• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya meram tıp fakültesi-ali acar dan randevu alan var mı ?

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
118
arkadaşlar ben ali acar dan randevu almak istiyorum hastaneyi aradığımda bana burdan randevu alamazsınız dediler bir numara verdilero numarayada zar zor ulaştıktan sonra 7 şubata randevu aldım ,ama bi öğrendimki özel muayenehanesine gidiliyormuş ve fiyat
150 tl...ya tıp fakultesinden randevu alınamıyormu bildigim kadarıyla bu doktor tıp fakultesinin doktoru ...artık özel mi muayene ediyor
hastaneye gitmiyormu anlamadım hastaneden randevu alabilen varmı varsa hangi numarada aladı bana özelden atabilrmi lütfen ...cvplarınızı bekliyorum tesekkürler:51::42:

arkadaşlar ben ali acar dan randevu almak istiyorum hastaneyi aradığımda bana burdan randevu alamazsınız dediler bir numara verdilero numarayada zar zor ulaştıktan sonra 7 şubata randevu aldım ,ama bi öğrendimki özel muayenehanesine gidiliyormuş ve fiyat
150 tl...ya tıp fakultesinden randevu alınamıyormu bildigim kadarıyla bu doktor tıp fakultesinin doktoru ...artık özel mi muayene ediyor
hastaneye gitmiyormu anlamadım hastaneden randevu alabilen varmı varsa hangi numarada aladı bana özelden atabilrmi lütfen ...cvplarınızı bekliyorum tesekkürler:51::42:

merhabalar ..

Ben konyada Prof. Ali Acar 'dan muayene olmak ıcın randevu almak ıstıyorum. Özel muayenehanesı olabılır ama ben numarasına ulaşamadım . aradıgın numarayı bana özelden yada buradan yazabilir misin .. ? tıp fakultesi hakkında hiçbir fikrim yok. Fakulteyı ararsan belkı randevu verırler. Geç olur belkı ama yınede ucretsız oradanda muayene olabılırsın dıye dusunuyorum.Bız sehır dışından gelecegımız ıcın özel yerıne gıtmek zorundayız..

allah yardımcımız olsun hepımızınde ..

Merhaba siz de ali acarın özel muayenehanesinin telefonunu aramışsınız sanırım. ben de internetten bulamadım bir türlü. Siz buldu iseniz bana da verirmisiniz numarayı?

Back
X