- 26 Eylül 2025
- 136
- 39
- 13
- 28
- Konu Sahibi introvertfeels
-
Eğer konyada yaptırmayı düşünen varsa özelden ulaşsın vereceğim isme asla olmasın düz burnum yamuldu delikleri berbat ötesi asimetrik et parçaları ile koparılıp yamalar yapmış burun ucumda yok kesik direk sakın olmayın burun sırtı bile kaldırmayı beceremiyor en basit şeyi pütür pütür kbb ci ama nefes problemi de yaşıyorsunuz çok beceriksiz sorunlarıda çözemiyor. Paranızla rezil olmayın bu kişinin google yorumlarına da aldanmayın 2 , 3 kişiyle anlaşmış o kızları paylaşıp duruyor aynaya bile bakamıyorum şuan o yüzden fotoğrafımı şuan koymayacağım psikolojim iyi değil. Olursanız bu adama dönüşümünüzü yamuk bi şekilde tamamlarsınız… long term sonuçlarıda yok zaten kimsenin yaşadıklarımı yaşamasın.
Resim atın bakalım
Çok geçmiş olsun çok üzücü ama belki de taktığınız kadar yoktur yeni olduysanız ödemleriniz geçmemiş olabilir kötü yorum yapıp sizi üzmek istemem bende 28. Günümdeyim
Ama gerçekten 4 ay bunları söylemeniz için çok erken bence benimde elime pütürlük geliyor zaten inanılmaz sivilce ve siyah noktalar oluştu bir taraf şiş diğer taraf değil gibi gibi gibi bunlar hep ödemden tam olarak 1 senede iyileşirmiş burun belki de gerçekten kendinizi üzdüğünüz kadar bişe yoktur bence daha çok yenisiniz. İçinizi ferah tutun güzel olsun..4. Ayım neredeyse, doktor hataları var bariz bir şey değişmez sadece yüzüme oturur biraz zarifleşir mesela en basit burun sırtım ameliyat masasında bile pütür pütür belli ameliyat sonrası da elime geliyordu çok dertlerim var buna takamam zaten şuan ama buna bile ödem diyo doktor bu insanları aptal yerine koymaktır işin kötü tarafı inanıyo insanlar burda burnu bariz çökük olanlar var bende de var doktoru ödem demiş inanıyo keşke bende ödem diye düşünüp 1 senemi doldursam ama zarifleşmesi dışında burunda hiçbir şey değişmiyor bi beceriksizin eline düştüysenizde tam tersi sıkıntılar artıyo ucu düşüyor vs benim ucu bile 1 ayda çok düştü ama deliklerim yamuk biraz kapatır diye düşündüm iyice nefes alamamaya başladımbu arada sizin burnunuz gayet güzel olmuş ben çok beğendim kaba sadece ödemden dolayı oda geçici bir şey
Ama gerçekten 4 ay bunları söylemeniz için çok erken bence benimde elime pütürlük geliyor zaten inanılmaz sivilce ve siyah noktalar oluştu bir taraf şiş diğer taraf değil gibi gibi gibi bunlar hep ödemden tam olarak 1 senede iyileşirmiş burun belki de gerçekten kendinizi üzdüğünüz kadar bişe yoktur bence daha çok yenisiniz. İçinizi ferah tutun güzel olsun..
Bence de düşünmemeye çalışın neler var Allah korusun 2. Ameliyat olanda çok hatta 3 bile önemli olan sağlık kafanıza takıp kendinizi strese koymaya gerek yok. Ne kadar bunu desem de bazı şeyler elinde olmuyor sizi çok iyi anlıyorum. Bende çok pimpirik biriyim
Sordum hafif yan yatabilirsin dedi ama ben korkuyorum sağ tarafta deliğin içinde batma hissi oluyor onu sordum kıkırdak koydum fazla elleme dedi. Bugünde burun dikiş yerin ortası ağrıyor biraz fazla mimik yaptım güldüm felan ondan mı oldu acaba bilmiyorum. Genel olarak evdeyim 1 aydır uzanıyorum boyun yastığı kullanıyorum. Burnuma geceleri silikon şey verdi delikler için onu kullanıyorum öyle .Dışarı çıkamıyorum o kadar kötü valla berbat olmasa takmam ama başka şeyler bulmaya çalışıyorum bende süreci iyi yönetmeye çalışıyorum uğraşlar buluyorum yoksa 1 sene kabus olur teşekkür ederim bu arada ben 2. Ay yan yatmaya başladım ama ses geliyordu kıtır kıtır ama yapılan iş berbat o yüzden muhtemelen çevremdeki insanlarda 2. Ay genelde normal yan yatıyorlar doktorunuz ne zaman dediyse yatın bence eğer rahat edemem dersenizde burun bandıyla yatabilirsiniz zararı yok yine doktorunuza sorun ama destek gibi oluyor.
Sordum hafif yan yatabilirsin dedi ama ben korkuyorum sağ tarafta deliğin içinde batma hissi oluyor onu sordum kıkırdak koydum fazla elleme dedi. Bugünde burun dikiş yerin ortası ağrıyor biraz fazla mimik yaptım güldüm felan ondan mı oldu acaba bilmiyorum. Genel olarak evdeyim 1 aydır uzanıyorum boyun yastığı kullanıyorum. Burnuma geceleri silikon şey verdi delikler için onu kullanıyorum öyle .
ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsunnn inşallah herşey gönlünüzce olur ayrıca teşekkür ederimOlabilir çok erken bende dediklerinizde var ama benim doktorum çok kötü bi doktor zaten iyi bir şeyim yok eski burnuma hasret kaldım şuan ama sizin burnunuz gerçekten güzel doktorunuz güzel yapmış doktorunuza güvenin dedikleri doğrudur
Farabide Ahmet akatekin var görüşün belki bişeyler yapılabilir aynaya bakamıcak kadar kötü hissediyorsanız . Şahsi numarası da var bende isterseniz
Kbb de estetik yaptırmak başından bir hata doktorun ismini de açıkça yazabılırsınız burda .
Nevruz Özdemir yazmak nie bu kadar zor oldu yav
Türkiye de o kadar iyi plastik cerrahlar varken neden kbb de estetik ?Konu başlığı dursun diye yazmadım ama teşekkür ederim siz vermiş oldunuz
Türkiye de o kadar iyi plastik cerrahlar varken neden kbb de estetik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?