- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
-
Medline Hastanesinde Ali Cenker var üroloji tavsiye ederim uzun yıllar beraber çalıştık.
Evet canım ilgili ve bilgilifuat bey nasıl ilgili bir doktor mu ? ben prolaktin yüksekliği yaşıyorum ve bhcg yükselip geri düşüyor. bilgisini paylaşan bir doktor mudur ? ayrıca ali cenker i duydum aklımızdaki isimlerden biri de o şuan karar vermedik henüz. eğitim araştırmaya gittik. doktor sadece sperm testine baktı. morfoloji yüde 2 olmasına rağmen sorun yok deyip gönderdi. ne bir ilaç yazdı nede muayene etti eşimi. devlettekiler niye böyle ilgisiz bilemiyorum.
Evet canım ilgili ve bilgili
Ben eskiden meram tıpda Metin Çapar a gitmişdim bir kere.Aksi bir durumla karşılaşmadım.
Hayirli bayramlar, ben fuat beyde hsg cektirdim cok rahatti hic bir problem çıkmadı tavsiye ederim.Bu arada bayramınız mübarek olsun sevgili konyalılar
Anestezisiz mi çektirdin? Medline damıydı fuat bey? Birde ücreti nasıl?Hayirli bayramlar, ben fuat beyde hsg cektirdim cok rahatti hic bir problem çıkmadı tavsiye ederim.
Anestesisiz cektirdim. Evet medline da fuat bey 350te cektirdim anestezili 700 gibi biseydi sanirim. Ama bence anesteziye kesinlikle ihtiyaç yok. Fuat beye cok güvenirim o yuzden cok rahattim kolay oldu umarim sizinde oyle olurAnestezisiz mi çektirdin? Medline damıydı fuat bey? Birde ücreti nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?