- 11 Kasım 2015
- 137
- 57
- 13
- 35
- Konu Sahibi Stella di mare
Acaba Konyada ameliyat olmuş veya olacak arkadaşlar hangi doktoru önerirler yardimci olursaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de doktorların neden yaptığı örnekleri gostermediklerini bir türlü anlamış değilim zatenakrabam ona oldu fena degil dogal burun yapıyo bide zekeriya tosun war ama o hiçbir örnek göstermiyo yaptıgı ameliyatlara dair
Allah kolaylik versin bizlere canım inşallah her şey hayal ettiğimiz şeklinde olur..karar verebildin mi peki dünden bugune?bende estetik amaçlı ydım sonra burnumun içindeki kemiğin egri we etlerın buyuk oldunu ögrendim saglıkda dewreye girdi kemerli we uzun burnum
Görüştüm cnm haftaya perşembe günü ameliyat dedi.ama çok korkuyorumnurten hanımla ggörüştünmü
Çok geçmiş olsun inşallah zamanla geçerArkaslar deviasyon ameliyatı oldum 7 ayın icerisindem halen daha problem yaşıyorum burnunun bir delginde nefes anlamıyorum doktorlar normal diyo ama her gün ayna elimde geziyorum sorun yaşayanlar nasıl bir sorun yaşadıklarını yazarlarsa memmun olurum bana cevap yazın lütfen piskolijimiz bozuldu
canım gecmiş lsun inşallah düzelir zamanla ama biz ameliyat olmadımız için sana yardımcı olamayacagız doktorun kimdiArkaslar deviasyon ameliyatı oldum 7 ayın icerisindem halen daha problem yaşıyorum burnunun bir delginde nefes anlamıyorum doktorlar normal diyo ama her gün ayna elimde geziyorum sorun yaşayanlar nasıl bir sorun yaşadıklarını yazarlarsa memmun olurum bana cevap yazın lütfen piskolijimiz bozuldu
ne kadara yapıyo we örnek gösterdimi sana canımGörüştüm cnm haftaya perşembe günü ameliyat dedi.ama çok korkuyorum