• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Konya Yöresi Etliekmek...Mevlana Aşkı sponsorluğunda :)

Yöresel Yemekler
Maral sen arabaşını yapmıştın hazır , sende onunla katıl eee madem :34:

ben yaparken foto çekmedimki :(
sadece pi$mi$ halinin fotosu var
tek ba$ina baraji geçemez araba$i, Tr nin yarisindan fazlasinin bilmedigi, beraber buyumeyenin anlayamayacegi enteresan bi yemek araba$imizz:103:

önce aldığın kiloları ver:27::27:

hahaha o kolay
kaytarma yapamzsam pazarttesi ye hazir vede nazirim yeni tarif iççin, yani kilo olarak hazirim :))
ama ben tiriti affetmem,hayatimda bi iki defa yedim ama tadini unutmadim, yogurtlu seyleri oldu bitti severim zaten:56:
dur nevresteye anlatiyimda o yapsin :)

sen biliyonmu tiriti? Biliyorsan ugra$tirma beni sen yapiver :)

Son düzenleme:
Yok canım yapmadım nasıl birşey yapayım:56::9:

yukalari uç katli sarip kuçuk dilimliyorsun,firin tepsisine dizip kizartiyorsun
uzerine ha$lanmi$ tavuk etini didikleyip yaydikdan sonra sicak haliyle tavuk suyunu dokuyorsun, agzi kapali $ekilde yarim saat oyle dinleniyor sonrasinda suzme yogurt suyla ozenip uzerine dokluyor, en sonda tavada yag ve pul biber kizartip uzerine gezdiriyorsun

ben hiç yapmadim,netden buldum bu tarifi de :17:

yukalari uç katli sarip kuçuk dilimliyorsun,firin tepsisine dizip kizartiyorsun
uzerine ha$lanmi$ tavuk etini didikleyip yaydikdan sonra sicak haliyle tavuk suyunu dokuyorsun, agzi kapali $ekilde yarim saat oyle dinleniyor sonrasinda suzme yogurt suyla ozenip uzerine dokluyor, en sonda tavada yag ve pul biber kizartip uzerine gezdiriyorsun

ben hiç yapmadim,netden buldum bu tarifi de :17:

Bazı yörelerde sırın deniyor.Bunun farkı üzerine tavuk dökülmesi:56:
Ben netten baktım tirit tariflerine altına pide yada simit koyuyorlarmış.Üzerine kuşbaşı et,kıyma veya tavuk:56:

Bazı yörelerde sırın deniyor.Bunun farkı üzerine tavuk dökülmesi:56:
Ben netten baktım tirit tariflerine altına pide yada simit koyuyorlarmış.Üzerine kuşbaşı et,kıyma veya tavuk:56:

olabilir canim
benim yedigim tavukluydu ve yufkaiydi, ben ozellikle bu tarifi seçtim
gorsel de tirit deyince çok degi$ik goruntuler çikiyor :))

Resmen yutkundum yahuu.. Nasil güzel bir görüntü bu böyle..
Ellerine saglik. Bayildim görüntüye eminim tadi da süperdir..

Offf naptın sen ya , bende konyalıyım hemşerim mahvettin beni ayol o değil hamileyim bide :27:

Yarın hemen yapıyorum tarifinle birlikte süpersinnnn.....

yerim ki ben bunu:56::56::56::1:
çok fena canım çekti hemşerim ellerine sağlık:42::42::42:

hoşgeldin egunalım nerelerdesin :34:
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...:16:

Offf naptın sen ya , bende konyalıyım hemşerim mahvettin beni ayol o değil hamileyim bide :27:

Yarın hemen yapıyorum tarifinle birlikte süpersinnnn.....

mutlaka yap canım, gonyamızı anımsayalım :1:
allah hayırla kucağına versin bebişini inşallah...:emir_bebek:
beğendiğine sevindim canım çok teşekkürler..

Son düzenleme:
hoşgeldin egunalım nerelerdesin :34:
çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...:16:.

tatlım kardeşim ve 2 paşam geldi onlarla ilgileniyorum bir kaç gündür kk ya giremiyorum fazla o nedenlede bugün gördüm adra nın ve senin tarifini...tahmin etmiştim etli ekmek yapacağını aferin bana:1: cidden çok beğendim tekrar ellerine sağlık:56::56::56:

ayy harika vallahi, ellerinize emeğinize sağlık.. Ben çok severim etli ekmeği ama evde yapabileceğimi bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum.. İlk fırsatta deneyeceğim, çok teşekkürler :34:

Gazelim, ellerine kollarına sağlık...Gece gece nasıl canım istedi anlatamam. Olsa da yesek gerçekten.:56: Tekrar ellerine sağlık canım benim, hem tarif hem sunum on numara, tadı da harikadır tabii.:) Vazgeçtim ben köfteden, sana geldiğimde mutlaka bundan istiyorum....:)):56:

tatlım kardeşim ve 2 paşam geldi onlarla ilgileniyorum bir kaç gündür kk ya giremiyorum fazla o nedenlede bugün gördüm adra nın ve senin tarifini...tahmin etmiştim etli ekmek yapacağını aferin bana:1: cidden çok beğendim tekrar ellerine sağlık:56::56::56:

meşhur iki paşa geldi demek, ne mutlu sana...:34:
konyanın gözdesini seçeyim dedim canım, iyi yapmamışmıyım :34:
çok teşekkür ederim canım...:16:

ayy harika vallahi, ellerinize emeğinize sağlık.. Ben çok severim etli ekmeği ama evde yapabileceğimi bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum.. İlk fırsatta deneyeceğim, çok teşekkürler :34:

çok teşekkürler canım beğenmene sevindim.. :16:
dışarda yapılan herşey evde de yapılabilir, yeterki isteyelim :34:
dene canım, şimdiden afiyet olsun :34::34:

Gazelim, ellerine kollarına sağlık...Gece gece nasıl canım istedi anlatamam. Olsa da yesek gerçekten.:56: Tekrar ellerine sağlık canım benim, hem tarif hem sunum on numara, tadı da harikadır tabii.:) Vazgeçtim ben köfteden, sana geldiğimde mutlaka bundan istiyorum....:)):56:

ah birtanem, sen keşke gel, ben ikisini birden yaparım ayıp ediyorsun :16::16:
beğenmene çok sevindim ne güzel bi yorum böyle...:16:
çok teşekkür ederim :34::34:

Back
X