Konya hsg

Ay42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
306
176
53
Merhaba kızlar , Konya’da rahim filmi çektirenler hangi kurumda çektirdi ağrı, acı , ilgi yönünden memnun kaldınız mı ? Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz lütfen ?

Merhaba kızlar , Konya’da rahim filmi çektirenler hangi kurumda çektirdi ağrı, acı , ilgi yönünden memnun kaldınız mı ? Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz lütfen ?
Bi kez hsg çektirdim memnun kalmadım sonuç da yanlış çıkacak bi kez daha çektireceğim ama nerden çektireceğim yönünde kararsızım yok mu Konya’dan hsg çektiren bi arkadaş?

Bi kez hsg çektirdim memnun kalmadım sonuç da yanlış çıkacak bi kez daha çektireceğim ama nerden çektireceğim yönünde kararsızım yok mu Konya’dan hsg çektiren bi arkadaş?
Merhaba konyada yasamiyorum sadece bilgili olduğunz icin size sormak istedim haftaya cumartesi hsg cekinecem bende ilk kez adetin 3 veya 4. Gunu cekiniliyo dediler randewu alirken besinci gun olursa sorun oluyor mu normalde 4. Gunum oluyo ama regl kanamam azaldi sanki birgun onceden bitecek gibi ozamnda besinci gun olucak sorun olur mu acaba

Merhaba konyada yasamiyorum sadece bilgili olduğunz icin size sormak istedim haftaya cumartesi hsg cekinecem bende ilk kez adetin 3 veya 4. Gunu cekiniliyo dediler randewu alirken besinci gun olursa sorun oluyor mu normalde 4. Gunum oluyo ama regl kanamam azaldi sanki birgun onceden bitecek gibi ozamnda besinci gun olucak sorun olur mu acaba
Adetten sonra çekiliyor zaten canım. Adetin birinci gününü ilk gün saydığında 12 . Gününe kadar çekiliyor
Sorun olmaz yani 5. Gün de çekilebilirsin

Ayy tesekkur ederim icim rahatladi ilk gunu baz alirsam 9. Gun oluyo ozamn ikinciyi anestezili mi cekineceksiniz ben direk anestezi alicam anlatilanlar korkuttu beni

Ayy tesekkur ederim icim rahatladi ilk gunu baz alirsam 9. Gun oluyo ozamn ikinciyi anestezili mi cekineceksiniz ben direk anestezi alicam anlatilanlar korkuttu beni
Ben ilkini anestezisiz aldım benim ki kötü geçti şimdi anestezili çektireceğim. Ama korkma sonuçta mecburuz buna. 3-5 Dk da bitiyor. Acısa da öldürmüyor sonuçta. Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız

Amin insaA
Ben ilkini anestezisiz aldım benim ki kötü geçti şimdi anestezili çektireceğim. Ama korkma sonuçta mecburuz buna. 3-5 Dk da bitiyor. Acısa da öldürmüyor sonuçta. Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben konyadayım şehir hastanesinde çektirdim zor oldu biraz ama allahtan iki dakika da bitiyor uzun süreli bişey olsa anestezi olmadan imkansız galiba o basınç kasılma inanılmaz

Medova anestezili 1100tl anestezi olmadan 900 tl.. ben anestezi almadim hiç ağrı sızı hissetmedim

Hsg cektirmeden önce buralarda çok bilgi aradım o yüzden bildiklerimi yazayım ki arayanlara faydası olsun. Konyadaki çoğu hastaneyi arayıp bilgi aldım diyebilirim. Medicana 1350lira istedi anestezili veya değil farketmez dediler. Farabi hastanesi 1750lira istedi en pahalisi buydu. Novafertil tüp bebek merkezi 1250 istedi. Başka bi merkezde çekiliyormuş. Medova 900 anestezisiz 1100 anestezili dedi. Bu fiyatları görünce selcuk tıpta çektirmek istedim ama onlar dışarıdan çekmediğini sıranın çok olduğunu günde 2 haklarinin olduğunu falan söylediler. Allah düşürmesin paramız olmasa ortada kalicaz. Neyse bende medovada çektirmeye karar verdim. Tabi bide muayene ücreti veriyorsunuz 180 lira 1080 lira oluyor. Anestezi almadım. Daha önce çektirmiştim başka bi şehirde. 2 dakika sürüyor. Ağrıyor mu evet. Ama kısa sürdüğü için dayanmayi tercih ettim. Medovadaki c kollu dedikleri türdendi doktor çok kibardi. Yoğun adet sancısı gibi giriyor ağrı ara ara. 5 dakika kadar sürdü onun için ayılıp bayılmak istemedim. Tercih sizin

Back
X