- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
merhaba canım ben novafertile gittim ilk tüp bebek deneyimim orda oldu olumsuz oldu medicanada necati bey var onunla görüştüm ben hoşuma gitti birde mehmet çolakoğluyla görüştüm onunda bilgisi cok var bende arada kaldım 1 ay sonra bizde tüp bebek işlemlerine başlıyacaz inşallah yaptıranlar yorum yaparlar bizde bilgi almıs oluruzArkadaslar izmirde yasiyorm konyada tüp bebek yaptircam ama medicana mi novafertil mi hangisini tavsiye edersiniz bana
Merhaba bende novafertilde yaptırdım.( İlk evliliğimden 12 yaşında bir oğlum var. Eşiminde ilk evliliğinden bir oğlu var. İkimizinde ikinci evliliğimiz) 26 tane yumurtam oluştu 12 si döllendi 8 tanesi bilastokist evresine kadar geldi. Doktorlar orada çalışan hemşireler kesin tutucak diye bakıyorlardı. Sizin embriyolarınız iyi değil çok çok iyi diyorlar dı. Ohss oldum ve donduruldu embriyolar. Dondurulmuş embriyoları dörder dörder dondurdular ve iki kez transfer oldum. Şimdi hiç embriyom kalmadı. Bende hiç bir sorun gözükmüyor. İlaçlı rahim filmi çektirdim, histeroskopi yaptırdım,ikinci transferimde tutunmasını artırsın diye doktorum rahme çizik attı ama malesef yapılanlar işe yaramadı ve nasip değilmiş diyorum. Vakti saati var demekki. Ben iki olumsuz sonuç aldım novafertilden bir daha gitmem. Açıkçası benim gözümde orası ticarethane. Tamamen maddiyata dayalı. Ben hesaba eft yaptım idrara sıkışık gittim para hesaba geçmeden transfere almadılar beni. Çok üzüldüm. Size kalmış herkes aynı sonuç alacak diye bi şey yok inş. Siz olumlu sonuçlar alırsınız.
ya banada etrafımda novafertilde yaptıranlar var çocukları var novafertile git diye baskı yapıyorlar bende düşünüyodum para illaki alınacak da ilgili değiller diyince bi düşündümBen de olumsuz sonuç aldim novafertilde tavsiye etmiyorum. Cok ilgili değiller. Ticarethane gibi .
senin doktorun kim canım kaçıncı denemende oldu .Bende Novafertil annesiyim. Olumsuzluk yaşayanlara çok üzüldüm ama çok memnunum.
doktorun kimdi canım ali sami beyi de fuat beyi de övüyorlar olumsuz yorumlar da var ama memnun olan da çok etrafımda bende karar veremedimBende Novafertil annesiyim. Olumsuzluk yaşayanlara çok üzüldüm ama çok memnunum.
Canım ilk tedavimde Ali sami beydi. Çok şükür bir çocuğum oldu. Yarın tekrar tedaviye başlıyoruz. Eşim bu sefer bayan doktor olsun diyor dilek hanımda başlayacaz. Çocuğun olmuş konuşması kolay diyebilirsin ama şunu unutma verecekse yaradan verecek. Sonuç olumlu oldumu doktor çok iyi olumsuz oldumu doktordan kötüsü yok yorumlarına katılmıyorum. En iyi denen hocalarda 6 saat sıra beklemiş, daha eski hocalardan fırça yemiş, ankarada hocayla sadece 5 dk görüşebilmek için 450 tl ücret ödemiş biri olarak novafertilde bunların hiçbirini yaşamadım ufak tefek sorunlar olsada randevu saatinin gecikmesi gibi merkezden çok memnunum.doktorun kimdi canım ali sami beyi de fuat beyi de övüyorlar olumsuz yorumlar da var ama memnun olan da çok etrafımda bende karar veremedim
Canim sonu iyi olsunda ben beklemeye razıyım şimdiye kadar gittiğim hiçbir yerde dakikası dakikasına doktorun yanına alınmadım benim için doktor embriyolog ve Tese ameliyatıni yapacak kişi önemli güvenilir olması önemli senin bebeğini kucağına alman cok güzel böyle mutlu haberler bana umut oluyo inşaallah ikinci ve bebeğinde seni yormadan ilk tedavide gelir.Canım ilk tedavimde Ali sami beydi. Çok şükür bir çocuğum oldu. Yarın tekrar tedaviye başlıyoruz. Eşim bu sefer bayan doktor olsun diyor dilek hanımda başlayacaz. Çocuğun olmuş konuşması kolay diyebilirsin ama şunu unutma verecekse yaradan verecek. Sonuç olumlu oldumu doktor çok iyi olumsuz oldumu doktordan kötüsü yok yorumlarına katılmıyorum. En iyi denen hocalarda 6 saat sıra beklemiş, daha eski hocalardan fırça yemiş, ankarada hocayla sadece 5 dk görüşebilmek için 450 tl ücret ödemiş biri olarak novafertilde bunların hiçbirini yaşamadım ufak tefek sorunlar olsada randevu saatinin gecikmesi gibi merkezden çok memnunum.
Hangi tahlile verdin sperm tahlili mi?Bi kan tahliline 100 tl verdim
Hayir kan üstünden uzun zaman gecti .Simdi daha fazladir .Hangi tahlile verdin sperm tahlili mi?
Sağol canimHayir kan üstünden uzun zaman gecti .Simdi daha fazladir .
valla bende alınmadım bide azospermi olduğunu anlarlarsa hiç yüzümüze bile bakmıyorlarCanim sonu iyi olsunda ben beklemeye razıyım şimdiye kadar gittiğim hiçbir yerde dakikası dakikasına doktorun yanına alınmadım benim için doktor embriyolog ve Tese ameliyatıni yapacak kişi önemli güvenilir olması önemli senin bebeğini kucağına alman cok güzel böyle mutlu haberler bana umut oluyo inşaallah ikinci ve bebeğinde seni yormadan ilk tedavide gelir.
canım ya allah yardımcınız olsun çok zor bir durum öyle düşünme o genel olarak umutsuz vaka denilen hastalara yapıyorlar banada yaptılar ama çok şükür ben oğlumu kucagıma aldım darısı tüm isteyenlerle birlikte seninde başınavalla bende alınmadım bide azospermi olduğunu anlarlarsa hiç yüzümüze bile bakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?