KONYA.DA tüp bebek yaptıran ev hanımları buyrun

valla ben de gırıp cıkıp bakıym ama kımsecıkler yok. nazımcım sen tadavıdemısın canım durumun ne?ben de kızılay da olumsuz tup bebek yabtım

slm kızlar daha once de yazdım ama farketmediniz sanırım bende tüp bebek yöntemiyle anne oldum allah hepinizin yardımcısı olsun fakat topık cok ıssız bırbırımıze destek olalım bende konyadayım yardımım dokunursa ne mutlu bana

EGITIMCIYIM canım su an esımle senın yasadılarını paylasyrdm bende subatta deneyecem ama ınankı allahım buyuk pek umıdım yok bır de benım sansım da da az esımde sprem yok ancak amelyatla alınıyr.canım kusura bakma ama acaba bu 600 yt cozunme ıslemı ıcın alınmyrmuydu yanı olunce almadılarmı.ya bızımde halen 1 ay oncekı tup bebek borcumuz dryr.durumumuz ıyı degıl de ondan yanı bızde yaklasık 4000 verdık .allahım yar ve yardmcn olsun.mustafa bey ne yorum yabtı?

Canım benim transferde sadece 600 tl verecektik hatta sabah hastanye gider gitmez ödemeyi yaptık ancak transfer olmayınca bize 600 tlyi iade ettiler.Seni çok iyi anlıyorum inşallah siz aynı problemle karşılaşmazsınız.Mustafa Bey çok ilgilendi teselli etti tekrar denemk için çok ara vermeyelim dedi ama ben çok kararsızım

slm kızlar daha once de yazdım ama farketmediniz sanırım bende tüp bebek yöntemiyle anne oldum allah hepinizin yardımcısı olsun fakat topık cok ıssız bırbırımıze destek olalım bende konyadayım yardımım dokunursa ne mutlu bana

Sizin adınıza çok sevindim.Allah bevbeğinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..Doktorunuz kimdi?Hangi merkezde yaptırdınız acaba?

günaydın kızlar,

tüp bebek için merkez araştırıyorum ilk önce ank.mayayı düşünmüştüm ama şimdi konyada ailemin yanında bir merkezde yaptırmak istiyorum bana önerebileceginiz merkez yada dr. ismi varmı arkadaşlar

ANGEEEEL CANIM sız hangı merkezde kacıncı denemede hamıle kaldınız?sızdekı sorun neydı canım?ne mutlu sana allah bebegıne uzun omurler versın canım bızede dua et.EGITIMCIMYIM canım senı cok ıyı anlıyorum bızde yaza bırakmıstık aslında nedense mustafa bey ısrarla subatta tekrar deneyelım dedı.neden bu kadar erken ıstyr anlamadım.ınsan olumsuzluku yasayınca oyle gıdecek sanıyor korkuyr dımı.allah yardmcn olsn canım

EGITIMCIYIM basından gecenleri yeni okudum canım sakın pes etme rabbim büyük

JKLM cim canım ben tıp fakültesinin prof u METİN ÇAPAR a gittim gecen yıl hazıranda 1 kez asılama oldum tutmadı ardından hemen tüp bebege gectık.selcuklu hastanesınde yaptırdık ıslemı.ılk denememde tuttu cok sukur basta ıkızdı ama 1 i kendiliginden kayboldu kesenin sonradan.sorun erkek ınfertılıtesı canım sperm azlıgı morfolojı hareketsızlık ve yuvarlak hucre sayımız cok fazlaydı ve o da spoermlerın kalıtesını bozuyodu.allahım yardımcınız olsun canım benım dualarım sızınle evlat hasretı cekmek cok zor bunu bende yasadım hemde cok agır sekılde.yardımcı olmaya her zaman hazırım ıhtıyacın oldugunda her konuda

ANGEEEL canım selcuklu da kım yabtı tup bebegı colakoglumu nıl hanımmı yoksa kım?cok saol arkadasım bızım durumumuz agır .esımde hıc sperm yok.ameliyat yanı mıkrotese ıle bulundu 6 tane.6 embrıyo olustu tutktan sonra dustu maalesef tam 1,5 ay once.

