Konyada burun estetiği olan veya düşünen arkadaslar

Evet cnm aynen o düşünce çok saçma sonuçta kendimizi kime emanet ediyoruz bilmemiz gerek. Hakan bey için evet çok iyi Çok kibar bi doktor diye duydum ben de

Allaha Şükür bi sağlık problemim yok canım sadece estetik amaçlı burnumdan çok darbe aldım sadece dış görüntüde var problem burnumun sol tarafinda cikinti var :KK43: memnun değilim :KK43: senin peki?

Arkaslar deviasyon ameliyatı oldum 7 ayın icerisindem halen daha problem yaşıyorum burnunun bir delginde nefes anlamıyorum doktorlar normal diyo ama her gün ayna elimde geziyorum sorun yaşayanlar nasıl bir sorun yaşadıklarını yazarlarsa memmun olurum bana cevap yazın lütfen piskolijimiz bozuldu

Arkaslar deviasyon ameliyatı oldum 7 ayın icerisindem halen daha problem yaşıyorum burnunun bir delginde nefes anlamıyorum doktorlar normal diyo ama her gün ayna elimde geziyorum sorun yaşayanlar nasıl bir sorun yaşadıklarını yazarlarsa memmun olurum bana cevap yazın lütfen piskolijimiz bozuldu
Çok geçmiş olsun inşallah zamanla geçer :((

canım gecmiş lsun inşallah düzelir zamanla ama biz ameliyat olmadımız için sana yardımcı olamayacagız doktorun kimdi

Back
X