Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konyada değilim ama yazınızı görünce aynı dertten müzdarip biri olarak yazmak istedim..
benimde 22 aylık bir oğlum var ve bende bu aralar yeniden işe başlamayı düşünüyorum..
Ama ben bakıcı yerine kreşin daha faydalı olacağını düşünüyorum..Çünkü artık oyun çağına geldiler. Evde özellikle kışın bakıcı ila sürekli kapalı kalmaktan çok sıkılacaktır bu nedenle kreşte hem bişeyler öğrenir hemde sosyalleşir sıkılmaz evdeki gibi birde bakıcıdan daha güvenilir geliyor bana kreş..
Ama işte iyi güvenilir bir kreş bulmak gerekir.. Allah yardımcımız olsun..
Konyada 22 aylık cocuğuma kreş arıyorum.bebişini kreşe veren var mı.Bide yoksa bakıcı mı arasam hangisine baktırsam önerilerinizi bekliyorum.okullarda açılaca bir an önce bi çare bulmalıyım.
3,5 yaşında bir oğlum var gittiği kreşten hiç memnun değilim.Kreş müdürü resmen ilk tanışmamızda gözümüzü boyayıp bizi bir güzel kandırmış.Bizde ilk defa göndereceğimiz için acamiliğimizden inandık.Şimdi de yeni bir kreş arıyorum Konya da bana tavsiye edebileceğiniz bir kreş varmı?
Konyada 22 aylık cocuğuma kreş arıyorum.bebişini kreşe veren var mı.Bide yoksa bakıcı mı arasam hangisine baktırsam önerilerinizi bekliyorum.okullarda açılaca bir an önce bi çare bulmalıyım.
Aslında bende bakıcı arıyorum ama otogar civarında oturan bayan olursa çok daha iyi olur. Oğlum 18 aylık olcak 1 ay sonra.. Birde araştırdım 350tl ye baktırıyor arkadaşlar piyasası bu sanırsam öyle mi ? Bilgisi olan varmı ?