Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Konya merkezde bebek bakıcısı arıyorum :)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

GAMEKONYA

PAPATYA
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
3
0
16
Konya
Merhabalar aranıza yeni katıldım herkese selam ve sevgiler,Konya merkez Selçuklu Kipaya yakın oturuyorum,1 eylülden önce bakıcı ablaya veya teyzeye ihtiyacımız var,9 aylık bir oğlum var,tüm gün bakılmasını istiyorum,ilgilenenler veya tavsiyesi olanlar olursa lütfen yazın:)

iyi günler ben ilanı gördüm ben varım isterseniz bebeginize bakabilirim ben daha öncede bebeklere baktım benim bu konuda reecrübem vardır ben temizlige ve düzene önen veririm ben bütüün zamanımı bebege ayırırım bana geri dönerseniz hem siz memnun kalırsınız benden kısmet olursa inş bende sizden memnun kalırım bı benim tl : 05368346467

selam bende konya selçuklu real karşısında oturuyorum 25 yaşında 1 buçuk yaşında bir oğlum var ev hanımıyım bebeğinize çok iyi bir abla teyze olacağımı düşünüyorum ayrıca benimde bir bebeğim var sizi benden başkası anlayamaz 05066958376 defne_yekta2011@msn.com lütfen mail atın ararım sizi

selam adım meltem konya real karşısında oturuyrm 1,5 yaşında bir oğlum var ve sizi en iyi ben anlarım ona iyi bir teyze olacağıma inanıyorum lütfen bana ulaşın defne_yekta2011@msn.com mailinizi bekliyrm ben sizi ararım numara bırakırsanız 05066958376

eşim dısarıya izin vermedigi icin kendi evimde bakmayı düşünüyorum.evim müstakil ve bahceli zaten .pazar günü haric hergün bakabilirim..benimde 1 cocugum var ..ögrenim durumum üniversite yaşım 25 hepsi bu..

hala bakıcı bulamadıysanız arayın görüşelim 05072723595

Bende otogar civarında oturuyorum 2 yaşında kızıma bakıcı arıyorum. hafta içi 8:00 -17:45 cumartesi de 13:30 a kadar benim evime gelecek, genç olursa daha iyi olur. İrtibat için 05419641911

İyi günler selcukluda oturuyorum yol sikinti olmaz benim için lisede çocuk gelişimi bolumu okudum çocuklarla ilgilenmeyi zaman geçirmeyi seviyorum 2 yil tecrubemde vardır.bu zamana kadar kimsenin güvenini boşa cikarmadim ve çocuklar her zaman beni sevmiştir.

Merhaba iki ve beş yaşında iki oğlum var iki yaşındaki oğluma sürekli beş yaşındaki oğluma yaz tatillerinde bakacak güvenilir referanslı bakıcıya ihtiyacım var.konya da merkez makromarket civarında oturmaktayım.ilgilenenler 05058020909

11 aylık oğluma acil bakici ariyorum.konya selcuklu başkent Hastanesi civarındayim.eşref oğlu ilköğretim okulu ve semt pazarı evimin yaninda.branş öğretmeniyim ders programım netlesmeden çalışma saatlerini konusamam.okulda az des istediğim için belki 1 hafta o içinde 25 saat kadar çocuğumla ilgilenecek bakiciya ihtiyacım var ama su an ne sabah ne öglenciyim en gec 19 eylülde belli olur çocuğa seminer döneminde de Baktırmak istiyorum bu dönem çalışma 9.00-13.00 saatleri arasıdır.seminer 1 eylülde başlar. Aylık 500 lirà bebek bakımı için ücret öderim.kendi evimde Baktırmak istiyorum.çocuksuz veya çocuklarını büyütmus bayan hatta açıktan üniversite okuyan gençler tercihimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…