Tüp Bebek Merkezleri KONYA MEDICANA MI NOVAFERTIL MI

ya banada etrafımda novafertilde yaptıranlar var çocukları var novafertile git diye baskı yapıyorlar bende düşünüyodum para illaki alınacak da ilgili değiller diyince bi düşündüm
kesinlikle git bende cevrenin desteğiyle gittim ankaraya gittim ams yüzüm novafertil de güldü

canım ya allah yardımcınız olsun çok zor bir durum öyle düşünme o genel olarak umutsuz vaka denilen hastalara yapıyorlar banada yaptılar ama çok şükür ben oğlumu kucagıma aldım darısı tüm isteyenlerle birlikte seninde başına
Allah gerçekten bizi anlayan derdimiz derman olacak doktor larla karsilastirsin

canım ya allah yardımcınız olsun çok zor bir durum öyle düşünme o genel olarak umutsuz vaka denilen hastalara yapıyorlar banada yaptılar ama çok şükür ben oğlumu kucagıma aldım darısı tüm isteyenlerle birlikte seninde başına
Allah gerçekten bizi anlayan derdimize derman olacak doktor larla karsilastirsin

en güzeli canım eski tahlilerinide götür bi bak sana nasıl tedavi uygulayacak benim kayıplarım çok olduğu için bana genetik yaptılar çok şükür bebeğim oldu darısı başına inşaallah

en güzeli canım eski tahlilerinide götür bi bak sana nasıl tedavi uygulayacak benim kayıplarım çok olduğu için bana genetik yaptılar çok şükür bebeğim oldu darısı başına inşaallah
Canim herkes bişey diyo en güzeliyi eşimle gidip karar verecez mutlu olanları duyunca çok seviniyorum umudum canlaniyo çok teşekkür ederim destegin için

Back
X