Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konyaya bir kere gitme imkanım oldu... ama o bi kerede de turnayı gözünden vurdum ve tiritçi mithata gittim.. ordaki arkadaşlar götürdü.. hayatımda yediğim ennnnnnnnnn lezzetli etti.. süpper , hala tadı damağımda..haftaya bi yolculuğumuz var eşimlei konyadan geçerken uğramayı düşünüyorum.. sürekli anlattığım için oda iyice merak etti:):)
offff canım çok istedi çok.....cokacimcoook
ya hamile kadına yapılırmı bu...lmaz:
ben şimdi nerden bulcam tiritit yaaaaa.......:umursamaz:
konyalıyım ve tırıdı mıthatta yedıkten sonra baska bır yerde yıyemıyorum:)))))
super bır lezzet...
ufak bır esnaf lokantası su an hamıleyım ve pazar pazar acık olmasss offf ya nerden gordum sımdı ben bu topıgı:))))
yarın ılk ısım solugu tırıtcı mıthatta almak:))))
cocostar ben de sayende gitttimm bayıldımm dediğin gibi olduu çok geçmeden tekrar yinee gittim :)) ve acıkıncaa gitmek istediğim yerler arasındaa hemen aklıma orası geliyor :) sen tavsiyelerine devamm ett... furun kebabı hacı şükrü bir sürü gördüm sanki hangisi daha güzell ?
hacı şükrünün en eski yeri güzel ama şu an nerde devam ediyor bilmiyorum. Ancak sana furun kebabında ali babayı öneririm. onun da özellikle bera otelin yanında olanı veya da kayalıparkın olduğu yerde şerafettin camisinin yanındaki sokaktaki ali baba. mutlaka oralarda ye canım
bera otel iş merkezlerinin ordaki demi.. orada var mı ali baba hiç dikkatimi çekmemiş geçerken alıcı gözüyle bakayım çok sağolll :1hug:
cocostar eşime söyledim en yakın zamanda ramazan bitimi tamam gidelim dedi yerimsenibendenemek istiyorum bende ablamda demişti bikere yedik çok güzeldi diye ama daha bana gitmek nasip olmadı ama fırın kebabını yedim alibabada tanıdığımızla gitmiştik arasıra dediği söz
fırın kebabı iki yerde yenir 1 Ali babada 2Ali babadaolumunekankayizsmile:
tanışmak için de güzel olur aslında :)