Konya’da burkaya giren Berfin, IŞİD’e katıldı

bu nasıl bi beyin yıkamadır.. nasıl bi yontem izliyolar.. ne yapıyolar.. ne diyolar.. nasıl kandırıyolar.. aklım almıyo !
Cenneten tapu veriyorlar, komutan olacaksın iyi savaşırsan diyorlar....

Konya'da marangozlarda kalfa çırak kalmamış. Çoğu IŞİD örgütüne katılmış.
Ramazan öncesinde Amerika kendi kurduğu IŞİD e hava bombardımanı yapmıştı. 18 işid militanı ölmüş, 12 si Konyalı idi.

ben tarikat kurslarına karşıyım....
paralar toplanıyor kermesler yapılıyor falan filan....KURAN-I KERİM farzlar sünnetler belrtilmiş....okursun peygamber yaşantısını örnekleyerek yaşarsın....
ama yok bunlar birisi el alıyor el almayan kuran dinlemeye giremiyor....şeyhleri var görmeye gidiyorlar otobüs otobüs gıcık oluyorum....
ha şa peygamber havasında....
benim eşimin bir akrabası o şeyhin evini temizlemeye gitti saray gibi evi varmış....ne münasebet....kocası da onun bunun kapısında yemek yiyor....bi de seviiniyorlar nasip oldu temizlemek diye....
hangi dinde başkasının eşlerini toplayıp evini temizletmek var allah aşkına...
koskoca kadın beyni yıkanmış şekilde...kalmış ki gençlerin allah yardımcısı olsun....

hani sanıyorlar ki doğduğu gibi yaşayıp gidecek bir şekilde. ama öyle olmuyor işte, çocuk evde görüyor başka hayat tv'yi açıyor başka hayat.
sonra garip garip adamlarla tanışıyor, bu kızın da tanıştığı cahilin mürekkep yalamışı işte. Kanı, Cinayeti, Vahşeti nasıl anlattıysa artık kızın kendi bunalımlı dünyasında ideal bir hayat yarattı.
bu kızın bir hayatı yok, bir ideali yok, hiçbir yere ait değil.
ama artık o örgüte ait, bir amacı var, Şehit olma imkanı var, üstelik de Cihatta, Allah yoluna.
yazık kızı beslemiş, büyütmüşler, giydirmişler ama ruhu bomboş kalmış.
şimdi ya birinin cariyesi olacak, ya da birinin katili.

ne o anası babası çocuk getirdi dünyaya, bundan başka çocukları da varmış. ondan ne hayır gelecek artık, Allah bilir. o kadar çok var ki, böyle. çocuklar zaten ya tv'ye emanet ya da sokakta boş beleş. ya da ananın babanın hırsına kurban gitmiş deli gibi dershane senin kurs benim geziyor.
proje çocuktan geçilmiyor ortalık. insan Oxford Mezunu CEO olsun diye çocuk mu yapar yahu. işte en yakın örneği Micheal Pelphs. çocuk madalya kazandı 6 aya kalmadan esrar partisinde yakalandı. devreleri nasıl yandıysa artık.

Aynen beter olsun salak diyordum ki 17 yaşında olduğunu görünce kendi 17 yaşım aklıma geldi.Karşıma kötü niyetli birileri çıksaydı kimlere kanıp neler yapardım Allah bilir.
Kızdan çok anasının suçu var.İnsan bi takip eder bu kız nereye gidiyor,kimlerle ne yapıyor diye.Adı kuran kursu olunca arkasını aramamış belli ki.

Doğrudur bacım ne olacak önüne nasıl geçilecek bilmem 12 konyalı ha kimbilir kaç tanesi öldüler uff

20-21 yaşlarına kadar tehlikeli yaşlar, yasalar 18 Yaşında sizi reşit sayıyor ama insan 18 Yaşında bile yeteri olgunlukta olamıyor, birde bizler maalesef yeterince bilgi sahibi değiliz, okuma oranımız düşük(kitap bâbında) Çocuklarımızı da çoğunlukla anam babam usulü yetiştiriyoruz, oysa Dünya değişiyor, 30 yıl önce teknoloji nerelerdeydi şimdi nerde? 40 yıl önce tv ne haldeydi şimdi ne halde? Bizim zamanımızda plastik bebek ve arabalarla çocukluk geçirdik Şimdiyse konuşan, hareket eden akıllı oyuncak devri yaşıyor çocuklar, daha doğar doğmaz bilgisayarla akıllı telefonlarla tanışıyorlar.
Çevre, Dünya değişiyorsa anne babalarda görüşlerini değiştirip güncellemek zorunda.
Ayıp, tabu olmamalı çocuğa karşı, konuşacaksın, senden öğrenecek senden duyacak, senden duyduklarına da kayıtsız şartsız inanmamasını, araştırmayı, sorgulamayı öğreteceksin, başka yolu yok bunun.
Ve mutlak Gözlem ve takip gerekiyor, çocuğun güvenini zedelemeden uzaktan takip olmalı.
Günümüz ebeveynlerine çok iş düşüyor.

Allah akıl fikir versin yarın öbür gün kafasını kesip atarlar bir yere yada erkeklere satarlar cariye pazarında.

Beraber vuruşalım demiş ilahi yollamış kızı kandırı vermiş

hayır bu kız bu kadar inançlıysa ailesine çektirdiği ne

nasıl beyin var bunlarda hemen kolayca yıkanı veriyor

insan öldürmek ne zamandan beri Allah için savaşmak olmuş,birde ahiret için çalışıyorum demiş,Kur'an_ı Kerimin neresinde böyle birşey yazıyor?sanırım çok yanlış anlamışlar bazıları .ben artık insanları cidden anlamıyorum,Allah akıl vermiş,vicdan vermiş ama kullanmasını bilen azalmış yada işlerine öyle geliyor.

İşte ben bu yüzden küçük yaşlarda dini eğitimin belli bir seviyede olmasından yanayım küçücük çocukları bile dini eğitim veriyorlar diye kayıtsız yerlere gönderiyor bir çok aile
şimdi bu kızımız ne olucağını sanıyor acaba orda burda satmasalar bari cennette yerin hazır aferin sana

allah çoluğumuzu çocuğumu korusun ve bu beyin yıkayanları lanet etsin adına cihat dedikleri dinle ilgisi olmayan tamamen kukla olan bu örgütü ne akla hizmet savunup yüceltip dinle islamiyetle bir tutarlar anlamıyorum

akıl nerde mantık nerde bu kız kimbilir kimin kaçıncı karısı olucak yada esir diye satılıcak

yazık bir ömür heba olucak

bu resmen intiharla eş değer bence

Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede insanların kutsal saydığı değerleri (din, Allah, cihad, Kuran) her türlü kötü niyete perde eden çıkabiliyor. İnsanımızın hatası perdede kutsal bir isim varsa kendi açıp bakmamakla kalmayıp, başkalarının açıp kontrol etmesine de izin vermiyor. Kutsalı böylece himaye ettiğini zannediyor. Halbuki ilk önce en kutsal değerlerinin adını kullananları araştıracak, kontrol edecek, bir yanlış varsa cesur olup şikayet edecek. Her tabelası kutsal olanın kendi kutsal değil bunu öğrenirsek kutsal değerler de rahat edecek, onlara inananlar da.

çocuklarımıza sorgulamayı öğretmezsek koşulsuz kabul edilecek değerleri öğretirsek sonuç bu ve bundan vahim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…