• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya tüp bebek

Benim ilki paket olarak 125 bindi dondurma ücreti de dahil tahliller muayene ücreti falan. 2 yumurtam vardı dondurulan kimyasal ile sonuçlandı çift transfere rağmen o yüzden sil baştan yapacağım 😔
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kolaylıkla güzel gelişmeleriniz olur 🥺

7 yil önce novafertil konya da yaptirdik. Hocam Fuat Ali ve tüm ekibine minnettarım.
Orada yapılan ikinci denemmiz pgt yapilmisti.
Simdi 6 yaşında hamd olsun.
Ne güzel 😍Allah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin 😊

Ne güzel 😍Allah hayırlısıyla sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin 😊
Amin cümlemize inşallah.
Pes etmemek lazim. Inanmak süphe etmeden inanmak lazim.
Ne zaman süphe etmeden Allahtan istedim o zaman bana verdi.
7 yil sonra dokuzuncu transferimiz....
yorulmayin, isyan etmeyin....
Kalbinizle de dilinizlede Allahtan isteyin.
Onun yaninda coktur elbette size de verecektir inşallah.
Ikinci bebegimiz de tedavisiz oldu. Oda simdi 3 yaşında.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin inşallah.

Amin cümlemize inşallah.
Pes etmemek lazim. Inanmak süphe etmeden inanmak lazim.
Ne zaman süphe etmeden Allahtan istedim o zaman bana verdi.
7 yil sonra dokuzuncu transferimiz....
yorulmayin, isyan etmeyin....
Kalbinizle de dilinizlede Allahtan isteyin.
Onun yaninda coktur elbette size de verecektir inşallah.
Ikinci bebegimiz de tedavisiz oldu. Oda simdi 3 yaşında.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin inşallah.
Aamiin...ne güzel yazmışsınız 😍v ve sabrınızın, çabalarınızın sonuçlarını almışsınız💕.
Benim 3 düşüğüm oldu kromozomsal bozukluğum varmış sağlıksız olduğu için düşüyor dediler. Başka bi doktorum etkilemez demişti. Son düşüğümde yine kromozom bozukluğundan kaynaklı gibi bir söylemi oldu doktorumuzun ve genetik taramayla tüp bebek önerdi. Maalesef maddi durumumuz çok iyi olmadığı için özele gidemiyoruz,novafertil çok istiyorum aslında çok övülen bir yer çünkü. Ama Allah tan hayırlısı diyip sabrediyoruz inşallah devlet hastanelerinde iyi bir doktorla rabbimin verdiği kolaylıkla bizim de sağlıklı bir bebeğimiz olur 🥰

Fiyat ne tuttu sizin bide hangi doktora yaptırdınız? Umarım olumlu sonuçlar almışsınızdır 🥰
Yani başka işlemler de yapıldı net bir fiyat söyleyemem o yüzden. Ve benim raporum olduğu için indirimli oldu. Doktorum Ufuk bey. Yeni transfer oldum olumlu gibi duruyor şu an için

Raporu doktorunuz mu çıkarıyor? İnşallah sıkıntısız daha iyi sonuçlar alırsınız
Yani başka işlemler de yapıldı net bir fiyat söyleyemem o yüzden. Ve benim raporum olduğu için indirimli oldu. Doktorum Ufuk bey. Yeni transfer oldum olumlu gibi duruyor şu an için

Novafertil Ali sami gürbüz ilk deneme 🥰

Eklentiler

• IMG_4228.webp
    IMG_4228.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 24
Aamiin...ne güzel yazmışsınız 😍v ve sabrınızın, çabalarınızın sonuçlarını almışsınız💕.
Benim 3 düşüğüm oldu kromozomsal bozukluğum varmış sağlıksız olduğu için düşüyor dediler. Başka bi doktorum etkilemez demişti. Son düşüğümde yine kromozom bozukluğundan kaynaklı gibi bir söylemi oldu doktorumuzun ve genetik taramayla tüp bebek önerdi. Maalesef maddi durumumuz çok iyi olmadığı için özele gidemiyoruz,novafertil çok istiyorum aslında çok övülen bir yer çünkü. Ama Allah tan hayırlısı diyip sabrediyoruz inşallah devlet hastanelerinde iyi bir doktorla rabbimin verdiği kolaylıkla bizim de sağlıklı bir bebeğimiz olur 🥰
Allahim tez zamanda saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin. Isterseniz bir arayin durumunuzu anlatin. Bildigim kadari ile taksit le de yapiyorlardi.

Novafertili tavsiye ederim çok temiz, ilgili ve güleryüzlüler. Bütün doktorlar çok iyi. Benim hocam Fuat Ali.
3 yıl, pcos ve ilk denemede ikiz bebeklere hamileyim çok şükür.

Bir şey soracağım bilgisi olanlar lütfen cevap verebilir mi? Özelde tüp bebek yaptırdıktan sonra diyelim ki Allah'ın izniyle tuttu, sonrasında yine tüp bebek yapan doktorumuz mu kontrol ediyor doğuma kadar? Ve doğumu da o mu yaptırıyor? Ya da normal bi devlet hastanesine gidebilir miyiz gebelik takibi için?

... Ama Allah tan hayırlısı diyip sabrediyoruz inşallah devlet hastanelerinde iyi bir doktorla rabbimin verdiği kolaylıkla bizim de sağlıklı bir bebeğimiz olur 🥰

Bir şey soracağım bilgisi olanlar lütfen cevap verebilir mi? Özelde tüp bebek yaptırdıktan sonra diyelim ki Allah'ın izniyle tuttu, sonrasında yine tüp bebek yapan doktorumuz mu kontrol ediyor doğuma kadar? Ve doğumu da o mu yaptırıyor? Ya da normal bi devlet hastanesine gidebilir miyiz gebelik takibi için?
Maalesef devlet hastanesinde pgt yapılmadığı için özele başvuracağız gibi görünüyor o yüzden novafertil veya Ali Acar a gitmeyi düşünüyoruz. Ali Acara yaptırırsak onunla devam ederken sehir hastanesinde de takipli olabilir miyiz, olursak tüp bebek doktoruna mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim?

Back
X