S selinsu42 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 915 1 46 Konya 29 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi selinsu42 #1 arkadaşlar konyada 4 boyutlu ultrasonla bakan bir doktor veya hastane arıyorum.konyada yaşayanlar:79: bilgilerinizi bekliyorum
arkadaşlar konyada 4 boyutlu ultrasonla bakan bir doktor veya hastane arıyorum.konyada yaşayanlar:79: bilgilerinizi bekliyorum
JUSE Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2010 558 12 46 İstanbul 29 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi selinsu42 #2 özel büyükşehir hastanesinde 4 boyutlu var.cd.ye çekip 2 tanede resmini veriyorlar bebeğin.muyene ücreti dışında ücreti ayrı.50 tl.
özel büyükşehir hastanesinde 4 boyutlu var.cd.ye çekip 2 tanede resmini veriyorlar bebeğin.muyene ücreti dışında ücreti ayrı.50 tl.
S selinsu42 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 915 1 46 Konya 30 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi selinsu42 #3 JUSE .!.: özel büyükşehir hastanesinde 4 boyutlu var.cd.ye çekip 2 tanede resmini veriyorlar bebeğin.muyene ücreti dışında ücreti ayrı.50 tl. Genişletmek için tıkla... teekkürler canım nasıl sen çektirdin mi değer mi yani cd.kaç dakikalık?
JUSE .!.: özel büyükşehir hastanesinde 4 boyutlu var.cd.ye çekip 2 tanede resmini veriyorlar bebeğin.muyene ücreti dışında ücreti ayrı.50 tl. Genişletmek için tıkla... teekkürler canım nasıl sen çektirdin mi değer mi yani cd.kaç dakikalık?
Seva_Ky Meleğim kollarımda... Kayıtlı Üye 13 Kasım 2009 158 1 116 Konya 30 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi selinsu42 #4 selinsu42 .!.: arkadaşlar konyada 4 boyutlu ultrasonla bakan bir doktor veya hastane arıyorum.konyada yaşayanlar:79: bilgilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Gülüm ben Özel Selçuklu hastenesine gidiyorum .Nil hanım o da 4 boyutlu ultrasonda bakıyor,resimlerinide veriyor (tabii bebeklerimiz kendilerini gösterirlerse ). Ha bi tek CD yok
selinsu42 .!.: arkadaşlar konyada 4 boyutlu ultrasonla bakan bir doktor veya hastane arıyorum.konyada yaşayanlar:79: bilgilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Gülüm ben Özel Selçuklu hastenesine gidiyorum .Nil hanım o da 4 boyutlu ultrasonda bakıyor,resimlerinide veriyor (tabii bebeklerimiz kendilerini gösterirlerse ). Ha bi tek CD yok