- 11 Kasım 2015
- 137
- 57
- 13
- 35
- Konu Sahibi Stella di mare
Ben dr.nurten yavuz hanima oldum canim :)stella di mare sen kime ameliyat oldun acaba ben de olacağım ama doktora karar veremedim cvp yazarsan çok sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dr.nurten yavuz hanima oldum canim :)stella di mare sen kime ameliyat oldun acaba ben de olacağım ama doktora karar veremedim cvp yazarsan çok sevinirim :)
Siz ameliyat oldunuz mubende doktor arıyorum ama hakan çepni daha usta gibi
ilk fırsatta gönderirim pembe boncuk, çok iyi araştır derim,deneyimli ve seni çok iyi anlayan birine ol..canım burnunun bi resmini görmem mümkünmü bende zekeriya beye olcakdm iyki wazgecmişim![]()
Merhaba canım özelden bana fotoğrafını atat mısın kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musun? Ve memnun musun:)Ben dr.nurten yavuz hanima oldum canim :)
Merhaba kuzeniniz konyada mi ameliyat oldu zekeriya beyin ismini hiç duymadım ben furkan certele ameliyat oldum eğitim araştırmada Yarın alcim çıkacak şükür şimdilik bir sorun yasamadimKuzenim zekeriya bey e ameliyat oldu ve hiç memnun değil. Burnunun üzerinde derin bir yara olmuş ameliyatta ve bir daha gecmeyecekmis bu İz. Burun egriligi de duzelmemis günlerce acı çekti insan içine çıkamaz haldeydi şimdi ise bir de burnu üzerindeki yarayi kapatacak şeyler arıyor hiç mutlu değil. İkinci bir ameliyat olması gerekiyormuş ancak doktorlara artık güvenmiyor.
Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm inşallah bir aksilik olmaz dua ediyorum prof yada unvanı çok önemli değil bir nevi pratikte süreklilik sanırım tecrübe ara verilmesi durumunda duraksayabiliyor.Ay inşallah yasamazsiniz. Kimsenin başına gelmesin böyle şeyler. Evet konya da Selçuklu tip fakültesinde ameliyat oldu devlet hastanesinde olma ozel ler bu işleri daha iyi yapar demiştik ama o doktorun prof olmasına aldandi.
Merhaba kuzeniniz konyada mi ameliyat oldu zekeriya beyin ismini hiç duymadım ben furkan certele ameliyat oldum eğitim araştırmada Yarın alcim çıkacak şükür şimdilik bir sorun yasamadim
Merhaba kuzeniniz konyada mi ameliyat oldu zekeriya beyin ismini hiç duymadım ben furkan certele ameliyat oldum eğitim araştırmada Yarın alcim çıkacak şükür şimdilik bir sorun yasamadim
Kızlar bn bilsev inceye ameliyat oldum konyada bugn 7. günm. fatmanur3636 da bilsev hocaya ameliyat oldu. 20 gun arayla amelyt oldk.
Kızlar bn bilsev inceye ameliyat oldum konyada bugn 7. günm. fatmanur3636 da bilsev hocaya ameliyat oldu. 20 gun arayla amelyt oldk.
Mümkünse öncesi sonrası resmini yollarmisin cnm teşekkürler şimdiden.Ben dr.nurten yavuz hanima oldum canim :)
Merhabalar memnun oömanıza sevindim:) foto paylaşmamız mümkün mü birde kime ameliyat olmuştunuz ?benim bugün alçım çıktı dikiş tampon ne varsa alındı ve okadar doğal bir burun ki sadece kemer alınmış ve çok hafif burun ucu kaldırılmış resmen kendi burnum gibi çok şükür hiç küçülme ve kalkma gibi bir aşırılık yok hatta kemer kısmı çok şiş olmasına rağmen ameliyat konusu belli bile değil şükürler olsun
Merhaba, üzerinden çok yıl geçmiş ama acaba hala kötü müdür? Zekeriya Bey den ameliyat için gün aldım ama yorumunuz beni korkuttu, vaz mı geçmeliyim acaba? Fotoğraf göndermeniz mümkün mü?Zekeriya Tosuna 2006 yılında burun ameliyatı oldum, hiç memnun değilim, tekrar revizyon olacağım maalesef, o kadar çok morarmıştım ki yazık onca çektiklerime, burun ucunu da düzeltmesi için konuşmuştuk, hiç ellememiş bile, ve yanlık da var..![]()