Konya Dr Mustafa Ulusoy

• Konu Sahibi Konu Sahibi kkhh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kkhh

bu SON olsun
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
377
7
66
arkadaşlar merhaba.konyada mustfa bey i duydum kadın dogum doktoru.kk da baktm ama açılmış konu bulamadım.tavsiye üzerine bu doktora gitmeyi düşünüyorum.varmı gidenler.paylaşabilirmisiniz.

Hala doktor yorumu yazan olmamis.ilk yorumu ben yazayim mustafa beye muayene oldum.II bi doktor iletişimi güzel.alanında basarili olduğu da belli.hemşireleri de ilgili.güler yüzlü.

Hala doktor yorumu yazan olmamis.ilk yorumu ben yazayim mustafa beye muayene oldum.II bi doktor iletişimi güzel.alanında basarili olduğu da belli.hemşireleri de ilgili.güler yüzlü.

merhaba canım..ben hamılelıgımde 7 ay mustafa bey e gıttım ..fakat son aylarda yurtdısında oldugundan dr degıstırmek zorunda kaldım.. cok ıyı bır dr.cep telefonu daıma acık..sen aradıgında cevap vermese bıle daha sonra gerı donus yapıyor..fakat tek sıkıntı tup bebek tedaıvsıyle ılgılendıgı ıcın cok yogun ve usg kendı bakmıyor ılk muayeneden sonra radyolojı druna yonlendırıyor..burası sıkıntı ıste..benım ıcın cok sıkıntılı durumdu..radyolojı dru da yanına kımseyı almıyor yanı en azından ben hep aynı dra denk geldım kımseyı sokmuyor..

Mustafa beye tedavi olan yok galiba yada msjimi gören yok.mustafa bey e tedaviye gidiyorum.kendiside hemşireleri de çokilgili.ben memnun kaldim.

Tüpbebek ttedaviside yaptirdik mustafa beyde.sonuç bekliyoruz sonuçta pozitif olursa daha da memnun kaliriz ama kesinlikle tavsiye ediyorum.işinin ehli insanlar ve islerini seviyorlar.

Tüpbebek ttedaviside yaptirdik mustafa beyde.sonuç bekliyoruz sonuçta pozitif olursa daha da memnun kaliriz ama kesinlikle tavsiye ediyorum.işinin ehli insanlar ve islerini seviyorlar.
canım hangi hastanede bu doktor

Evet canm tüp bebek merkezi var zaten kizilayhastanede.bbizimde tüp bebek oldu.4.günüm bugün

Evet canm tüp bebek merkezi var zaten kizilayhastanede.bbizimde tüp bebek oldu.4.günüm bugün
yaaa inşallah olumlu sonuçlanır bende nova fertilde ali sami beye gidiyorum hazirana erteledik tüp bebeği

canım bende bu ay mustafa ulusoy düşünüyorum tüp bebek mi yaptırdın

Kızılay hastanesinde birisi doğumunda gazlı bez de doğurduğunu söylemiş.google yorumlar kısmına göre 7 ay önce doktoru kim ki.çok merak ediyorum

Mustafa Ulusoy mükemmel bı doktor. Herşeyden önce vicdani merhameti olan bir baba. Tedavimide doğumunda mustafa beyde yaptım Rabbim bin kere razı olsun. Telefonu 7/24acik olan her aklıma bişey takilsa anında cevaplayan rahatlatan. İşinde gerçekten bir numara. Gidecek olanların aklında hiç bir şüphe olmasın .İnşallah hep sağlığı sıhhati iyi olur gitmez hastanedende bütün dogumlarimi orda yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…