Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haziranda konyadayım mutlaka gidicem oraya çok merak ettim.biz konyaya her gidişimizde mutlaka havzanda etli ekmek ve bıçak arası yiyiyoruz burayı daha önce hiç duymamıştım deniycem
Ben de Mithat'ta yedim. Daha doğrusu yiyemedim. Hiç hoşuma gitmedi. Herkes çok övüyordu, merak ettik gittik. Bize çok ağır geldi. Ben eti çok severim. İskendere benzediğini düşünmüştüm; ama alakası bile yoktu. Bir daha da yemem zaten.
Ben de Mithat'ta yedim. Daha doğrusu yiyemedim. Hiç hoşuma gitmedi. Herkes çok övüyordu, merak ettik gittik. Bize çok ağır geldi. Ben eti çok severim. İskendere benzediğini düşünmüştüm; ama alakası bile yoktu. Bir daha da yemem zaten.
konya'nın uğrak yeri tiritçi mithat erken gitmekte fayda war belirli bir miktar yapılıyormuş bitince yiyemiyormuşsunuz orada henüz yiyemedim ama çok methini duydum
vayyy be nişanlım ramazanda iftarı açmak için orayı tavsiye etmişti baya da methetmişti bende aman ne işimiz var ufacık yerde çarşının içinde demiştim şu resmi daha önce görseydim ondan önce giderdim heralde