ANGEEEL canım selcuklu da kım yabtı tup bebegı colakoglumu nıl hanımmı yoksa kım?cok saol arkadasım bızım durumumuz agır .esımde hıc sperm yok.ameliyat yanı mıkrotese ıle bulundu 6 tane.6 embrıyo olustu tutktan sonra dustu maalesef tam 1,5 ay once.
canım metin hoca yaptı tüp bebek isleminide selcuklu hastanesinde.asılamayı da metın hocaya yaptırmıstık.bizim tüp bebek oldugunu kimse bılmıyo dıger dr lara gıtmedım o yuzden tanıdıklarımız muayene oluyo dıye.metın hocayı da kontv de programda gordum tesadufen basımıza da bu ısler gelınce ona gıttım ılk.rabbıme sukur sansımıza cok ıyı bır ınsanla karsılastık.dondurulmusların falan yok mu canım?sen kızılayda mı yaptırdın?

valla ben de gırıp cıkıp bakıym ama kımsecıkler yok. nazımcım sen tadavıdemısın canım durumun ne?ben de kızılay da olumsuz tup bebek yabtım

geçmiş olsun canımmm inşlah bir dahaki sefere bebeğin gelir sana
canım bnm selçukluda çolakoğlu yaptı tedavimi şu an 18 haftalık hamileyimmm inşlhhhhhhhh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun snde

NAZIM CIM INSAALAH canım sızdekı sorun neydı canım ılkın de mı ttuuttu masaallah alllahım tamamına erdrsn canım

NAZIM CIM INSAALAH canım sızdekı sorun neydı canım ılkın de mı ttuuttu masaallah alllahım tamamına erdrsn canım

saolasın arkadaşım bizde sebepsiz infetrtilite vardı ilk deneme de tuttu allaha şükür
darısı başınıza olsun inşlhhhhhhhhhhhhhh

saolasın arkadaşım bizde sebepsiz infetrtilite vardı ilk deneme de tuttu allaha şükür
darısı başınıza olsun inşlhhhhhhhhhhhhhh
benimde sebepsiz infertilite,bazen hiç olmayacak gibi geliyo çok korkuyorum olanlarda bana umut oluyo inşallah saglıkla gelir bebişin canım

benimde sebepsiz infertilite,bazen hiç olmayacak gibi geliyo çok korkuyorum olanlarda bana umut oluyo inşallah saglıkla gelir bebişin canım

bana da öyle gelirdi ccanım biz hepmi iki kişi olarak devam etcez hayata diyeeee
ama allah öyle büyükk kiii o ol desin neler olmuyorki umutsuzluğa düşme dua et bol bol
şu an sanki o günleri hiç yaşamamışız gibi oldu kötü günler çabuk unutuluyor inşllllh sende bebeğine kavuşur bu umitsiz günlerini hatırllamazsın bile şimdi ne aşaamadasın canım tedavidemisin

bana da öyle gelirdi ccanım biz hepmi iki kişi olarak devam etcez hayata diyeeee
ama allah öyle büyükk kiii o ol desin neler olmuyorki umutsuzluğa düşme dua et bol bol
şu an sanki o günleri hiç yaşamamışız gibi oldu kötü günler çabuk unutuluyor inşllllh sende bebeğine kavuşur bu umitsiz günlerini hatırllamazsın bile şimdi ne aşaamadasın canım tedavidemisin
canım benim 2 aşılamam ve 5-6 kez klomenle takibim var,artık aşılama veya başka bişey yaptırmam tüp bebek yaptırcam ama öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum yer araştırıyorum
sen nekadar bekledin?

canım benim 2 aşılamam ve 5-6 kez klomenle takibim var,artık aşılama veya başka bişey yaptırmam tüp bebek yaptırcam ama öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum yer araştırıyorum
sen nekadar bekledin?

bize 8. senede geldi bebeğimiz canım 1 aşılama var takip falan aynı ben daha fazla beklemek istemedim valla yer konusuna karar vermek tedaviden daha zordu bende baya düşünmüştüm ama işte olacaksa onlar sadece sebep oluyor verecekse rabbim nerde olsa veriyor

bize 8. senede geldi bebeğimiz canım 1 aşılama var takip falan aynı ben daha fazla beklemek istemedim valla yer konusuna karar vermek tedaviden daha zordu bende baya düşünmüştüm ama işte olacaksa onlar sadece sebep oluyor verecekse rabbim nerde olsa veriyor
çok şükür olmuş canım inşallah bizimde olur
bende 5 yıldır evliyim,26 aydır istiyoruz bizde

Back
X