merhaba:) bende bebeklere ve cocuklara bakmak istiyorum ama bulamıyorum:)
slmmm bende yatılı olarak bakıcılık işi arıyorum.telim 05072723595 arayın görüşelim.konyadayım.bende meramda oturuyorum fakat ben evimde baktırmak istiyordum
hala bakıcı bulamadıysanız arayın görüşelim 05072723595Merhabalar aranıza yeni katıldım herkese selam ve sevgiler,Konya merkez Selçuklu Kipaya yakın oturuyorum,1 eylülden önce bakıcı ablaya veya teyzeye ihtiyacımız var,9 aylık bir oğlum var,tüm gün bakılmasını istiyorum,ilgilenenler veya tavsiyesi olanlar olursa lütfen yazın:)
11 aylık oğluma acil bakici ariyorum.konya selcuklu başkent Hastanesi civarındayim.eşref oğlu ilköğretim okulu ve semt pazarı evimin yaninda.branş öğretmeniyim ders programım netlesmeden çalışma saatlerini konusamam.okulda az des istediğim için belki 1 hafta o içinde 25 saat kadar çocuğumla ilgilenecek bakiciya ihtiyacım var ama su an ne sabah ne öglenciyim en gec 19 eylülde belli olur çocuğa seminer döneminde de Baktırmak istiyorum bu dönem çalışma 9.00-13.00 saatleri arasıdır.seminer 1 eylülde başlar. Aylık 500 lirà bebek bakımı için ücret öderim.kendi evimde Baktırmak istiyorum.çocuksuz veya çocuklarını büyütmus bayan hatta açıktan üniversite okuyan gençler tercihimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?