- 23 Ağustos 2022
- 381
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Blc sevval123
-
gönderiniz yukarı çıksın diye yorum yapıyorum inşallah bilen birileri görürse yazarlarKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aranızda Konya şehir Hastanesi'nde aşılama yaptıran veya yaptırmaya devam eden arkadaşlar var mı ücretli mi acaba ben Selçuklu tıp'a sordum da çocuğu olmayanlarınkinin ilaçlarını devlet karşılıyormuş ama bir tane çocuğu olanların kini karşılamıyormuş Konya şehir hastanesi'ndeki sekreteri ile konuştum ilk 3 aşılama ücretsiz diyebiliyorum dedi tam da bilmiyor acaba orada da Selçuklu tıptaki gibi bir tane çocuğu olanların aşılama ücretlerini karşılamıyor mu devlet
Merhaba ogrenebildiniz mi bide hiç sordunuz mu acaba Selçuk tıpa tup bebek ücreti ne orda dieKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aranızda Konya şehir Hastanesi'nde aşılama yaptıran veya yaptırmaya devam eden arkadaşlar var mı ücretli mi acaba ben Selçuklu tıp'a sordum da çocuğu olmayanlarınkinin ilaçlarını devlet karşılıyormuş ama bir tane çocuğu olanların kini karşılamıyormuş Konya şehir hastanesi'ndeki sekreteri ile konuştum ilk 3 aşılama ücretsiz diyebiliyorum dedi tam da bilmiyor acaba orada da Selçuklu tıptaki gibi bir tane çocuğu olanların aşılama ücretlerini karşılamıyor mu devlet
Sordum cnm hiç çocuğu olmayanlarin ilacını devlet karşılıyormuş ama 2. Çocuk için 15 16 bin dedi şehir hastanesini öğrenemedimMerhaba ogrenebildiniz mi bide hiç sordunuz mu acaba Selçuk tıpa tup bebek ücreti ne orda die
Ne kadar verdin cnm kendin alıp gittin iğneyi DemiBenim hiç çocuğum yok sadece çatlatma iğnesine para vermiştim
Tam hatırlamıyorum ama bin küsür civarıydı iğne iğneyi alıp gitmiyorsun ilaç kullanıyorsun ilk önce femara vermişti yumurta büyüyor daha sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun evdeNe kadar verdin cnm kendin alıp gittin iğneyi Demi
Hangi hastaneye gittinTam hatırlamıyorum ama bin küsür civarıydı iğne iğneyi alıp gitmiyorsun ilaç kullanıyorsun ilk önce femara vermişti yumurta büyüyor daha sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun evde
Şehir hastanesiHangi hastaneye gittin
Kuşum sen Konya şehir Hastanesi'ne gittin demi ben bugün aradım ama şey söyledi bana eşin eğer sigortalı ise dedi aşılama ücretsiz dedi galiba rapor çıkartıp ilaçlarını eczaneden alabilirsin demişti ya kafamda Çok takıntı var aslında ücret ödüyor muyum Ne kadar ne tam bilgi biliyor musunTam hatırlamıyorum ama bin küsür civarıydı iğne iğneyi alıp gitmiyorsun ilaç kullanıyorsun ilk önce femara vermişti yumurta büyüyor daha sonra çatlatma iğnesi vuruyorsun evde
Rahim filmi çekilmiştir illaki hani rahim filmini ücret ödedin mi aşılama ücretli mi ya da ilaç olarak sadece femara mı alıp kullandın detaylı bilgi verir misin senden rica etsemŞehir hastanesi
KarşılamıyorKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum aranızda Konya şehir Hastanesi'nde aşılama yaptıran veya yaptırmaya devam eden arkadaşlar var mı ücretli mi acaba ben Selçuklu tıp'a sordum da çocuğu olmayanlarınkinin ilaçlarını devlet karşılıyormuş ama bir tane çocuğu olanların kini karşılamıyormuş Konya şehir hastanesi'ndeki sekreteri ile konuştum ilk 3 aşılama ücretsiz diyebiliyorum dedi tam da bilmiyor acaba orada da Selçuklu tıptaki gibi bir tane çocuğu olanların aşılama ücretlerini karşılamıyor mu devlet
1. Çocuksa aşılama ücretsiz sadece ilaçlara rapor çıkaracaksınız %10 ödeyeceksinizRahim filmi çekilmiştir illaki hani rahim filmini ücret ödedin mi aşılama ücretli mi ya da ilaç olarak sadece femara mı alıp kullandın detaylı bilgi verir misin senden rica etsem
Evet şehir hastanesine gittim canım aşılamaya herhangi bir ücret ödemiyorsun sadece çatlatma iğnesi alıyorsun sigortanız var ise bi ücret yok rapor da çıkartmadık biz ama çatlatma iğnesi ve fitil bide aspirin alıyorsunKuşum sen Konya şehir Hastanesi'ne gittin demi ben bugün aradım ama şey söyledi bana eşin eğer sigortalı ise dedi aşılama ücretsiz dedi galiba rapor çıkartıp ilaçlarını eczaneden alabilirsin demişti ya kafamda Çok takıntı var aslında ücret ödüyor muyum Ne kadar ne tam bilgi biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?