yasev Guru Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 384 39 318 Konya 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasev #1 Merhaba arkadaslar 1 negatif asilama izmirde yaptirmitim.birde ankarada negatifle sonuclanan tup bebek deneyimim var.konyaya tasinali 1 yil oldu.kizilaydaki mustafa beye gitmeyi dusunuyorum.gidenler varsa deneyimlerini anlatabilir mi.yada gidecekler burada toplanalim diyorum.rabbim bu surecte yardimcimiz olsun...
Merhaba arkadaslar 1 negatif asilama izmirde yaptirmitim.birde ankarada negatifle sonuclanan tup bebek deneyimim var.konyaya tasinali 1 yil oldu.kizilaydaki mustafa beye gitmeyi dusunuyorum.gidenler varsa deneyimlerini anlatabilir mi.yada gidecekler burada toplanalim diyorum.rabbim bu surecte yardimcimiz olsun...
M Mrtays Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 831 224 83 35 Konya 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasev #2 konya'da mehmet çolakoğlu da var özel selçuklu hastanesinde tüp bebek konusunda baya ünlü diğer şehirlerden bile geliyorlar birde onu araştır istersen
konya'da mehmet çolakoğlu da var özel selçuklu hastanesinde tüp bebek konusunda baya ünlü diğer şehirlerden bile geliyorlar birde onu araştır istersen
I IAnqeLI Guru Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 281 42 358 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasev #3 yasev .!.: Merhaba arkadaslar 1 negatif asilama izmirde yaptirmitim.birde ankarada negatifle sonuclanan tup bebek deneyimim var.konyaya tasinali 1 yil oldu.kizilaydaki mustafa beye gitmeyi dusunuyorum.gidenler varsa deneyimlerini anlatabilir mi.yada gidecekler burada toplanalim diyorum.rabbim bu surecte yardimcimiz olsun... Genişletmek için tıkla... Mustafa beyin doktorluğu çok iyidir ama tüp bebekte ben Hüseyin Görkemli diyorum..
yasev .!.: Merhaba arkadaslar 1 negatif asilama izmirde yaptirmitim.birde ankarada negatifle sonuclanan tup bebek deneyimim var.konyaya tasinali 1 yil oldu.kizilaydaki mustafa beye gitmeyi dusunuyorum.gidenler varsa deneyimlerini anlatabilir mi.yada gidecekler burada toplanalim diyorum.rabbim bu surecte yardimcimiz olsun... Genişletmek için tıkla... Mustafa beyin doktorluğu çok iyidir ama tüp bebekte ben Hüseyin Görkemli diyorum..
yasev Guru Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 384 39 318 Konya 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasev #4 Tesekkurler kizlar degerlendirmeye alicam
E egunal Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 40.160 6.633 248 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yasev #5 Konu başlığı ve içeriği gereği Tüp Bebek Merkezleri bölümüne taşınmıştır.