• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya kötü burun estetiği

Kbb estetik diye ayırmak aslında doğru değil kbb olup plastik cerrahtan iyi yapan da var plastikte çok kötü yapanda var mesele vicdanlı işine özenen hekim bulmak bence ama şuanki aklım olsa plastiğe olurdum . Estetik amaçlıydı artık nefes almakta da zorlanıyorum kbb olduğum halde burun deliğim nokta kadar yamuk

Çok iyi plastik cerrahta var teyzem konya da yine devlette bayan bi hekime yaptırmıştı eğri burnu dümdüz muhteşem yapmıştı plastik cerrahtı onunla da görüşeceğim 😊

Valla bende hiç araştırmadım bunu ameliyattan önce hiç farketmemiştim bu sayfada yorumlardan farkettim. 1 ay oldu kbb de oldum hem et vardı o alındı hemde estetik şimdilik memnunum

Gerçekten hekime bağlı ben kbb veya plastik olarak bakmıyorum . Ben estetik için oldum evet ama bu nevruz özdemir denen kişi kbb ci olmasına rağmen nefes almamda da sorun çıkardı bu kişinin nefes problemini çözebileceğini düşünmüyorum ben nefes alanıda sorunlu yaptığına göre . Plastik cerrah olup nefes sorunu da çözen var tamamen hekime bağlı yani

Back
X