konya42 EnGüzelAskZorOlandir Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 238 0 46 Almanya 26 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #1 kizlarr bukadarini simdiye kadar alabildim.. catal picak tencere tabak bardak takimini da en kisa za,manda alicam.. bundan sonra neyi almaliym hic bilmiyorumm ... bana yardim edbilrimisniz
kizlarr bukadarini simdiye kadar alabildim.. catal picak tencere tabak bardak takimini da en kisa za,manda alicam.. bundan sonra neyi almaliym hic bilmiyorumm ... bana yardim edbilrimisniz
nurcanbuket Guru Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 141 75 298 26 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #2 güzel, güle güle kullanmak nasip olsun
orchidea Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 4.390 7 0 Diğer 27 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #3 bayağı bir şey alınmış bakıyrum güle güle kullan. düğün ne zaman? ona göre bi alışverş yapılmalı. bi de en zevkli grup ve genelde gelinlerin ilk olarak oradan başladığı grup tekstil grubudur. bu şekilde devam edip mutfağa tekrar dönebilirsin.
bayağı bir şey alınmış bakıyrum güle güle kullan. düğün ne zaman? ona göre bi alışverş yapılmalı. bi de en zevkli grup ve genelde gelinlerin ilk olarak oradan başladığı grup tekstil grubudur. bu şekilde devam edip mutfağa tekrar dönebilirsin.
konya42 EnGüzelAskZorOlandir Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 238 0 46 Almanya 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #4 orchidea .!.: bayağı bir şey alınmış bakıyrum güle güle kullan. düğün ne zaman? ona göre bi alışverş yapılmalı. bi de en zevkli grup ve genelde gelinlerin ilk olarak oradan başladığı grup tekstil grubudur. bu şekilde devam edip mutfağa tekrar dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... daha henüz belli deil.. ya 5 ci ayda yada 10 cu ayda.. ev nezaman biterse.. babam sart koydu cünküü baklaim :)) tekstil derken havlu yatak örtüsüü dimi`?
orchidea .!.: bayağı bir şey alınmış bakıyrum güle güle kullan. düğün ne zaman? ona göre bi alışverş yapılmalı. bi de en zevkli grup ve genelde gelinlerin ilk olarak oradan başladığı grup tekstil grubudur. bu şekilde devam edip mutfağa tekrar dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... daha henüz belli deil.. ya 5 ci ayda yada 10 cu ayda.. ev nezaman biterse.. babam sart koydu cünküü baklaim :)) tekstil derken havlu yatak örtüsüü dimi`?
cigdemd Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 302 0 26 Denizli 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #5 Güle güle kullanın. Çeyiz denilince aklıma hep örgü,dantel ve oyalar geliyor. Sanırım çocukluğumdan kalan anılar..
Güle güle kullanın. Çeyiz denilince aklıma hep örgü,dantel ve oyalar geliyor. Sanırım çocukluğumdan kalan anılar..
bir garip oblomov Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 21.479 15.166 498 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #6 cnm şimdiye kadar aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş yavaş yavaş tamamlanır hepsi allahın izniyle
cnm şimdiye kadar aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş yavaş yavaş tamamlanır hepsi allahın izniyle
K kalbindESakli Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2012 234 0 0 Diğer 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #7 Hepside birbirinden güzel, güle güle kullanin canim
konya42 EnGüzelAskZorOlandir Kayıtlı Üye 11 Aralık 2011 238 0 46 Almanya 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi konya42 #8 kalbindESakli .!.: Hepside birbirinden güzel, güle güle kullanin canim Genişletmek için tıkla... solitarywoman .!.: cnm şimdiye kadar aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş yavaş yavaş tamamlanır hepsi allahın izniyle Genişletmek için tıkla... cok tsk edeirm kizlar insallah allah nasil eder bu esyalari nisanlimla kullanmaya
kalbindESakli .!.: Hepside birbirinden güzel, güle güle kullanin canim Genişletmek için tıkla... solitarywoman .!.: cnm şimdiye kadar aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş yavaş yavaş tamamlanır hepsi allahın izniyle Genişletmek için tıkla... cok tsk edeirm kizlar insallah allah nasil eder bu esyalari nisanlimla kullanmaya