konya farabi hastanesinde doğum yapcam daha önce olanlar yardımcı olsun ......

cetinkaya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
79
1
16
Konya
mrb arkadaşlar konya farabi hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorm doktorm aynur bacak bilenler sizce nasıl bi seçim yardımcı olun lütfen

Merhaba bende aynur bacak'a birkez gittim cok ilgili gelmedi ama gittigim doktor isi birakacagindan mecbur aynur hanima gidecegim evime de yakin diye bende bilgi almak isterim.

3 aylık hamileyim. Aynur hanıma 3. gidişim olacak. İlgilenip sorular soruyor, yönlendirme yapıyor ama arada sorduğum sorulara alaycı cevaplar vermese daha iyi olacak sanki. Yarın kontrolüm var, 12 hafta bitiyor. İkili taramaya ne diyecek bakayım onu merak ediyorum.

Son aya kadar ben de memnundum arkadaşlar ne olduysa son ay oldu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dogumcu-ariyorum.218232/page-43#post-31239110
Allah bir daha bu doktora muhtaç etmesin. Gebelik zehirlenmemi önemsemeyerek ölümümüze sebep olacaktı. Hamilelik boyunca kontrole ona gittim, doğumu beyhekimden sevkle meram tıp fakültesinde yaptım, acilde sezaryenle aldılar bebeği. Üstelik beyhekimdeki doktor bana da çok kızdı, bu hale düşene kadar neredeydin diye, son zamanlar neredeyse her hafta farabiye gitmeme rağmen doktor önemsemedi. Bebek 31. haftadan beri kilo almıyordu, gelişmiyordu. İdrarda protein çıkıyordu her tahlilde, kanda da eksikti. Hepsi gebelik zehirlenmesinin göstergesiymiş, araştırmadım. Plesenta duvardan ayrılmak üzereymiş,hep baktı ultrasona, her şey normaldi nedense. Ayrıca özele muayene olup para vermek zorunda değilsiniz hanımlar. Ben bunları yaşadıktan sonra gördüm anladım. Beyhekimdeki Ayşegül hanım çok iyi, ilgili ve bilgili de. Kızım 2 yaşında ve şimdiye kadar onu hiç özel hastaneye götürmedim, kendim de gitmiyorum artık, bir daha hamile kalsam özele de gitmeyeceğim kontrole, hayatımı kurtaran doktoru buldum ben. Ama illa Farabi olsun yakın vb diyorsanız Mehmet beyden de arkadaşım memnundu, en azından doktor değiştirin derim.

Canım yazdıklarını okumadan bu doktora gitmiş bulundum ben 3 kere. Aklıma sonradan geldi, forumu arattım, Konya ve kadın doğuma dair ne varsa tek tek okudum, senin yazdığın mesajı, yaşadıklarını okudum, hatta korktum, üzüldüm, düşündürdü beni ama eve yakın diye tercih ettim, belki ilmini arttırmıştır, şu anda kendini geliştirmiştir diye teselli ettim kendimi. İlk muayenede yazdığım gibi tavrı pek hoşuma gitmedi, Suna hanıma gitmeyi düşündüm ama annem "bu da iyi doktor bunda kal" dedi, değiştirmedim. Mehmet beyin methini okudum forumda çok ama erkek doktor tercih etmiyorum. Suna hanıma geçmeyi tekrar düşünebilirim belki. Tekrar uyardığın için sağol, kızının da senin de iyi olmanıza sevindim. Ayşegül hanım Beyhekim'den gitmedi mi? Ayşegül Kebapçılar mı?

Back
X