konya özel selçuklu hastanesi

nzlcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
20
1
86
39
Konya
merhaba kadınlar kulubu üyeleri ve anne adayları :) bende 15 haftalık hamileyim çok mutluyum ve temmuzu gözlüyorum hayırlısıyla inş.. sorum şu konyada olupta özel selçuklu hastanesine giden var mı? ben dr. d.nil okur'a gidiyorum bilen yada duyan var mı nasıl ???

ben 5-6 ay devam ettim Nil hanıma...ama ben hamile değildim hamile kalabilmek için gidiyordum...gebelik takibinde iyi olabilir ama tedavi konusunda biraz yetersiz sanırım...ama bazı olumsuz davranışlarınıda duydum...iyice araştır bence

duruşah cevabın için teşekkür ederim fakat aklıma takıldı ne gibi olumsuz davranışını duydun??

bende bebek sahibi olabilmek için gittim bir yıl.iki defada aşılama yaptı sonuç negatif.tüp bebek yapalım dedi gitmedim.şimdi dilek hanıma gitmeyi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.acaba dilek hanım hakkında bilgisi olan var mı tüp bebekte tecrübeli mi :50:

bende bebek sahibi olabilmek için gittim bir yıl.iki defada aşılama yaptı sonuç negatif.tüp bebek yapalım dedi gitmedim.şimdi dilek hanıma gitmeyi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.acaba dilek hanım hakkında bilgisi olan var mı tüp bebekte tecrübeli mi :50:

hangi dilek hanım? özel selçukluda nil hanımla güler hanım var bence kontrol amaçlı bu doktorlar iyi ama doğuma başka yeri tercih edin

bende nil hanımın hastasıyım cok memnundum ama dun düsük yaptın malesef :((ben tavsiye ederim kendi adıma tabi...

Back
X