- 14 Nisan 2015
- 126
- 60
- Konu Sahibi falanca_23
konya da gerçekten iyi fal bakan bir falcı var mı arkadaşlar, bilgi verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk değil falalemin sahibi rezzan eziği burda reklam yaptıı açılmışken tekrar edim sıkılanlar okumasın kimse salak değil falalem merye biryolun var aylin ve bilgehatun aynı kişi ve telveden selena burda herkesi tanıyooo geçmişi okuyun selena diye aratın alnlarsınız bide telveden kyloto yağmur ve nazz burda reklam yaptı biryolun var saraylı kiraze ile yani başka falcılarla kanka burdada kankası var ispatlarım saçma yaniii yıllardır fal atarım şuna at bu bir numara demedimm biliyo demedim herkese tutan bana tutmaz sizde gözünüzü açın öyle olsa bu kadar falcı türemez ,insan birini sevince savunuyo en fazla o salaklığa düştüm onuda bıraktım ama bu falcılardan burdada var geçmişte gördük kimseye güvenmeyin gaza gelip fal atmayın tepki vermeyin bana reklamcılar oku geç bak ne yazacaklar:)))) bekliyorum savunun haha:) susun bence ispatlarım hahaarkadaşlar ben geçen gün falcı seyhan hanıma baktırdım fal alem adlı bir siteden ve çok memnun kaldım detaylı bilgi veriyor ve uzun anlatıyor yani tavsiye ederim
ben reklam yapmıyorum bakın ben açıklıyorum bu dediğiniz insanları da tanımam etmem yani bak ben bugün buraya üye oldum ben beğendim diye yazdım ki bence bu çok da doğal ben burayı hep okuyodum ve beğenilenlere hep gidiyodum yani bu şekilde şuçlamalar çok manasız çünkü herkes birbirine tavsiye veriyo sen benim tavsiyeme inanmazsın o ayrı tabiki o zaman gitmezsin kimse zorla git demiyo yani sana.sadece ben gittim çok da iyiydi ve bunu yazdım bu kadar.sen kötü oplduğunu düşünüyosan başkasına git neden okuyosun ki o zaman benim yorumumu herkes düşündüğünü söylemekte özgür ben bilmiyorum o insanlar reklam yaptılarsada ayıp etmişler ama bende gözümle görmeden suçlayamam tabiki.benim gerçekten amacım reklam da değildi kime gittin diye sordular yazdım ismi yazmaz olaydım yani bu kadar laf yedikilk değil falalemin sahibi rezzan eziği burda reklam yaptıı açılmışken tekrar edim sıkılanlar okumasın kimse salak değil falalem merye biryolun var aylin ve bilgehatun aynı kişi ve telveden selena burda herkesi tanıyooo geçmişi okuyun selena diye aratın alnlarsınız bide telveden kyloto yağmur ve nazz burda reklam yaptı biryolun var saraylı kiraze ile yani başka falcılarla kanka burdada kankası var ispatlarım saçma yaniii yıllardır fal atarım şuna at bu bir numara demedimm biliyo demedim herkese tutan bana tutmaz sizde gözünüzü açın öyle olsa bu kadar falcı türemez ,insan birini sevince savunuyo en fazla o salaklığa düştüm onuda bıraktım ama bu falcılardan burdada var geçmişte gördük kimseye güvenmeyin gaza gelip fal atmayın tepki vermeyin bana reklamcılar oku geç bak ne yazacaklar:)))) bekliyorum savunun haha:) susun bence ispatlarım haha
okuyan anlar haha senin burda naptığını falalemin sahibi rezzan burdan reklam yaptıırp banlandı ben falcıda dürüst duygulu arıyom ötesinin kendisine faydası yok herkes anlamışş mal değil yaz yaz dur anlamayn hep olur ekmeğini yersin saf rolünde yaz senben reklam yapmıyorum bakın ben açıklıyorum bu dediğiniz insanları da tanımam etmem yani bak ben bugün buraya üye oldum ben beğendim diye yazdım ki bence bu çok da doğal ben burayı hep okuyodum ve beğenilenlere hep gidiyodum yani bu şekilde şuçlamalar çok manasız çünkü herkes birbirine tavsiye veriyo sen benim tavsiyeme inanmazsın o ayrı tabiki o zaman gitmezsin kimse zorla git demiyo yani sana.sadece ben gittim çok da iyiydi ve bunu yazdım bu kadar.sen kötü oplduğunu düşünüyosan başkasına git neden okuyosun ki o zaman benim yorumumu herkes düşündüğünü söylemekte özgür ben bilmiyorum o insanlar reklam yaptılarsada ayıp etmişler ama bende gözümle görmeden suçlayamam tabiki.benim gerçekten amacım reklam da değildi kime gittin diye sordular yazdım ismi yazmaz olaydım yani bu kadar laf yedik