Konyada burun estetiği

nazli41

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
13
0
16
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar konyada burun estetiği yaptıran varmı ? Yaptırıp memnun kalanlar doktor ismiyle beraber ücretlerinide yazıp yazabilirlermi?

Birde Konya'da çalışan Mustafa KIYAR'a ameliyat olan varmı veya tanıyan biraz bilgi verirmisiniz?

Şimdiden teşekkür ederim

bende düşünüyorum ama doktor onusunda hiçbir fikrim yok,konya da olmak konusunda da emin değilim yardımcı olacak yok mu ???

selçuklu tıp fakültesinde oldum ben ameliyatımı.. prof.dr.zekeriya tosun yaptı. başka hasteneler veya doktorlar hakkında fikrim yok. ama ben gayet memnunum burnumdan :21: bi çok kişinin yaşadığı sıkıntıları yaşamadım, ağrı sızı da yok denebilecek kadar azdı, tampon alınırken de acımıyor bu arada :34:... 1gün kaldım hastanede, ertesi gün evime gittim.. morluklarım geçti 3-4 günde, 1ay geçti şiimdi ameliyatımın üstünden 10gündür falan çok rahatım tanımayan birisi anlamıyor estetik olduğunu :34: devlet hastanesi olmasının bi dezavantajını görmedim, doktorum da asistanları da gayet güleryüzlüydü ilgiliydi. yardımcı olabilmişimdir inşallah :))

Son düzenleme:
bende zekeriya beyi düşünmeye başladım aslında , yaptırıp pişman olmak istemiyorum, mustafa kıyar ve hakan cepniden de bahsedenler var nasıl karar vercem bilmiyorum :/ fotografın var mı görmek istiyorum seni

bende zekeriya beyi düşünmeye başladım aslında , yaptırıp pişman olmak istemiyorum, mustafa kıyar ve hakan cepniden de bahsedenler var nasıl karar vercem bilmiyorum :/ fotografın var mı görmek istiyorum seni

kaldırmıştım ama tekrar koyuyorum senin için. :64: bi bak, sorun olursa sorarsın yine :126: (özel albüm yaptım.)

Son düzenleme:
kızlar bende zekeriya beyden gün aldım ama daha önce yaptıgı ameliyatlara dair hiç resim göremedim yardımcı olurmusunuz

Merhaba, ben de Zekeriya Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ama hakkında hiç bilgi bulamadım daha önceki burun ameliyatları ile ilgili. Nasıl geçti? Memnun kaldınız mı? Bir sıkıntı oldu mu? Yüzünüzle uyumundan memnun musunuz vs. Çok merak ediyorum :)

Back
X