor,iyi dileklerin için teşekkür ederim..

inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşş
tutar allah yardımcın olsun
bebeklerini karnında görüp kucagına alırsın inşşşşşşşşşşş

çok sağol arkadaşım inşallah bende burda hamileyim diye yazariım..iyi dileklerin ve duaların için çooooook teşekkür ederim.iyi ki varsınız...

kızlar mrb ben de aranıza katılmak ıstıyorum.allahım hepınızın, hepımızın yuzunu guldursun,emeklerımızın karsılıgını versın ınsaalh.EGITIMCIMMYMIYIM canım benım ınsaalh allahım Bu kez yuzunu guldursun.ben de mustafa beyde 1 ay once tup bebek yabtrdm .embrıyo tutunduktan sonra maalesef dustu.dondurulmuslarım var benımde. allah kısmet ederse somestr tatılınde tekrar deneyecegız.banA bıraz tedavı surecını neler kullandıgını (dondurulmuslarla yanı)anlatr mısın?yanı kac kez gttın mesela doktora?.ben sehır dıısından gelecegım ıcın.konyada yasamıyorum.analatrsan sevınırım.asama asama yasadıklarını paylasrsan sevınırım canım.cunku aynı yolardan gecyrz senınle.eger senı uzmeyeceksem bebegın tam da dogacakken neden olmadı canım?kızlar hepınızın allah yardımcısı olsun

Duların için çok teşekkür ederim canım,seve seve blgi veririm.Dondurulmuşlarla tedavi süreci yaklaşık 1 ay sürüyor,ben tedavime 23 ağustosta adetimin 23.günü lucrin adlı iğneyle başladım adet olana hergün 10 mg yaptım.Adet olduktan sonra 2.günü gidip estraferm adlı tablete başladım.Estraferme başladıktan sonra 3 kez gittim.en son dün gittim ve transfer gününü söyledi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Eğer soruların olursa herzaman cevaplarım.Gelelim bebeğimin ellerimden kayıp gidişine..Doğuma 2 hafta kala normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.Doktorumun söylediğine göre anne karnında olan herhangi bir komplikasyon yoktu, bizde duygusal davranıp otopsi yaptırmadık o yüzden sebebini bilmiyoruz.

a.s.merhaba arkadaşlar,
benide aranıza alırmısınız :1hug: bende konyalıyım ama iş nedeniyle başka ildeyim tüp bebek için merkez araştırıyorum ankarada maya tüp bebek merkeziyle görüştüm tel. birkaç kez kısmet olupda gidemedim şimdide de düşüncem ailem konyada orda bir merkezde yaptırmamın daha uygun olacagını düşündüm acaba hangi merkezle görüşebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ???
Allahım inş. hepimize nasip eder bu güzel duyguyu :Saruboceq:

EGITIMCIMIYIM CANIM MUSTAFA bey bana 15 gun ıcınde olabılecegını soyledı yanı yaklasık 1 ay surerse nasıl olacak.aslında bız yaz tatılınde dedık fakat nedense o subat tatılınde yabalım dıye ısrar ettı.bır de ıgne falan olmayacak bu kez sadece estrafem ıceceksın dedı.ben 1 ay oncekı tup bebek denemede 100 e yakın ıgne olmustum ve gobek ve kalcamda yer kalmamıstı mosmordu ve ıgne gerı cıkıyrdu.canım bırde dondurulmus tedavı ucretın ne kadar dedıler sana ?tesekkur ederım canım

EGITIMCIMIYIM CANIM MUSTAFA bey bana 15 gun ıcınde olabılecegını soyledı yanı yaklasık 1 ay surerse nasıl olacak.aslında bız yaz tatılınde dedık fakat nedense o subat tatılınde yabalım dıye ısrar ettı.bır de ıgne falan olmayacak bu kez sadece estrafem ıceceksın dedı.ben 1 ay oncekı tup bebek denemede 100 e yakın ıgne olmustum ve gobek ve kalcamda yer kalmamıstı mosmordu ve ıgne gerı cıkıyrdu.canım bırde dondurulmus tedavı ucretın ne kadar dedıler sana ?tesekkur ederım canım
Canım ben 15 gün boyunca göbekten iğne yaptım,belki de kısa protokol uygulayacaktır sana valla bilemedim şimdi sanırım en iyisi Mustafa Beye sormak ya da tüp bebek hemşiresiyle görüşmek.Ben sadece 600 tl ödeyeceğim.Transferden sonra hangi ilaç ya da iğneleri kullacağımı bilmiyorum.

arkadaşlar ben ankarada başkent hastanesine gidiyorum bildigim kadarıyla benim dr haftada 2 kere konyaya gidiyor orda br merkezde çalışıyor kendisi çok iyi bir dr dur bi araştırın prof. dr hulusi blent zeyneloglu yarın benim yumurtalarımı toplayıo konyaya gidecek

arkadaşlar ben ankarada başkent hastanesine gidiyorum bildigim kadarıyla benim dr haftada 2 kere konyaya gidiyor orda br merkezde çalışıyor kendisi çok iyi bir dr dur bi araştırın prof. dr hulusi blent zeyneloglu yarın benim yumurtalarımı toplayıo konyaya gidecek

canım ya bana biraz bilgi verebilirmisin dr. hakkında hastalarıyla falan ilgilimi nasıl biri birde ne kadara yapıyor ?? tşk ederim şimdiden canım

slm herkese kımseler ugramamış!EGITIMCIYIM CANIM transfer gunu hangı gun ?su an hangı asamadasın?

Back
X